2014 Kasım Anneleri

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık bitmiş halinide bekliyoruz

çok geçmiş olsun canım bağırsaklarda baskı olduğunu nasıl anladı canım doktor?

Bilmiyorum ki canım ben söyledim sıkıntımı bakalım dedi..Biraz baskı yapıyolar bağırsağa dedi..

Bende de var kabizlik...cok sinir bozucu...

Kızlar aman sakın ıkınmayın tuvalette..

Bilmiyorum ki canım ben söyledim sıkıntımı bakalım dedi..Biraz baskı yapıyolar bağırsağa dedi..
hmmm canım gerçi senin iki bebş var ama belki benimde öyledir çünkü tahlillerim temiz çıktı yarın söyler doktor inşallah basit bişeydir

oofff kızlar,yatak odasındayız şuan eşimle,yan yana benim önümde laptop onun elinde de cep telefonu,cam açık,bende vantilatörü de açıyorum anca öyle uyuyabiliyorum yani o da wc ye kalkmaları saymazsak tabii sabaha kadar,
e ben üşüyorum ama dedi sen üşüyosun bende yanıyorum dedim...ondan sonra kalktı uzaklaştırdı bayağı vantilatörü şimdi fısss öyle bi hava gelio uzaktan bi de ben içerde yatayım o zaman dedi,ama yine yanıma yattı ne yalan söyliimm istemedim değil yani bi an gitsin ... bende feril feril yatardım...ben gitsem olmaz yatağımdan da vazgeçmek istemiyorum ne yapsam bilemedim,ohhh bide bacak bacak üstüne attı paşam...rahatı yerinde ..

YANIYORUM ANAAAMMM

Şu habere bakın kızlar ya şimdi facede karşılaştım içim acıdı valla
Çin'de 8 aylık bebeğinin emzirirken göğsünü ısırmasına kızan anne, oğlunun minik bedenini makasla 90 yerinden kesti. Bebeğin tedavisi sürerken, annenin akli dengesinin yerinde olduğu belirlendi!

Çinli canavar anne emzirirken göğsünü ısıran bebeğini 90 kez bıçakladı. Sekiz aylık Xiao Bao'yu kan gölü içinde bulan amcası talihsiz bebeği hastaneye kaldırıldı.

Yüzüne 100 dikiş atılan bebeğin tedavisi sürerken, anne tutuklandı. Olay ülkenin doğusundaki Jiangsu eyaletinin Xuzhou kentinde meydana geldi.

Polise oğlunun emzirirken göğsünü ısırmasına sinirlendiğini ve kendini kaybettiğini söyleyen anne, akli dengesinin yerinde olup olmadığını belirlenmesi için psikiyatri kliniğine gönderildi.

Burada yapılan değerlendirmelerde annenin ruh sağlığının yerinde olduğunun rapor edilmesi şaşkınlık yarattı.

Ayarlanmıyor mu vantilatör ben öyle yapıyorum kendime doğru ayarlıyorum yönünü püfür püfür ohh...Benim esimde sikayetçi üsüyormus valla yatana kadar da klima karsısısnda tv izler o zaman donmuyor kçı (biipp) üsüyen çeksin pikeyi üstüne

İyi misiniz canımcım misafirlerin gelecekti yoktunuz özledik sizi insallah iyi geçmistir yorulmamıssınızdır pasacımla

Bu anne olamaz ki canavar elleri kirilsin cok sinirlendim ya birde akli dengesi yerinde lanet olsun o kadina

Hahha benim ki de tek kişilik yorganı çıkardı kendine

Keske bizde ususek hava cok sicak, bugun hafif degisti serinledi umarm hep böyle kalir.. vantilatör 2de ve bana daha fazla çevrik , esimde yaniyo ama yapck bise yok.

kızlar sezeryan olacak kimler var aranızda benim sezeryan ama dok.son gittiğimde bana kızım 9 yaşında bu arada ooo 9 sene olmuş dedi söylemedi ama normal doğummu yaptıracak acaba daha var doğuma konuşuruz sonra dedi sezeryandan sonra normal doğum olurmu hiç heee birde nst ye ne zaman girilmeye başlanıyor benim doğuma 8 hafta kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…