Ama gece boyunca oldu canım ya bi dakka uyuyamadım arada kasıklarımada ağrılar girince heh dedim bu iş bitti yolun sonuna geldim sanırımKız o ne panik daha neler.. Rabbim hayırlı zamanda kucağımıza versin inşallah.. Dün akşam benim de çok toplandı ve 1-2 saat boyunca bi rahatladı bi toplandı kasıldım durdum zaten moralim yok ağladım da biraz... Normal demekki ağrılı olmadıkça korkmamaya çalışıyorum ben
Valla ne bileyim.. Eve gidiyorum zaten psikoloji moral sevgi şefkat yok.. İşe geliyorum değişen bişi yok... Ya canım bir ara zaten o kadar aşırı zorlamıştım ki sanırım hemoroid başlangıcı oldum yani nasıl desem afedersin ama o kadar zorlamayla ıkınmaya elime bişi geliyor şimdi meme gibiDüzelince o da gidiyor ama yine bir kaç gündür var.. Bol su da tüketiyorum ama ne bileyim... Sen nasılsın?
Günaydınn bol tekmeli günlerr diliyorum, ben çok mutsuzum ya bebeğim sürekli toplanıyo bi taraflarıma doktorada gittim ama yinede tedirginim arada sancıda geliyo sanırım erken doğurcam ben
Günaydın...Yaş inciri şiddetle öneririm canım aç karnına ye bence. Ben çok faydasını gördüm yiyorum sürekli çıkmadan aş ermeye başlamıştım o gün bugün yiyorum. Hazımsızlığa birebir
İşte değilsen uyu
Ya bu arada bizim eskiler neredeeeee???
İsyan yok, Eileithyia yok..
Hımm o zaman hemoroid başlamış olabilir canımiyiym ben de ne yapayım, dün gergindim de bugün iyiyim sanırım. ama o uyku yorgunluk hep var işte, onu napıcaz bilmem. Dün özellikle kafam önüme düşüyordu gözlerim kapanıyordu :)
Ama gece boyunca oldu canım ya bi dakka uyuyamadım arada kasıklarımada ağrılar girince heh dedim bu iş bitti yolun sonuna geldim sanırımamiin inş hayırlı zamanda alırz kucağımıza bide korku var tabi bende normal doğum korkusu böylede olunca tırstım erken yüzleşmek istemiyorum )
Yaş incir
Yeri dar gelmeye başladığı içindir bendede oluyor
Canım bebeği uyarıp doğum kanalına sokmamak için..
Hani filmlerde doğum yapan kadına ıkın derler ya..
Günaydın herkese....
Güzel haberler getir prensesten bakalım
Amaaaann erkek işte, boşver yaa... Beni akşam evde yalnız bırakıp ava gidecekti de, hem de kuş uçmaz kervan geçmez bir yere... Ayılar domuzlar fln gelir, üşütür fln diye endişelendim, gitmesini istemedim. Bir de av merakı yoktur normalde. Arkadaşına uymuş işte. Bir de ben onunla başbaşa bir plan yaparken, onun başkasıyla plan yapmasına bozuldum. Öyle işte Nilcim
Benim de iştahım kesilmedi maşallahsadece belli şeylerin kokusundan tiksinmiştim, ama maşallah iyi yedim hep. Olsun yarasın kuzularımıza, yiyelim gitsin. Ben çok kilo almadım zaten, o yüzden rahatım. Sadece şekeri kısıyorum.
ohhh afiyet olsun, misssben de ayran içtim yanında. Bulgur iyidir iyi, yiyin kızlar
Yenidoğan ucu takınca kullanabilirsin canım
Günaydın canımmGünaydın herkesee
Yaş incir mi... Deneyeceğim incir armut kayısı... Böyle rahat lavaboya çıkmayı özledim.... İşteyim canım o yüzden sersem gibiyim
Carputiiiiiiii ne kadar az kalmıışşşşşşilk doğuracak sensin aramızda, çok heyecanlı. inş yazabilirsin buraya ilk duygularını..
günaydın bu arada herkese :)
Yaş incir mi... Deneyeceğim incir armut kayısı... Böyle rahat lavaboya çıkmayı özledim.... İşteyim canım o yüzden sersem gibiyim
Haklısın canım galiba biraz daha sakin olayım bari yani umarımUmarım daha fazla ilerlemez... Sorma nasıl geçecek bu günler bilemiyorum yorgunluk halsizlik... Bugün de ben öyleyim uyuyacam...
Ben de dönerken giriyor o ağrılar ay hepsini sorun edersek zaten bu stresle erken doğururuz =) Biraz sakin olalım ya... Bebişler pıtır pıtır gelmeye başladığında bizim de zamanımız gelmiş olacak
Tamam o kadar kişi önerdi eşime söylim de alsın suratı düzelmeyen adam...
Günaydınn bol tekmeli günlerr diliyorum, ben çok mutsuzum ya bebeğim sürekli toplanıyo bi taraflarıma doktorada gittim ama yinede tedirginim arada sancıda geliyo sanırım erken doğurcam ben
Günaydın canım hoş geldinnkızlar ben geldimmm..izin aldım 3 gün annemlerdeyimmm..
bazı olaylar oldu izin aldımm..
sağlığımızla alakalı değil oğluşumla şükür iyiyizzzz..
öpüldünüzz geçmişi okuyamadımm..
hepiniz iyisinizdir inşşş
Isyan
Benmde tahminim bu yonde,facede yok cunku kac gundur.
Geçmiş olsun canımgünaydın prenseslerr..ayy neler geldi başıma sormayın..dün ishal vakalarından bahsetmişsiniz..ben biraz ağırını yaşadım..şöyleki,pazar sabahı aç karnına 6tane yaş inciri yedim..ilaçlımıydı iyi yıkadımmı kurtlumuydu hiç bilmiyorum..akşama doğru ishalle beraber ateşim çıktı doğru acile..tahliller felanlar fistanlar derkenn enterit yani barsak enfeksiyonu olduğum anlaşıldı..atesim o gece 38civarlarında seyretti..antibiyotik ve bol serum takviyesiyke çok şükür dünden beri iyim..bu arada bi çok kez bebeğimin nst si çekildi..gayet ideal hareketleride iyi maşallah serumları yedikçe çoştu..kızlar antibiyotik ve bi gece süren ateş zarar vermrmiştir ona demi..güçlü güçlü vuruyor ama,işte anayım ben anabenden böyle haberler..
bu arada çok sık yazmasamda herkesin yazdını okuyorum..sıkı takipçinizim..
Ooohhh :)) yatışş carputiiiHerkese günaydın iyi mesailer bugünü saymazsam kaldı iki gün sonra gelsin doğum izniiii
günaydın. Yaa mutsuz olmaa. İyidir o annesiii.Günaydınn bol tekmeli günlerr diliyorum, ben çok mutsuzum ya bebeğim sürekli toplanıyo bi taraflarıma doktorada gittim ama yinede tedirginim arada sancıda geliyo sanırım erken doğurcam ben
Sen ve bebeğin iyisiniz inşallahyok canlarım kv de değilim..
kv yi izmire yolladık kendine gelsin diye..
bizim başka bir olay oldu izin almak zorunda kaldımm..
şimdi annemdeyimm..
eşim işe gitti ..
merak edilme güzelmişş
Rahat ol doğurmazsın çağırma bebişi böyle diyerek
benim aylardır özel bölgemde kasıklarımda belimde sancılar son bir aydır bebeğin karında toplanması
öyle olsaydı bugüne kadar elli kere doğururdum emin ol doğum sancısı olsa yerimizde duramayız
öyle bişey olduğunda üç ihlas bir elham oğlum otur yerinde daha ekim sonuna çok var diyorum
yaa benim minik sürekli hıçkırıyor bi başlıyo en az 10-15 dk.. doktora sordum reflex bu çok normal sıvı içiyor içerde hıçkırır dedi..Geçmiş olsun canım
Ooohhh :)) yatışş carputiii
günaydın. Yaa mutsuz olmaa. İyidir o annesiii.
Dün akşam 20 de çok fena uykum geldi, ben yatıyorum 21 gibi kaldırın dedim. Eşim uyandırdı 21de.kalkıcan mı dedi. Yok dedim :) saat 23. 30 da kalktım. Baktm eşim bir şeyler yiyor, ben de oturdum yedim . Sonra yatacağım ben dedi. Ben de yataym dedim :) nasıl uyuyacaksn merak ediyorum dedi
Yattım . İlk defa burda anlatılanlara benzer bir şey yaşadım. Önce pıt pıt pıt diye bir şey başladı. Dedim herhalde hıçkırık tuttu. Daha evvel de yaşamıştk ama 1 dk falan sürmüştü. Bu sefer uzadıkça uzadı. Ay okşa okşa deli oldm. Kalktım odada dolaştm. Ayaktayken geçti. Oturdum. Karnım taşşş gibi. Nasıl toplanmş öyle. Konuşa Konuşa yattım geri. Biraz daha devam etti hareketleri. Öyle uyuyakalmışım..
aynen canım dene.Aç karnına ye üç tane falan.sabah öğlen akşam.Bende öyleydim kaysının yaşı daha etkili kurusundan ben fayda görmedim. Yaş gıdalar daha etkili. İştede uyku bir güzel oluyorki...Elimi yüzümü yıkıyorum sürekli
Yaş incir iyi geliyor bir de zeytinyağlı barbunya yemeği , zeytinyağlı bamya ve zeytinyağlı kabak yemeği çok iyi geliyor.Aklında bulunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?