2014 Kasım Anneleri

Ama gece boyunca oldu canım ya bi dakka uyuyamadım arada kasıklarımada ağrılar girince heh dedim bu iş bitti yolun sonuna geldim sanırım amiin inş hayırlı zamanda alırz kucağımıza bide korku var tabi bende normal doğum korkusu böylede olunca tırstım erken yüzleşmek istemiyorum)

Yaş incir

Günaydınn bol tekmeli günlerr diliyorum, ben çok mutsuzum ya bebeğim sürekli toplanıyo bi taraflarıma doktorada gittim ama yinede tedirginim arada sancıda geliyo sanırım erken doğurcam ben

Yeri dar gelmeye başladığı içindir bendede oluyor

Yaş incir mi... Deneyeceğim incir armut kayısı... Böyle rahat lavaboya çıkmayı özledim.... İşteyim canım o yüzden sersem gibiyim

Umarım daha fazla ilerlemez... Sorma nasıl geçecek bu günler bilemiyorum yorgunluk halsizlik... Bugün de ben öyleyim uyuyacam...

Ben de dönerken giriyor o ağrılar ay hepsini sorun edersek zaten bu stresle erken doğururuz =) Biraz sakin olalım ya... Bebişler pıtır pıtır gelmeye başladığında bizim de zamanımız gelmiş olacak

Yaş incir

Yeri dar gelmeye başladığı içindir bendede oluyor

Tamam o kadar kişi önerdi eşime söylim de alsın suratı düzelmeyen adam...

Günaydınlaarr herkeseeeeeee

Canım bebeği uyarıp doğum kanalına sokmamak için..
Hani filmlerde doğum yapan kadına ıkın derler ya..

Günaydın canım da birşey dicem, ıkınmadan nasıl çıkacak peki? Ben ilk zamanlar olmuştum kabız şimdi yok çok şükür kan ilacım rahatlatıyor baya, ama merak ettim doğrusu, kabız olunca ıkınmadan nasıl olacak o iş

Günaydın canım, erkek milleti diyerek boşveriyoruz. Bazen azcık dürtmek gerekiyor, kendilerine geliyorlar. Bende dün iş çıkışı eve giderken serviste kayınvalidemi aradım, laf arasında canım bulgur pilavı istedi annecim gidip onu yapıcam dedim, ayy ben hemen yapıyorum servisten indiğin gibi bize gel Cüneyt'i de ara burada yiyelim dedi. Hehehee, zaten servisten kayınvalidemin kapısının önünde iniyorum, güzelce yemeğimizi yedik, ben bulgur pilavımı tabi, sonra da meyveli pasta , yetmedi kavun çatlayacaktım sanırım, dedim biz kalkalım yoksa yuvarlanarak gidicem eve

Yaş incir mi... Deneyeceğim incir armut kayısı... Böyle rahat lavaboya çıkmayı özledim.... İşteyim canım o yüzden sersem gibiyim

aynen canım dene.Aç karnına ye üç tane falan.sabah öğlen akşam.Bende öyleydim kaysının yaşı daha etkili kurusundan ben fayda görmedim. Yaş gıdalar daha etkili. İştede uyku bir güzel oluyorki...Elimi yüzümü yıkıyorum sürekli

Yaş incir iyi geliyor bir de zeytinyağlı barbunya yemeği , zeytinyağlı bamya ve zeytinyağlı kabak yemeği çok iyi geliyor.Aklında bulunsun.

Haklısın canım galiba biraz daha sakin olayım bari yani umarım ben yavaştan okula yuvarlanıym anca giderim kaplumbağa hızıyla

kızlar ben geldimmm..izin aldım 3 gün annemlerdeyimmm..
bazı olaylar oldu izin aldımm..
sağlığımızla alakalı değil oğluşumla şükür iyiyizzzz..
öpüldünüzz geçmişi okuyamadımm..
hepiniz iyisinizdir inşşş

Günaydınn bol tekmeli günlerr diliyorum, ben çok mutsuzum ya bebeğim sürekli toplanıyo bi taraflarıma doktorada gittim ama yinede tedirginim arada sancıda geliyo sanırım erken doğurcam ben

Rahat ol doğurmazsın çağırma bebişi böyle diyerek
benim aylardır özel bölgemde kasıklarımda belimde sancılar son bir aydır bebeğin karında toplanması
öyle olsaydı bugüne kadar elli kere doğururdum emin ol doğum sancısı olsa yerimizde duramayız
öyle bişey olduğunda üç ihlas bir elham oğlum otur yerinde daha ekim sonuna çok var diyorum

Günaydın canım hoş geldinn

Isyan

Benmde tahminim bu yonde,facede yok cunku kac gundur.

yok canlarım kv de değilim..
kv yi izmire yolladık kendine gelsin diye..
bizim başka bir olay oldu izin almak zorunda kaldımm..
şimdi annemdeyimm..
eşim işe gitti ..
merak edilme güzelmişş

Geçmiş olsun canım
Herkese günaydın iyi mesailer bugünü saymazsam kaldı iki gün sonra gelsin doğum izniiii
Ooohhh :)) yatışş carputiii
günaydın. Yaa mutsuz olmaa. İyidir o annesiii.

Dün akşam 20 de çok fena uykum geldi, ben yatıyorum 21 gibi kaldırın dedim. Eşim uyandırdı 21de.kalkıcan mı dedi. Yok dedim :) saat 23. 30 da kalktım. Baktm eşim bir şeyler yiyor, ben de oturdum yedim . Sonra yatacağım ben dedi. Ben de yataym dedim :) nasıl uyuyacaksn merak ediyorum dedi
Yattım . İlk defa burda anlatılanlara benzer bir şey yaşadım. Önce pıt pıt pıt diye bir şey başladı. Dedim herhalde hıçkırık tuttu. Daha evvel de yaşamıştk ama 1 dk falan sürmüştü. Bu sefer uzadıkça uzadı. Ay okşa okşa deli oldm. Kalktım odada dolaştm. Ayaktayken geçti. Oturdum. Karnım taşşş gibi. Nasıl toplanmş öyle. Konuşa Konuşa yattım geri. Biraz daha devam etti hareketleri. Öyle uyuyakalmışım..

Bende deneyim bunu bakalım benim sıpa oturcakmı tamam sennle gnlerimiz yakın zaten sendede vrsa kafama takmayım madem bu haftalarda oluyo demekki hayırlıso

yaa benim minik sürekli hıçkırıyor bi başlıyo en az 10-15 dk.. doktora sordum reflex bu çok normal sıvı içiyor içerde hıçkırır dedi..

Tamam canım.. Kuru kayısıyı da akşamdan 4-5 tanesini bardakta suyun içine koyuyordum sabah o suyu içiyordum o çok iyi gelmişti bana tembellikten kuru kayısı almadım daha... Bir de inciri deneyeyim..

Yaş incir iyi geliyor bir de zeytinyağlı barbunya yemeği , zeytinyağlı bamya ve zeytinyağlı kabak yemeği çok iyi geliyor.Aklında bulunsun.

Bak barbunya da uzun zamandır yemedim iyi olur inan ki... Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…