2014 Kasım Anneleri

sezeryan 1380 miş canım.geçen hafta bi yakınımız doğum yaptı.giden herkes çok memnun tavsiye ediyorlar
canım benim özel ntınaztepe hastanesi sezeryan 1250 galiba ama emin değilim hastaneyi arayıp sorsak söylerler mi ki
senin iyi yine iki haftadirmis .. bizim ki ooohhhoooo ne sen sor ne ben soyleyeyim canim
canım bizim hala devam
dedi ki sen sekiz aylık halinle kendine hakim olamiyorsun ben erkek halimle kendime hakim oluyorum dediiiii
utandım öyle deyince
heyecan dorukta bugün bi çoğumuzun kontrol günü
canımm kuzumu gördüm çok mutlu oldummm
Ne şanslısın yaa Bende çok özledim kuzumu bu hafta testlerimiz var onları yaptırıp bizde göreceğiz inşş her defasında heyecanla gidiyorum
canım hayırdır ne testi yaptırıyorsun?

ay seni allahmı gönderdi canmmyaa..çok saol,su serptin içime..uzun uzun cevap yazmışsın..çok mantıklı sölediklerin..koca bebiş oldu artık onlar..bişecik olmaz inş..
Rica ederim :) Seni birazcık olsun rahatlatabildiysem çok sevinirim. İnsanın aklından ne deli senaryolar geçiyor bazen çok saçma olsa da, iyi bilirim yaşayan biri olarak. Kaygılının halinden ancak başka bir kaygılı anlar :)

Bir de bu aklımızdaki soruların yanıtını hem hekim hem de hamile olan birinin ağzından duymak beni çok rahatlattı. Sen de rahat ol, iyi ol. Son düzlükteyiz artık, hayırlısıyla alıcaz yavrularımızı kucağımıza sağlıkla inşallah, çok az kaldı :)

ayy ne güzellll, çok iyi arkadaş olacakları belli şimdidenBenim eşim hayatta kulağını karnıma fln koydurtmaz, hele doktor kedi köpeklerden uzak dur dedikten sonra, yaklaştırmıyor bile, yemeğini bile hep kendisi veriyor

Kızlar birşey sorabilir miyim aranızda antalyada yaşayan var mı ben ankarada yaşıyorum ama ailem antalyada ve ben de antalyada doğum yapacağım antalyada olan varsa hangi doktora gidiyor ve hangi hastanede doğum yapacak yazar mısınız?Ayşegül Germen diye bir doktor var birkaçkez ona gitmiştim medikalparkta doğum yaptırıyormuş ama işte emin olamıyorum biraz daha araştırsam mı diye...

Hayal edebiliyorum o an ki tepkisini, sen mi vurdun? sen vurmadıysan bu nereden geldi? ne var burada? hoopp sana diyorum
aynen bakış bu şaşkın şaşkın bakıyor saftirik minnoşum benim haftasonu sahile gittik bi kadının köpeği var sevdik falan köpek önerdi bize çocuğunuza çok iyi dost olur dedi.. kedimiz var ama dedik evde kedilere güvenmem ben dedi sinir etti beni

Bende tanımadığım bilmediğim hayvanlara yaklaşmıyorum tabi ki, aşılarının tam olup olmadığını bilemem çünkü. O riski bende almıyorum, ama kendi köpeğim sonuçta aşıları tam biliyorum, o yüzden sıkıntı yok. Zaten eşim Lady'e yaklaşma falan dese, önce eşimi gönderirim evden. "Bence sana yaklaşmayalım biz ne olur ne olmaz" diyerek

çok güldüm eşinin lafına

Ayy o çok bilmiş, ona bakarsan evde çocukla asla birarada bulunmaması gereken köpek ırkları da var. Genelleme yapmak çok yanlış.

memur arkadaşlarım size bir sorum var lütfen beni aydınlatın
benim doğumum sat a göre 6 kasım
6 kasıma göre son üç hafta izne çıkınca geri kalan 5 haftayı da sonraya aktarınca benim doğum iznimin son iki haftası sömestr tatiline denk geliyor
sorum şu:
doğum 6 kasımdan önce olursa benim bu izin durumum ne olur?
lütfen biri bana çooook açık anlatabilir mi?

Günaydın kızlarr

Canım mümkün olduğunca kabız olmıycaksın ve ıkınmadan kendi gelmesini bekliyceksin..biliyorum zor ama artık çok tehlikeli ıkınmak..valla annem her tuvalete gidişimde arkamdan sesleniyorıkınma sakın diye..zaten bazen sinir olup o gaflete düşüyorum bebekler hemen toplaşıyo karnım sertleşiyo..artık bu haftalardan sonra uyarı olarak algılıyolarmış..ne olur ne olmaz dikkat etmek lazım..

ayseeonur ve biri daha vardı canım..

bildiğim kadarıyla doğum öncesi izinler doğum erken olursa doğum sonrasına aktarılıyor...

ayşeonur ve beyazinci var söylemiyim dedim ama tutamadım millet sonra diyo nasıl aklında tutuyosun bunları adım psikopata çıkacak

canım benim bildiğim doğum sonrasına aktarılıyor

Canım öncesini sonrasını hiç karıştırma..
Şöyle düşün 37. Haftada iznini başlattığın günden itibaren 16 hafta iznin var..16 hafta sonra işbaşı yapıcaksın..eğer yarıyıla.denk geliyorsa malesef yanıyo..

yine dev puntolar illa 6 kasım tutturamazsın zaten ne zaman doğum yapsan kalan günler doğum sonuna aktarılacak..

mesela 32 haftadan sonra 2 hafta calıstın, 34. haftada dogumun oldu, dogum oldugu tarıhten ıtıbaren 8 hafta ıznın, öncesınden de aktardıgın 2 haftan oluyor. yanı olay 32 ıle 37 arasında kac hafta calısabıldıgıne baglı, 37 de dogum yaparsan 8+5 13 hafta aktarıyorsun kı bu zaten maksımumu

sanma canım üzerine falan atlıyorum onun sadece sıcaklığını hissetmeye çalışıyorum yanına yaklaşıyorum o kadar
He işte daha evvel de yazmıştım. Biz masumca sarılmak istiyoruz ama onlar sarılırken işi başka taraflara götürüyolar. :) e hal böyle olunca "ben dayanıyorum da sen niye dayanamıyorsun" diyo paşalar

bu işte bir yanlışlık var.. 37 de doğum yaparsan doğum öncesi 8 doğum sonrası 8.. 16 hafta olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…