- 14 Eylül 2013
- 1.151
- 1.490
- 448
nefes darlığı yaşayan var mı?
Renkli değil canım şeffaf sorayım doktora ctsi :)
Renkli değil canım şeffaf sorayım doktora ctsi :)
geçmiş olsun bende dün geceden beri yaşıyorum zor oluyor hamileliklemi alakalı acabayaklaşık 3 haftadır nefes darlığım var üzerine bir de boğaz enfeksiyonu eklendi burnumun biri tıkalı bir süredir hesap et artık nefes darlığı had safhada uyutmuyor bile
bunu bende söylicektim aklımızda olsun sağol.. bide yataklarda sert oluyor ben yumuşak bişey götürücem altına koymak için kuzucuğun sağı solu acımasın
çok çok güzel herşeyi güle güle büyüsün odasında
kızlar yaaaa sol kasığımda bir ağrım var ya biraz durup durup vuruyor sizdede oluyo mu yaaa yardımcı olun
Evet canım aramızda 1 hafra var sanurım valla hazırlıklar bitti gibi ama daha çantamı hazırlayamadım başımı misafirden alamıyorumki anlayışsız bir abla ve onun çocuklarıyla uğraşyrmrosebek doğumlarımız birbirine yakın olacak bizim inşallah nasıl gidiyor hazırlıklar..
maşallah maşallah ne cici şyler bunlar annesi sağlıkla kullnsın inşallah
çok tşkler amiinn inşallahçok çok güzel herşeyi güle güle büyüsün odasında
Yok canım plaka kodu 48 ya muğlanın benimde şadak 48 malum askerde öyle gün sayıyolar ya oyuzden yazdım;-)aaa muğladamısın ..burda yalnız oldumu sanıyodum
bende yıkadım ütüledim eşyalarını en zor kısmı o valla yatağını kuruduk havalanıyor.. valizimi daha hazırlamadım sanki hazır olunca hemen doğuma gidecekmişim gibi elim gitmedi bi türlüEvet canım aramızda 1 hafra var sanurım valla hazırlıklar bitti gibi ama daha çantamı hazırlayamadım başımı misafirden alamıyorumki anlayışsız bir abla ve onun çocuklarıyla uğraşyrmgitseler tamamlayıp rahatça bekliycem, hoş benim sancılar erken başladı sanırımpek rahat değilim, senin nasıl az kaldı artık bitirmişsindir ikimizde normal istiyoruz Rabbim nasio eder inş yavrularımızı sağlıkla alırız kucağumıza
Sağlıklı günlerde kullansın çok güzelmiş annesi
çok güzel olur lokumu da içine koyunca yemede yanında yatben de çarşaf alıcam özellikle böyle pembiş pembiş birde nette gördüm o yatağın etrafına tüller yapmışlar öyle birşey de düşünüyorum bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?