ayy dur yapcam birazdan merak ettimkızlar bunu ekim anneleini okurken gördüm oda eylül annelerinden almış OKUYUN İLK DEFA DUYDUM BELKİ FAYDASI OLURKızlar normal doğum bekleyenler size bir test önerecegım. Yere oturun . Ayaklarınızı uzatın. Hıc bır yere yaslanmayın. Elllerinizde bır yerden güç almayın. Bacağınızı tutmadan, sağ ayağınızın topuğunu sol ayağınızın baş parmağına değdırebılıyorsanız doguma henüz var. Değdıremıyorsanız bır kaç güne bebek gelıyor demekmıs.
zor da olsa değdirdim
ayy dur yapcam birazdan merak ettim
valla değdirdim ama zor oldu biraz.. çatı kemiklerimi açılıyor acaba ondan mı zor oluyorkızlar bunu ekim anneleini okurken gördüm oda eylül annelerinden almış OKUYUN İLK DEFA DUYDUM BELKİ FAYDASI OLURKızlar normal doğum bekleyenler size bir test önerecegım. Yere oturun . Ayaklarınızı uzatın. Hıc bır yere yaslanmayın. Elllerinizde bır yerden güç almayın. Bacağınızı tutmadan, sağ ayağınızın topuğunu sol ayağınızın baş parmağına değdırebılıyorsanız doguma henüz var. Değdıremıyorsanız bır kaç güne bebek gelıyor demekmıs.
evettBen anlamadım ya, ayağımızı kaldırıp mı yapacağız bunu? Yani sağ ayağımızı sol ayağımızın üstüne mi getireceğiz.? Valla anlamadım
zor oldu biraz ama değdirdim çatı kemikleriyle ilgisi olabilir..yap bakayı carputi merak ettim ablacım
Ben anlamadım ya, ayağımızı kaldırıp mı yapacağız bunu? Yani sağ ayağımızı sol ayağımızın üstüne mi getireceğiz.? Valla anlamadım
kız yakınmı yoksa birkaç haftaya gelir seninkivalla değdirdim ama zor oldu biraz.. çatı kemiklerimi açılıyor acaba ondan mı zor oluyor
ayy valla sağ tarafım ağrımış değdiricem diye... amanın geliyor mu benim kuzucum yoksa..kız yakınmı yoksa birkaç haftaya gelir seninki
ayy valla sağ tarafım ağrımış değdiricem diye... amanın geliyor mu benim kuzucum yoksa..
ordu cnm malum karadeniz hava baya serinledio yağmurlar nerde ben gelsem oraya
yanıyorum burada
benimde bacağım zorlandı ama ben erken istemiyorum senin ki yakın braz durup gelsin canım bugünde 38.haftada birinin sancısı tutmuş hast.bekliymuş ayy darısı bizlerin başınaayy valla sağ tarafım ağrımış değdiricem diye... amanın geliyor mu benim kuzucum yoksa..
Ayakları açıpta mı deniyoruz.kızlar bunu ekim anneleini okurken gördüm oda eylül annelerinden almış OKUYUN İLK DEFA DUYDUM BELKİ FAYDASI OLURKızlar normal doğum bekleyenler size bir test önerecegım. Yere oturun . Ayaklarınızı uzatın. Hıc bır yere yaslanmayın. Elllerinizde bır yerden güç almayın. Bacağınızı tutmadan, sağ ayağınızın topuğunu sol ayağınızın baş parmağına değdırebılıyorsanız doguma henüz var. Değdıremıyorsanız bır kaç güne bebek gelıyor demekmıs.
inşallah bi avazda doğuralım hepimiz sağ salim alalım kucağımızabenimde bacağım zorlandı ama ben erken istemiyorum senin ki yakın braz durup gelsin canım bugünde 38.haftada birinin sancısı tutmuş hast.bekliymuş ayy darısı bizlerin başına
Ayakları açıpta mı deniyoruz.yoksa ayaklar kapalı uzatıp mı? Nasıl yapıyoruz iş yerindeyim ama uygun ortam yaratıp yapacağım
Sağol canım üst kata çıkayıp yapıp geleyim bakalım. Bu durumda benim çok rahat yapmam lazım malum daha çok var sizlere göre :)uzat canım uzat
nil yaptın mıBen anlamadım ya, ayağımızı kaldırıp mı yapacağız bunu? Yani sağ ayağımızı sol ayağımızın üstüne mi getireceğiz.? Valla anlamadım
- Öğretmen arkadaslar hazırlık ödeneği 16 Eylül den itibaren yatırılıyormus 850 tl.Torba yasa da meclisten geçti neler değismis bakalım doğum öncesi ve sonrası için bilgimiz olsun paylasalım burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?