2014 Kasım Anneleri

kızlarr size nacizane bi tavsiyem olacak..hani hastanede bebişlerimizi yatırdıkları minik plastikten sepet tarzı biyer varya,hıhh işte ora için yanınıza temiz çarşaf alın miss gibi yatsın kuzular..sonuçta ordaki çarşaflar hastanenin çamaşırhanesinde yıkanıyor..bi arkadaştan tecrübe edilmiştir

Kızlar selam,

ben şu an 34. haftadayım ama bebişimin yüzünü detaylı ultrason haricinde hiç bir kontrolümde göremedim. Ultrason fotoğrafları hep kötü çıkıyor, uzaylı gibi

Aynı durumu yaşayanlar var mı ??

Günaydın güzel arkadaşlarım
Kola ile ilgili konusmussunuz çok uzun süredir kola ve hazır meyve suyu evime sokmuyorum. Özellikle kola işinize karismak gibi olmasın ama kola hakikaten çok zararlı içinde ne olduğu bile bilinmiyor üstelik oldukça yoğun şeker iceriyor bence asla icmeyin arada nefsinizi kandırmak için icebilirsiniz. Nacizane fikrim normalde zararlı ki birde hamileyiz
Bi prof tavuklarla ilgili bir hikaye anlatmıştı tv de bu fabrikasyon tavukları kesmeyip doğaya salmışlar ve tavuk bir hafta yaşamış ve vücudunda tümörler çıkarak ölmüş düşünün biz bide onu yiyoruz. Ben o günden beri bulursam serbest gezinen tavuk alıyorum gebzenin koylerinden organik yumurta ve sut alıyorum ama asla market tavuğu almam. Dogala hasret kaldık buyuk şehirde

aynen ben de birde doktorun ekranı yattığım yere çok uzak bişey anlamıyorum yattığım yerden eşim benden daha iyi görüyo doktordan çıkınca aa ayağını görmedin mi güldü görmedin mi diyo sinir oluyorum ayrıntılı ultrasonda da fotoğraf vermemişti cd var sadece arada açıp izliyorum işte benzetmeye çalışıyorum.

benim şansıma yattığım yerin karşısında LCD ekran var ordan bakıyorum usg monitöründen değil.. öyle görmek zor oluyor gerçekten

teşekkür ederim. eşinin yardım etmesi çok güzel. bursayı çok severim orada büyüdüm

Son düzenleme:

Aynen canım ya ben de sinir oluyorum aslında ultrason esnasında daha iyi anlayabiliyorum ama verdiği çıktılar çok kötü aslında renkli ultrasona girmek istiyorum yüzünü görebilmek için onu da bulamadım. Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim :)

bunu bende söylicektim aklımızda olsun sağol.. bide yataklarda sert oluyor ben yumuşak bişey götürücem altına koymak için kuzucuğun sağı solu acımasın

ozaman herkes erken doğum yapacağa benziyor işteyim eve gidince yapayım bakim merak ettim

Dikis aliskanliktan dioruz bizde. Yoksa dikmiolar ama bilmiom ayni gun mumkun gibi gelmedi. Ama doktorun oyle dediyse dogrudur. Sutun gelecegi varsa gelio zaten. Bu arada sabun isine cok uzuldugumu belirtmek isterm. Insanlarin boyle guzel gunleri kullanarak hevesimizi kursagimizda birakmaya hakki yok. Umarim duzelmistir her sey. Kendine ii bk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…