canım benim sağ ayağını hafif kaldır diğerinin üzerine getirirken başparmağına değdir
nil yaptın mıvalla ben değdiricem diye yana devriliyodum
Aa sevdiklerinle birlikte bebeğinle birlikte nice sağlıklı mutlu huzurlu senelere canım..
Benimde pztsi 15 i :)
valla süper soru biz gözlüğü çıkartıyoruz gözlükle girilmiyor ama lensi sor doktoruna bişey demez sanırım..
zeyyy..hani sen kıyafetlerini eklicektin..bizde kombin önerisi yapcaktık..ben kaçırdımmı yoksam
Eneeee lensde taktırmıyolarsa bebelerimi ilk anda nasıl görcem ya bensorayım ivit
Kızlar selam,
ben şu an 34. haftadayım ama bebişimin yüzünü detaylı ultrason haricinde hiç bir kontrolümde göremedim. Ultrason fotoğrafları hep kötü çıkıyor, uzaylı gibi
Aynı durumu yaşayanlar var mı ??
ordu cnm malum karadeniz hava baya serinledi
lens sıkıntı olmaz sanırım sen söylemezsen zaten kimsede farketmez eğer renkli değilse ama tabiki söyle yaniEneeee lensde taktırmıyolarsa bebelerimi ilk anda nasıl görcem ya bensorayım ivit
benim şansıma yattığım yerin karşısında LCD ekran var ordan bakıyorum usg monitöründen değil.. öyle görmek zor oluyor gerçektenaynen ben de birde doktorun ekranı yattığım yere çok uzak bişey anlamıyorum yattığım yerden eşim benden daha iyi görüyo doktordan çıkınca aa ayağını görmedin mi güldü görmedin mi diyo sinir oluyorumayrıntılı ultrasonda da fotoğraf vermemişti cd var sadece arada açıp izliyorum işte benzetmeye çalışıyorum.
teşekkür ederim. eşinin yardım etmesi çok güzel. bursayı çok severim orada büyüdümAmin canım inşallah önceliğimiz artık minik prensesi sağlıkla kucağımıza almak. Yok canım taşınmadım, baya masrafımız oldu, şimdi o eve taşınsak yeni perde, yeni eşya hem maddi olarak şimdi doğum üzeri çok gelecek, hemde benim eşya için dolaşacak halim yok. Sonuçta zaten oturduğumuz evde kendimizin, kira ödemiyoruz. Sanırım yılbaşı sonrası taşınacağım.
Bursa'lıyım canım ben, sadece ben değil Allah razı olsun eşimden o da çok yardımcıdır bana. Yapılan herşeyde emin ol parmağı vardır. Barbunya ayıklamıştır, bamya ayıklamıştır, sarmalık yaprakları ayıklamıştır falan.Sadece benlik değil yani.
Bu arada nice nice güzel yaşlara , sevdiklerinle ve de seni sevenlerle beraber inşallah. Tabi bir de kuzucuğun ile
Ayrı dondurucu çok rahatmış canım ya, annem söylemişti bana çok rahat diye. Hamilelik doğum falan olunca fazlaca hazırlık yapılacağı için aldım, iyi ki de almışım.
Ben sordum valla daha şimdiden, sabahtan alırsak akşama, öğleden sonra alırsak ertesi gün sabah duş alabilirsin dedi. Zaten dikiş yapmıyorlarmış, estetik olsun diye yapışkan bantlar kullanılıyormuş. Onun üzerine de özel bir ürün kullanıyoruz su geçirmiyor dedi. Duş almak sütün gelmesi için önemli olduğundan olabildiğince çabuk banyo yapılmalı dedi.
aynen ben de birde doktorun ekranı yattığım yere çok uzak bişey anlamıyorum yattığım yerden eşim benden daha iyi görüyo doktordan çıkınca aa ayağını görmedin mi güldü görmedin mi diyo sinir oluyorumayrıntılı ultrasonda da fotoğraf vermemişti cd var sadece arada açıp izliyorum işte benzetmeye çalışıyorum.
lens sıkıntı olmaz sanırım sen söylemezsen zaten kimsede farketmez eğer renkli değilse ama tabiki söyle yani
bunu bende söylicektim aklımızda olsun sağol.. bide yataklarda sert oluyor ben yumuşak bişey götürücem altına koymak için kuzucuğun sağı solu acımasınkızlarr size nacizane bi tavsiyem olacak..hani hastanede bebişlerimizi yatırdıkları minik plastikten sepet tarzı biyer varya,hıhh işte ora için yanınıza temiz çarşaf alın miss gibi yatsın kuzular..sonuçta ordaki çarşaflar hastanenin çamaşırhanesinde yıkanıyor..bi arkadaştan tecrübe edilmiştir
zey nasılsın nasıl gidiyor hayat?Renkli değil canım şeffaf sorayım doktora ctsi :)
kızlar bunu ekim anneleini okurken gördüm oda eylül annelerinden almış OKUYUN İLK DEFA DUYDUM BELKİ FAYDASI OLURKızlar normal doğum bekleyenler size bir test önerecegım. Yere oturun . Ayaklarınızı uzatın. Hıc bır yere yaslanmayın. Elllerinizde bır yerden güç almayın. Bacağınızı tutmadan, sağ ayağınızın topuğunu sol ayağınızın baş parmağına değdırebılıyorsanız doguma henüz var. Değdıremıyorsanız bır kaç güne bebek gelıyor demekmıs.
Dikis aliskanliktan dioruz bizde. Yoksa dikmiolar ama bilmiom ayni gun mumkun gibi gelmedi. Ama doktorun oyle dediyse dogrudur. Sutun gelecegi varsa gelio zaten. Bu arada sabun isine cok uzuldugumu belirtmek isterm. Insanlarin boyle guzel gunleri kullanarak hevesimizi kursagimizda birakmaya hakki yok. Umarim duzelmistir her sey. Kendine ii bk.Amin canım inşallah önceliğimiz artık minik prensesi sağlıkla kucağımıza almak. Yok canım taşınmadım, baya masrafımız oldu, şimdi o eve taşınsak yeni perde, yeni eşya hem maddi olarak şimdi doğum üzeri çok gelecek, hemde benim eşya için dolaşacak halim yok. Sonuçta zaten oturduğumuz evde kendimizin, kira ödemiyoruz. Sanırım yılbaşı sonrası taşınacağım.
Bursa'lıyım canım ben, sadece ben değil Allah razı olsun eşimden o da çok yardımcıdır bana. Yapılan herşeyde emin ol parmağı vardır. Barbunya ayıklamıştır, bamya ayıklamıştır, sarmalık yaprakları ayıklamıştır falan.Sadece benlik değil yani.
Bu arada nice nice güzel yaşlara , sevdiklerinle ve de seni sevenlerle beraber inşallah. Tabi bir de kuzucuğun ile
Ayrı dondurucu çok rahatmış canım ya, annem söylemişti bana çok rahat diye. Hamilelik doğum falan olunca fazlaca hazırlık yapılacağı için aldım, iyi ki de almışım.
Ben sordum valla daha şimdiden, sabahtan alırsak akşama, öğleden sonra alırsak ertesi gün sabah duş alabilirsin dedi. Zaten dikiş yapmıyorlarmış, estetik olsun diye yapışkan bantlar kullanılıyormuş. Onun üzerine de özel bir ürün kullanıyoruz su geçirmiyor dedi. Duş almak sütün gelmesi için önemli olduğundan olabildiğince çabuk banyo yapılmalı dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?