anladım canım tamam alayım bari bir tane dursun sen hangi marka aldın arkadaşım lansinoh al dedi elektrikli çift sağımlı olandan o da gereksiz geldi bana canlar yaa
Pompa olarak akrabımız lansinoh elektrikli çift sağımlı kullandı ve çok memnun kaldığını söylemişti. Bende ondan aldım. 3 ay önce falan almıştım ve o merakla denedim 1-2 dakika. Bana çok güzel kullanışlı geldi ama sütü sağarken nasıl olur bilemem tabi. Boş göğüse yapmak kolay. ama hiç can acıtmadığını bebek emer gibi sağdığını söyledi akrabam. Zaten baştan masaj ayarı var onu ayarlayıp masaj yapıyorsun sonra sağma kısmına geçiyorsun. Bebekte hemen emmeye başlamıyormuş biraz oynuyormuş sonra emiyormuş. Deneyip göreceğiz bakalım.Pompalar arasında en iyisi Medela diye duydum. Bende alıcam çünkü de, karar veremiyorum açıkçası.
Pompalar arasında en iyisi Medela diye duydum. Bende alıcam çünkü de, karar veremiyorum açıkçası.
yook korkmadım zaten yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz artık
anladım sağol cano benim kararsız kaldığım noktada şu elektrikli mi yoksa manuel mi iyidir acaba
Pompayla ilgili ben de çok kararsız kaldım.
Ameda Lactaline ve Medela Swing en çok tavsiye edilen iki ürün benim çevremde.
Ama bir de çift göğüs mü olsun tek göğüs mü konusu var ki evlere şenlik. Bazı anneler çiftli pompa olsun, hemen boşaltıyor göğüsleri, çok pratik ve rahat diyor, bazı anneler süt sağmak zahmetli ve acılı bir iş, ikisini aynı anda yapmak mümkün değil, çiftli pompaya gerek yok diyor. Benim aklım çok karıştı. Söylemesi ayıp az buz rakamlara da satılmıyor, fiyatlar uçuk. Alacağım pompa işe yarasın, ziyan olmasın istiyorum. Napıcamı bilemedim.
bende ayn durumdayım boşa para vermek istemiyorum kullanır mıyım kullanmazsam üzülürüm çünkü ona vereceğim paraya bebişe başka şeyler alırım diye düşünüyorum elimde bulunsun diye lansinoh manuel alabilirim ve gögüs kalkanı da almayı düşünüyorum onu da avent alacam galibaPompayla ilgili ben de çok kararsız kaldım.
Ama bir de çift göğüs mü olsun tek göğüs mü konusu var ki evlere şenlik. Bazı anneler çiftli pompa olsun, hemen boşaltıyor göğüsleri, çok pratik ve rahat diyor, bazı anneler süt sağmak zahmetli ve acılı bir iş, ikisini aynı anda yapmak mümkün değil, çiftli pompaya gerek yok diyor. Benim aklım çok karıştı. Söylemesi ayıp az buz rakamlara da satılmıyor, fiyatlar uçuk. Alacağım pompa işe yarasın, ziyan olmasın istiyorum. Napıcamı bilemedim.
aynen öyle ya orda kalacak değiller zamanı gelince pıt diye çıkacaklaraman iyi canım sevindim,gerçi korksak nolcak ki eninde sonunda bu bebişler bu göbüşlerden çıkacak öyle ya da böyle
Aslen sinopluyuz canım :)
benim annem de sinoplu hatta erfelekten carputi..vaaay hemşeri çıktık bak annem erfelekli ben çok gittim sinopa severim orayı
sağol canım ben de çok araştırdım ve kesin babytech alacağım da görüp bizzat alabileceğim bi mağaza bulamamıştım çünkü benim odam tamamen beyaz ve beşiği de beyaz istiyorum kimsenin elinde yok beyaz.. bir gidip göreyim olmadı ben de ceviz alırım.. 60x120 mi 70x110 mu ona karar vermeliyim bir de..Kızlar ben babytech marka ahşap beşik aldım... Annemlere tatile gittiğimde dolaşırken bir mağaza gördük park yatakları bir türlü içime sindirememiştim ne yapcam deyip duruyordum... Baktım çok güzel ahşap beşikler var.. Çok da beğendim ellerinde büyük olanlarından beyaz olanı vardı her tarafı ahşap değil diye ben ceviz rengini sipariş ettim... Annemlere geçenlerde gelmiş annem de çok beğenmiş.. Cibinliği içindeki takımı yatağı her şeyi içinde 60 - 120 aldık biz... Sepet beşikleri de çok şık ama uzun süre kullanabilmek için biraz büyük aldık... Park yatak gibi iki kademesi var sallanabiliyor.. Bu yüzden daha çok içime sindi... Ben tavsiye ederim...
Aynen canım neyse ki haber çıktı, en içime sinen sabunları o sitede beğenmiştim. Sevindim vallaSAbun olayına çok sevindim. Daha erken arayıp bilgi verselermiş daha iyi olur muş. Neyse ki göndereceklermiş.
anladım sağol cano benim kararsız kaldığım noktada şu elektrikli mi yoksa manuel mi iyidir acaba
kızlar benimki sadece bi fikir almadan once dr a sorduğumda alacaksan manuel al dedi..keza kız kardeşim de doğumdan sonra elektiriliyi önermiyorum elle kullanılan daha iyi ona göre diyince bnde manuel olandan aldım..tabi kişiden kişiye değişiyor sonuçta kullanım kolaylıgı
Pompa olarak akrabımız lansinoh elektrikli çift sağımlı kullandı ve çok memnun kaldığını söylemişti. Bende ondan aldım. 3 ay önce falan almıştım ve o merakla denedim 1-2 dakika. Bana çok güzel kullanışlı geldi ama sütü sağarken nasıl olur bilemem tabi. Boş göğüse yapmak kolay. ama hiç can acıtmadığını bebek emer gibi sağdığını söyledi akrabam. Zaten baştan masaj ayarı var onu ayarlayıp masaj yapıyorsun sonra sağma kısmına geçiyorsun. Bebekte hemen emmeye başlamıyormuş biraz oynuyormuş sonra emiyormuş. Deneyip göreceğiz bakalım.
Pompayla ilgili ben de çok kararsız kaldım.
Manuel pompalar daha çok sütü olanlarda işe yarıyormuş ve el yoruluyormuş. 50-60 cc süt sağmak için 30-60 dakika uğraşanları duydum. Çalışacak olan biri manuellerle o kadar vakit harcayamaz bence. Elektrikli olanların süt arttırmaya da katkısı olduğunu duydum. Kısa sürede göğüsleri komple boşaltıyormuş. Göğüsler boşaldıkça zaten yeni süt üretimi daha hızlı oluyormuş. Çok araştırdım çalışacağım için sütümü bırakmak zorunda kalacağım. Ben elektrikli lansinoh çift sağımda karar kıldım. İnş Allah memnun kalırım.kızlar benimki sadece bi fikir almadan once dr a sorduğumda alacaksan manuel al dedi..keza kız kardeşim de doğumdan sonra elektiriliyi önermiyorum elle kullanılan daha iyi ona göre diyince bnde manuel olandan aldım..tabi kişiden kişiye değişiyor sonuçta kullanım kolaylıgı
hemşeriler arttı ne güzelbenim annem de sinoplu hatta erfelekten carputi..ben çook severim sinobu evlenmeden giderdim her sene..
şu an 30 dayım canım. doktorum perde oldugu ıcın donemedıgını ve perde den dolayı normal doğumun daha da riskli olabılecıgını soyluyor. rahim büyüdüğü için perde nerede gözükmüyor şu an. bebeğimde zaten sürekli sabit poziyonda sizlerde de mi öyle bilmiyorum. kafası hep yukarda sağ tarafta hatta karnımın sağ tarafı daha şişik. sağdan sola bile geçmiyor o kafa :) ben dönerse yinede bebeğin hayatını tehlikeye atmadan beklemek istediğimi söyledim o zaman gelince bakarız demişti. hayırlısını diliyorum bende.
Daha 15 gün önce iş yerinde arkadaşımın kız kardeşi doğum yaptı, ertesi gün hastane odasının banyosunda almış duşunu.
Sanırım doktordan doktora değişiyor.
Sabun olayına gelince, bugün aradılar. Sabunlar hazırmış, ben kutulu bir ürün sipariş etmiştim kutu bekleniyormuş. Yarın yada en geç öbür gün kargoya vereceklermiş.
Canım sen neden antibiyotik kullanmıyorsun ki ben anlamadım, senin şu an yaşadığın şey sadece grip değil ki iltihaptan bahsediyorsun. Benim teyzem sırf bu inadı yüzünden gribi zatürreye çevirdi. Doktorları dinle bence, antibiyotiğini kullan.
Bende yaptım öğlen arasında gayet kolay oldu :)
çalışmaya başlıcaksanız kesinlikle elektrikli alın.. acıma olayı kişiden kişiye değişiyor.. iki tane olan bence de gereksiz tercihen motoru üstte olanlardan alın daha iyi sağıyor..Aynen canım neyse ki haber çıktı, en içime sinen sabunları o sitede beğenmiştim. Sevindim valla
Ya bugün hem beraber çalıştığım arkadaşım, hemde kız kardeşi yen doğum yapmış olan arkadaşım ikisi de kesinlikle eletrikle al dediler. Hatta arkadaşımın kız kardeşi manuel almış zorlanmış falan, ikinciyi almak zorunda kalmışlar. Manuel olanla bir göğüs 20 dk falan sürüyormuş ve acıyormuş.
Lansinoh iyi olabilir gerçekten ben onu başkasından da duymuştum, aynı şekilde medela 'nın da masaj ayarı varmış. Bilgi olsun diye paylaşmak istedim.
Sahiden ciddi rakamlar, ama ben tek göğüs alacağım büyük ihtimal. Yani çift göğüs gereksizmiş gibi geliyor, mutlaka rahattır, aynı anda her ikisini de boşaltıyor, zamandan tasarruf ama o kazanılan zaman o kadar para eder mi onu bilemiyorum
Tabi onda da vardır. Bende Medela yı duymuştum ama işi garantiye alayım dedim. Tanıdık biri memnun kalınca riske atmayayım dedim. Gerçekten ciddi bir para veriyorsun çünkü. Biz çok ucuza aldık piyasa fiyatından 2 arkadaş birlikte. Mothercare mağzasında lansinoh ürünlerinde indirim vardı 175 tl ye almıştık. Nette şimdi 240 larda geziyor. İnş allah sende içine sinen bir ürün bulursun.Aynen canım neyse ki haber çıktı, en içime sinen sabunları o sitede beğenmiştim. Sevindim valla
Ya bugün hem beraber çalıştığım arkadaşım, hemde kız kardeşi yen doğum yapmış olan arkadaşım ikisi de kesinlikle eletrikle al dediler. Hatta arkadaşımın kız kardeşi manuel almış zorlanmış falan, ikinciyi almak zorunda kalmışlar. Manuel olanla bir göğüs 20 dk falan sürüyormuş ve acıyormuş.
Lansinoh iyi olabilir gerçekten ben onu başkasından da duymuştum, aynı şekilde medela 'nın da masaj ayarı varmış. Bilgi olsun diye paylaşmak istedim.
Sahiden ciddi rakamlar, ama ben tek göğüs alacağım büyük ihtimal. Yani çift göğüs gereksizmiş gibi geliyor, mutlaka rahattır, aynı anda her ikisini de boşaltıyor, zamandan tasarruf ama o kazanılan zaman o kadar para eder mi onu bilemiyorum
Manuel pompalar daha çok sütü olanlarda işe yarıyormuş ve el yoruluyormuş. 50-60 cc süt sağmak için 30-60 dakika uğraşanları duydum. Çalışacak olan biri manuellerle o kadar vakit harcayamaz bence. Elektrikli olanların süt arttırmaya da katkısı olduğunu duydum. Kısa sürede göğüsleri komple boşaltıyormuş. Göğüsler boşaldıkça zaten yeni süt üretimi daha hızlı oluyormuş. Çok araştırdım çalışacağım için sütümü bırakmak zorunda kalacağım. Ben elektrikli lansinoh çift sağımda karar kıldım. İnş Allah memnun kalırım.
Evet tüm çalışan annelerden elektrikli al diye duydum bende. Ben çift sağımlı aldım canım. Lansinoh markasında karar verdim çok oluyor alalı. Aldım rahatladım :) 10 dk gibi kısa sürede iki göğüs birden boşalmış olur :) Elektrikli olanların süt arttımada etkili olduğunu çok duydum ama tabi ki garantisi yok. Kısmet göreceğiz bakalım.Aynen canım manuel olanlar ucuz ama çalışan anne için hiç kullanışlı değil. Bende medela mini elektirikli pompa var. Başta gerekyok diye düşünüp almamıştım ama 2. gün aldık süt gelmeyince sütü getirmeye katkısı oldu mu bilmiyorum ama pompalama gici gayet iyiydi. tek gögsü 10 dk da boşaltıyor rahatlıkla. Sen çift taraflı tercih edersen daha kısa sürede biter işin.
aa hadi gözün aydın sabun olayı halloldu demek ki sevindim yine de kulağımıza küpe olsun ama her siteye kredi kardı bilgileri vermeyelim..Daha 15 gün önce iş yerinde arkadaşımın kız kardeşi doğum yaptı, ertesi gün hastane odasının banyosunda almış duşunu.
Sanırım doktordan doktora değişiyor.
Sabun olayına gelince, bugün aradılar. Sabunlar hazırmış, ben kutulu bir ürün sipariş etmiştim kutu bekleniyormuş. Yarın yada en geç öbür gün kargoya vereceklermiş.
Canım sen neden antibiyotik kullanmıyorsun ki ben anlamadım, senin şu an yaşadığın şey sadece grip değil ki iltihaptan bahsediyorsun. Benim teyzem sırf bu inadı yüzünden gribi zatürreye çevirdi. Doktorları dinle bence, antibiyotiğini kullan.
Bende yaptım öğlen arasında gayet kolay oldu :)
sağol canım ben de çok araştırdım ve kesin babytech alacağım da görüp bizzat alabileceğim bi mağaza bulamamıştım çünkü benim odam tamamen beyaz ve beşiği de beyaz istiyorum kimsenin elinde yok beyaz.. bir gidip göreyim olmadı ben de ceviz alırım.. 60x120 mi 70x110 mu ona karar vermeliyim bir de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?