medelanın mini elektrikli ve pilliden mi kullanıyorsunuz memnun muunuzAynen canım manuel olanlar ucuz ama çalışan anne için hiç kullanışlı değil. Bende medela mini elektirikli pompa var. Başta gerekyok diye düşünüp almamıştım ama 2. gün aldık süt gelmeyince sütü getirmeye katkısı oldu mu bilmiyorum ama pompalama gici gayet iyiydi. tek gögsü 10 dk da boşaltıyor rahatlıkla. Sen çift taraflı tercih edersen daha kısa sürede biter işin.
aynen öyle ya orda kalacak değiller zamanı gelince pıt diye çıkacaklar
medelanın mini elektrikli ve pilliden mi kullanıyorsunuz memnun muunuz
fiyatı 190 filan e bebekte ya o kadar kafam karıştı ki manuel mi alsam elektrikli mi çift sağım mı olsa allak bullak oldum yaaa lansinoh almak istiyordum tek sağım makinesi yok doğumdan sonra alırım diyecem ama olduğum yer köy inmek çok sıkıntıEvet ben aldığım dönemde en iyisi o diye tavsiye ediliyordu şu an piyasada olan çoğu marka yoktu mesela avent falan sonradan piyasada yaygınlaştı. Ben doğumdan sonra 1,5 sene çok aktif bir şekilde kullandım memnunda kaldım açıkçası. Doğumdan sonra süt gelene kadar pompa yaptık. Doğumdan sonra ara ara izin işlerinin peşinden koşmak için evden ayrılmam gerekti bebeği bırakırken süt sağıp bırakıyordum. İşe başlayana kadar geceleri gögüslerim çok dolu olup rahatsız edince kalkıp sağıp buzluğa atıyordum. İşe başladıktan sonra her gün yanımda götürüp getirdim taşıması da çok pratik. Süt taşıma çantasının altındaki fermuarlı kısma rahatça sığıyordu tüm parçaları. Ayrıca tüm biberonlara başlığı uyuyordu sütü ordan oraya aktarmadan direk cam biberonlarıma sağıp ağızlarını kapatıp dolaba koyuyordum. Evdekilere sadece biberonu ısıtmak kalıyordu.
Canım benim tavsiyem elektirikli olması. Manuellerin sağım gücü ile elektirikli arasında gerçekten fark var. Heleki çalışacaksan manuel işine yaramaz. Manuel en çok sütten şişmiş gögüsleri indirmek konusunda pratik çünkü 1 -2 defa pompa yaptıktan sonra süt kendiliğinden fışkırarak boşalıyor zatenfiyatı 190 filan e bebekte ya o kadar kafam karıştı ki manuel mi alsam elektrikli mi çift sağım mı olsa allak bullak oldum yaaa lansinoh almak istiyordum tek sağım makinesi yok doğumdan sonra alırım diyecem ama olduğum yer köy inmek çok sıkıntı
bende ilk başta gelmezse sağmak gerekirse diye düşünüyorum daben göğüs pompasını şimdilik almayacağım,1 yıl izinde olacağım çalışmayacağım çünkü..şöyle düşünüyorum ola ki göğsüm doldu,acı duydum ya da ihtiyaç duydum o zaman almayı düşünüyorum pompayı
çok sağol söylediklerin bişey şekillendirdi bendeCanım benim tavsiyem elektirikli olması. Manuellerin sağım gücü ile elektirikli arasında gerçekten fark var. Heleki çalışacaksan manuel işine yaramaz. Manuel en çok sütten şişmiş gögüsleri indirmek konusunda pratik çünkü 1 -2 defa pompa yaptıktan sonra süt kendiliğinden fışkırarak boşalıyor zaten
Ama normal dolulukta olan gögüsten süt sağıp doldurmak anne için yorucu ve vakit kaybı olur. Çalışan bir annenin günde en az 2 en fazla 5-6 kez süt sağdığı düşünülürse elektirikli çok pratik.
Çift taraflı olması sart değil bence eğer fiyatları teklilere göre yüksekse teklide tercih edebilirsin sonuçta birini diğeri bittikten sonra sağıyorsun en fazla 10 dk ekstra zamanını alır. içine hangisi siniyorsa, hangisi sana pratik ve kullanışlı geliyorsa onu tercih et. Sonuçta önemli olan işini görmesi.
Ayy ne güzel aramızda tam 7 gün var. Cinsiyeti neydi bebişinin? İnşallah hepimizin vaktinde sağlıklı sıhatli kendiliğinden başlayan harika doğumlarımız olur canım.
Nil cim sabunlarına çok sevindim. Ama gerçekten hizmet standartları kötüymüş sana bunu haber vermeleri gerekiyordu.
her doğumda yapılan bişey değil ama istemsiz yırtıkların oluşmaması için genelde doğumların çoğunluğunda yapılıyor..epizyotemi her doğumda yapılan bsey micarputi ablaa?
ebebekte şöyle bir avente baktım ben de emzik kısmı hoşuma gitti alayım dedim :) yalnız annem emzik büyük gibi dedi, ama en küçük olanı, artık küçük olursa başka bir şey alacağım ben de mecburen.ben de avent düşünüyordum ama sonra Dr. Brons diye bir marka var yorumları falan okudum daha bir aklıma yattı sanki ama emin değilim
Daha 15 gün önce iş yerinde arkadaşımın kız kardeşi doğum yaptı, ertesi gün hastane odasının banyosunda almış duşunu.
Sanırım doktordan doktora değişiyor.
Sabun olayına gelince, bugün aradılar. Sabunlar hazırmış, ben kutulu bir ürün sipariş etmiştim kutu bekleniyormuş. Yarın yada en geç öbür gün kargoya vereceklermiş.
Canım sen neden antibiyotik kullanmıyorsun ki ben anlamadım, senin şu an yaşadığın şey sadece grip değil ki iltihaptan bahsediyorsun. Benim teyzem sırf bu inadı yüzünden gribi zatürreye çevirdi. Doktorları dinle bence, antibiyotiğini kullan.
Bende yaptım öğlen arasında gayet kolay oldu :)
tam olarak nasıl yapılıyor ben de deneyeyim şimdihayıor bükmeyeceksin uzun olacak ben braz zorlandım
bugün bir kadın bir erkek bir de bebek başlıyor
fox ta 23:30 daymıs canımiyi ki haber verdin canım ben çok seviyorum bu diziyi.haberim yoktu hiç:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?