mınnosa bak yaHeheheh kız milleti işte
fox ta 23:30 daymıs canımzaten uyku tutmuyordu iyi oldu bari güler güler öyle uyuruz
Bebişte olsa ayakkabıya kayıtsız kalamıyor :)Heheheh kız milleti işte
canım kaçıncı sayfada okudun bir de hersey normal giderken son aylara yakın gerileme neden olur ki acabaarkadaşlar boşta kaldıkça ekim annelerini okuyorum oarada birşey okudum
bebeğin gelişimi 4 hafta geriye düşmüş doktor yediklerinle bir alakası yok demiş
bugün bir erkek bir kadın bir de bebek başlıyor
canım kaçıncı sayfada okudun bir de hersey normal giderken son aylara yakın gerileme neden olur ki acaba
Bende okudumarkadaşlar boşta kaldıkça ekim annelerini okuyorum oarada birşey okudum
bebeğin gelişimi 4 hafta geriye düşmüş doktor yediklerinle bir alakası yok demiş
bende arada bakıyorum ama ne yalan soyleyim beni en cok etkileyen agstos annleri oldukaçıncı sayfa dikkat etmedim canım rastgele okuyorum
bir de çatısı dar olanın ilk gecesi de zahmetli geçer diye bişeyler okudum
amanın o tıopıcte ne çok bilgi varrrrr
Eveeett heycanla bekliyorum bendeAaa sagol ya izleyeyim cok severim..
Canım benim arkadaşlar civarı olanı almamı istediler en sağlıklı maksattan bununla ölçmek dediler ben weewel digital aldım bide eczaneden civalı olanı alcamKızlar ateş ölçer olarak ne aldınız ? Ben daha almadım ve çok kararsızım. Fikirleriniz neler.
Canım ben kullaniyorum ki antibiyotik..
6gun kullandim, iyi gibi olunca biraktimda, bugun gittim, 5 gun daha kullanackmisim,tekrar basladim..
5gun snra kontrole gidicem..
Canım çok sağol verdiğin bilgi için. Weewel lere bir bakayım bende. Civalı olanlar uzun sürmüyor mu ölçmesi ? Pek tecrübesizim bu konuda.Canım benim arkadaşlar civarı olanı almamı istediler en sağlıklı maksattan bununla ölçmek dediler ben weewel digital aldım bide eczaneden civalı olanı alcam
Bende okudumbenim bi tanidigimin da son aylarinda aynisi oldu kilosunu takip etmiyormus son zaman fark etmis doktor bebege giden damar tikanmis sebep oymus. O yuzden kiloda artis yoksa yada dusuyorsa hemen mudahale ediliyor onun bebegi 1700 dogdu bu yuzden
bende arada bakıyorum ama ne yalan soyleyim beni en cok etkileyen agstos annleri oldu
yok canım okuduklarım biraz gozumu korkutmstu o anlamda üzülmüştüm yani bebekler doğduktan sonra bakımı cok zorlamışhangi anlamda canım beğendin
yok canım okuduklarım biraz gozumu korkutmstu o anlamda üzülmüştüm yani bebekler doğduktan sonra bakımı cok zorlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?