Ahh canımmmm arada sırada kaçamaklar bişey yapmazannelik ne garip yas bebeğimi heeeeeep görmek istiyorum sende öyle misin
Mrb canim) maşallah kesecigine )
Keselerimiz aynı gidiyor.benim de dün 1.13 cm çıktı. Adetin. Düzensiz olduğu için haftami bilmiyorum ama(
inşallah canım yaaa ikisi bir arada olur süper olur
canım hayırlı olsundarısıda bizlere olsun inşalalh
hayırlı olsun hadi gözün aydınkesemizi görmek bizede nasip olsun inşallah...
canlar iştah durumu nedir ben sabahları nutellaya yapışırdım ama şimdi tuzlu eksili şeyler olsun istiyorum suanda evde yemek var ama yüzüne bakmıyorum ekşili olsun istiyorum sizde nasıl durumlar
Synen ben de. Tatlisiz duramazdim.. simdi eksidentuzludan ve etten aldigim haz tatliyi solladi
Eksi diyince hemen agzim eksiyo :))
Yedigim jersey eksili olsun istiyorum..
arkadaşlar merhaba ben dün kan testi yaptırdım adetim 1 hafta gecikti ve kanda 177.98 çıktı doktorum gebelik var ama çok yeni dedi çünkü bebişi ultrasonda göremedik pazartesi tekrar gidicem allahımın izni ile inşallah bende bir kasım annesi olucam ...
bende sonradan farkettimgörenler varmış daha düşük değerle ama dediğin gibi küçük oluyor o zaman bakalım sabredip bekleyebilecekmiyim aynı bu smiley gibi içim
Eki Görüntüle 1028154
herkese selamlar bugün girdim ultrasona ama çok ufakmış. 27 martta tekrar gidicem şuan kesem 18.3 mm doktor kan sulandırıcı iğneye başladı. az önce ilk iğneyi yaptım. birde bu karından bakıldı. ben devlette gidiyorum doktora ama malesef ultrason sırası 27 marta verdi. doktorda git özelde çektir dedi kesenin karnımda olduğundan emin olmak için gittim çektirdim.ve hemen ilaç yazdı. kesenin içinde ufak bir nokta var bebek sanırım ama çok ufak zor gözüküyor. rabbim bu sefer yüzümü güldürür inşallah. herkes bu duyguyu tadar. şimdilik beklemekteyiz. rabbim hepimizin bebeklerini bize bağışlasın inşallah.
hayırlı olsun canımmm minnak bebişşşşbenide cuma gidicem bebişi görmeyeee sende nokta kadar çıkmışş inşallah benim bebişte yerleşmiştir eee o kadar lekelenme yaptıı üzdü beni azcıkta mutlu etsinnn
Eki Görüntüle 1028026
Kizlar cok sukur kesem göründüü
5+5 dedi dr. Sat a gore 6+4tum. Boylece muhtemel dogum tarihi 13kasim a kaydi :)
10.4mm kesecigim. 2hafta sonra gidicem insallah kalp atislar icin..
allah hayirlisiyla onu da nasip etsin..
sen yazarken bile ağzım sulandı ekşi elma yemekten içim ekşidi tuhafım yaaaa
Eki Görüntüle 1028154
herkese selamlar bugün girdim ultrasona ama çok ufakmış. 27 martta tekrar gidicem şuan kesem 18.3 mm doktor kan sulandırıcı iğneye başladı. az önce ilk iğneyi yaptım. birde bu karından bakıldı. ben devlette gidiyorum doktora ama malesef ultrason sırası 27 marta verdi. doktorda git özelde çektir dedi kesenin karnımda olduğundan emin olmak için gittim çektirdim.ve hemen ilaç yazdı. kesenin içinde ufak bir nokta var bebek sanırım ama çok ufak zor gözüküyor. rabbim bu sefer yüzümü güldürür inşallah. herkes bu duyguyu tadar. şimdilik beklemekteyiz. rabbim hepimizin bebeklerini bize bağışlasın inşallah.
arkadaşlar merhaba ben dün kan testi yaptırdım adetim 1 hafta gecikti ve kanda 177.98 çıktı doktorum gebelik var ama çok yeni dedi çünkü bebişi ultrasonda göremedik pazartesi tekrar gidicem allahımın izni ile inşallah bende bir kasım annesi olucam ...
sen yazarken bile ağzım sulandı ekşi elma yemekten içim ekşidi tuhafım yaaaa
Synen ben de. Tatlisiz duramazdim.. simdi eksidentuzludan ve etten aldigim haz tatliyi solladi
Eksi diyince hemen agzim eksiyo :))
Yedigim jersey eksili olsun istiyorum..
ne güzel...çok sevindim senin adına..darısı bu akşam benim başıma yarabbim....Dua edein banada...
anlarım bende 1 haftayı zor geçirmiştim.şimdi kalp atışları için bekliorum içim felaket yani zaten 2 günde 2 kat artıo değer çabuk yükselir sabret bence.
oğlumda olmadı bunda olunca aklım çıktı inşallah az kaldı bebişimi görmeyeeamin canımm inşallah bu sefer olur. üzülme ben bugün ultrasonda kalpten gidiyordum az kalsın. ama bak hemen ilaç filan yazdı doktor 27 martta yine gidicem. inşallah sende bende duyarız bebekleri. bu karından bakıldı. birde transvajinal yapılcak 27 martta onda kesin gözüküyor. hiç üzülme o lekelenmeler insanı çok korkutuyor. :) ama rabbim yaşatcak olduktan sonra hertürlü yaşıyor.
Benim de okudukça sulaniyo.. bunlar aserme mi.. eksi neydi kiz mi :))
Masallah niye kucuk demis :) ben bugun 10.4te gordum ilk defa keseyi.. noktam bile yok ustelik ://
hayirli olsun ins.. saglikli olsun
tebriklerr geç döllenme olmuştur hayırlı olsunnnnn
hadi bakalım hayırlısı olsun inş.
AMIN SAĞOLASIN HERŞEYIN HAYIRLISI INSALLAH
hadi bakalım hayırlısı olsun inş.
ye ekşiyi çıkar ayşeyi misali ozamann hayırlısı olsunn kızlar.bende tatlı hiç sevmm halada öle ekşiyi sabah akşam yerimmm bende değişmedi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?