2014 Kasım Anneleri

Ahh canımmmm arada sırada kaçamaklar bişey yapmaz annelik ne garip yas bebeğimi heeeeeep görmek istiyorum sende öyle misin

valla ben daha hiç göremedim ya geçen haftasonu gitmiştik..
sata göre 5+2 ama benim yumurtlama gününe göre 4+6 şu anda..
doktora gittiğimde 4+3 tü yani göremedik doğal olarak...
bu haftasonu tekrar gidicem ozamana da 5+3 olucak yani yumurtlamaya göre..inşallah görebiliriz...

canlar iştah durumu nedir ben sabahları nutellaya yapışırdım ama şimdi tuzlu eksili şeyler olsun istiyorum suanda evde yemek var ama yüzüne bakmıyorum ekşili olsun istiyorum sizde nasıl durumlar

Mrb canim) maşallah kesecigine)
Keselerimiz aynı gidiyor.benim de dün 1.13 cm çıktı. Adetin. Düzensiz olduğu için haftami bilmiyorum ama(

Merhaba... cok sagol.. sana da hayirlu olsun.. ins kalp atislarini da duyariz.. saglikla gelissinler. Benim duzenli aslinda ama adete gore cikmadi tarih keseye bakinca..

inşallah canım yaaa ikisi bir arada olur süper olur

canım hayırlı olsun darısıda bizlere olsun inşalalh

Amin insallah allah herkesin tez zamsnda icini rahatlatsin.. merakla keseyi beklemistim.. merak gecti mi :) yook.. insallah kalpleri atsinda ssglikla buyusunler :)

hayırlı olsun hadi gözün aydın kesemizi görmek bizede nasip olsun inşallah...

Sagol.. insallah en yakin zamanda görsün butun gormeyenler.. insan sonunda biseycikler olduguna inaniyo.. insallah saglikli gebeliklerimiz olur.. hepimizin :))

canlar iştah durumu nedir ben sabahları nutellaya yapışırdım ama şimdi tuzlu eksili şeyler olsun istiyorum suanda evde yemek var ama yüzüne bakmıyorum ekşili olsun istiyorum sizde nasıl durumlar

Synen ben de. Tatlisiz duramazdim.. simdi eksidentuzludan ve etten aldigim haz tatliyi solladi
Eksi diyince hemen agzim eksiyo :))
Yedigim jersey eksili olsun istiyorum..

arkadaşlar merhaba ben dün kan testi yaptırdım adetim 1 hafta gecikti ve kanda 177.98 çıktı doktorum gebelik var ama çok yeni dedi çünkü bebişi ultrasonda göremedik pazartesi tekrar gidicem allahımın izni ile inşallah bende bir kasım annesi olucam ...

Synen ben de. Tatlisiz duramazdim.. simdi eksidentuzludan ve etten aldigim haz tatliyi solladi

sen yazarken bile ağzım sulandı ekşi elma yemekten içim ekşidi tuhafım yaaaa

herkese selamlar bugün girdim ultrasona ama çok ufakmış. 27 martta tekrar gidicem şuan kesem 18.3 mm doktor kan sulandırıcı iğneye başladı. az önce ilk iğneyi yaptım. birde bu karından bakıldı. ben devlette gidiyorum doktora ama malesef ultrason sırası 27 marta verdi. doktorda git özelde çektir dedi kesenin karnımda olduğundan emin olmak için gittim çektirdim.ve hemen ilaç yazdı. kesenin içinde ufak bir nokta var bebek sanırım ama çok ufak zor gözüküyor. rabbim bu sefer yüzümü güldürür inşallah. herkes bu duyguyu tadar. şimdilik beklemekteyiz. rabbim hepimizin bebeklerini bize bağışlasın inşallah.

tebriklerr geç döllenme olmuştur hayırlı olsunnnnn

bende sonradan farkettim görenler varmış daha düşük değerle ama dediğin gibi küçük oluyor o zaman bakalım sabredip bekleyebilecekmiyim aynı bu smiley gibi içim

anlarım bende 1 haftayı zor geçirmiştim.şimdi kalp atışları için bekliorum içim felaket yani zaten 2 günde 2 kat artıo değer çabuk yükselir sabret bence.

hayırlı olsun canımmm minnak bebişşşş benide cuma gidicem bebişi görmeyeee sende nokta kadar çıkmışş inşallah benim bebişte yerleşmiştir eee o kadar lekelenme yaptıı üzdü beni azcıkta mutlu etsinnn

amin canımm inşallah bu sefer olur. üzülme ben bugün ultrasonda kalpten gidiyordum az kalsın. ama bak hemen ilaç filan yazdı doktor 27 martta yine gidicem. inşallah sende bende duyarız bebekleri. bu karından bakıldı. birde transvajinal yapılcak 27 martta onda kesin gözüküyor. hiç üzülme o lekelenmeler insanı çok korkutuyor. :) ama rabbim yaşatcak olduktan sonra hertürlü yaşıyor.

ne güzel...çok sevindim senin adına..darısı bu akşam benim başıma yarabbim....Dua edein banada...

Benim de okudukça sulaniyo.. bunlar aserme mi.. eksi neydi kiz mi :))

Masallah niye kucuk demis :) ben bugun 10.4te gordum ilk defa keseyi.. noktam bile yok ustelik ://
hayirli olsun ins.. saglikli olsun

hadi bakalım hayırlısı olsun inş.

ye ekşiyi çıkar ayşeyi misali ozamann hayırlısı olsunn kızlar.bende tatlı hiç sevmm halada öle ekşiyi sabah akşam yerimmm bende değişmedi yani.

anlarım bende 1 haftayı zor geçirmiştim.şimdi kalp atışları için bekliorum içim felaket yani zaten 2 günde 2 kat artıo değer çabuk yükselir sabret bence.

bi tane acı tecrübem olduğu için kalp atışı benm içinde çok önemli o zaman hamileyim diyebilcem artık inşl gidip göremeyip strese girmektense biraz sabretmek lazım haklısın

oğlumda olmadı bunda olunca aklım çıktı inşallah az kaldı bebişimi görmeyee
adına çok çok sevindimm sağlıkla alalım kucaklarımızaaa inşallahhh
Benim de okudukça sulaniyo.. bunlar aserme mi.. eksi neydi kiz mi :))

Masallah niye kucuk demis :) ben bugun 10.4te gordum ilk defa keseyi.. noktam bile yok ustelik ://
hayirli olsun ins.. saglikli olsun

kız demek kocakarı dilinde ama kız olsun yaa oğlum var birde kız olsun tükkanı kapatcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…