2014 Kasım Anneleri

Benim de okudukça sulaniyo.. bunlar aserme mi.. eksi neydi kiz mi :))

Masallah niye kucuk demis :) ben bugun 10.4te gordum ilk defa keseyi.. noktam bile yok ustelik ://
hayirli olsun ins.. saglikli olsun

sağol canım inşallah seninde sağlıklı olur yani şöyle demek istedi kese normal boyutta ama bebek için erken. o yüzden karından bakılınca yanlış çıkabiliyor. 27 martta transvajinal bakılcak ondan kesin gözükür yani. :)

canım kese boyutu normal kuzucum..
heen ilacıda vermiş doktor..
şimdi sıra kalp atışında inşşş

Konyalılar nerdesinizzzzzz????

burdayımmmm

ohh oyy maşallah sizede canım..hadi hayırlı olsun..
şimdi kalp atıı beklioruzzz

merhaba canım bende ilk defa bu akşam gidicem dr a inşallah bizde görürüz keseyi birde kan sulandırıcı iğnenin adını öğrenebilirmiyim? benim aile hekimimde bana kan sulandırıcı başlayacak onun için önce kadın doğumla görüşelim demişti o yüzden soruyorum canım..tekrar tebrikler...

Ben bu kadar eksiye düştüğümü hic bilmiyorum.. tursu olsa da olur olmasa da bi kere tursu alalim demem.. simdi yemegin yanina azcik cikariyorum.. mesela makarna yaptim kendime.. ayy diyorum sogurken bi salca kavurayim biraz eksimsi olsun

canlar iştah durumu nedir ben sabahları nutellaya yapışırdım ama şimdi tuzlu eksili şeyler olsun istiyorum suanda evde yemek var ama yüzüne bakmıyorum ekşili olsun istiyorum sizde nasıl durumlar

ben ne eksşi ne tuzlu hiç değişiklik yok..
tatlı sevmem halada sevmiyorummm..
iştahımda pek açık değil..
bende durumlar aynı yanii..

hayırl olsun tatlım...Allah tamamına erdirsinn inşşş

Oyleyse evet noktalarini gostermis daha.. maşallah. . :)
Ben de 1nisan da insallah gorecegim bi dahakine :)

bugün benim hesabıma göre 5+0

Bizim hesap onlarin hesap carsidaki hesap hep karisik.. insallah gorursun.. goremeyince bi hafta sarkiyo resmen.. sebebi sabirsizlik :)

Canım kaç haftalık hamilesin? Lekelenmen devam etmediyse korkma, progestan verdi mi peki?
Canım çoğu insan karşılaşıyor bununla, son adet tarihiyle kese birbirini tutmayıp geriden gelebiliyor, yani döllenmeyle alakalı,
yüksek ihtimal geç döllenme olmuştur. Ayrıca merak etme, kesede bebekte arayı kapatıyor zamanla bi sorun olmadıkça, yani gününe denk geliyor.
Canını sıkma, dinlen bol bol, beslenmene de dikkat et, süt, yumurta ve ceviz hergün tüket, doktorumun tavsiyesi bunlar.
hayırlı olsun bu arada :)

Benim siftah daha ins.. ama kızla başlasa iki kere sevinirim.. napalim hayirlisi :)

hayırl olsun tatlım...Allah tamamına erdirsinn inşşş[/QUOTE]

amin sağolasın inşallah herşeyin hayırlısı

Slm herkese arkadaşlar bende aranıza katıldım kasım 14 gibi 3. bebeğimi kucağıma alacağım inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Son düzenleme:
ağzından bal damlıyo yaaaaaaaaa

hmm kız mı istiyosun yoksa ozaman rabbim inş.gönlüne göre önce eli ayağı düzgün sağlıklı sonrada istediğini versin inş..

bi tane acı tecrübem olduğu için kalp atışı benm içinde çok önemli o zaman hamileyim diyebilcem artık inşl gidip göremeyip strese girmektense biraz sabretmek lazım haklısın

benimde başımdan kötü olay geçti canım 1 yıl oldu onun için sabretmen lazım herşeyi tam zamanın da gitki görünemedi yok kçük biraz daha bekleyelim falan lafları ile karşılaşma daha çok merak edersin.

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım inşallah sende güzel haberler alırsın iğnenin adı Hibor 3.500 her gün koldan vurunucam. yanlız çok yakıyor.birde corasprin kullanıyorum her gün oda 100 mg. diğerleri normal hamilelerin kullandığı ilaçlar folibol ve ferro sanol. doktor birde bulantı hapı yazdı ama bende birtek sabah erken kalkarsam bulantı oluyor eczacıda dedi bulantın çok şiddetli olmadığı sürece içme dedi. yani bukadar .

aile hekimi kan sulandırıcı iğne yazabiliyormu. :S bunu bilmiyordum ben zaten iğne kullancağımıda bilmiyordum canım doktor zaman kaybetmeden başlayalım dedi. zaten corasprin hamileliği öğrendiğimden beri devam ediyor. birde sen neden kullanıcan düşüklerinmi var yoksa pıhtılaşmanmı benim pıhtı testi 2 ay sonra çıkıcak . ve 2 düşüğüm var.

Slm herkese arkadaşlar bende aranıza katıldım kasım 14 gibi 3. bebeğimi kucağıma alacağım inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin.

slm hoşgeldinn.ohh maşallah allah bağışlasın hepsini canım rabbim bizede göstersin inş.2 yi 3 ü amin rabbim seninde gönlüne göre versin.

canım kese boyutu normal kuzucum..
heen ilacıda vermiş doktor..
şimdi sıra kalp atışında inşşş

amin canım inşallah bir görebilsek evet normal sanırım zaten özeldeki doktordan hazetmedim nerdeyse hamile kaldım diye kadın beni dövecekti. onamı sorcam kendi doktorum bile birşey demedi.

evet ilaçta verdi eşim yapıyor iğneyi ama fena yakıyor uyuşuyo resmen kolum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…