2014 Kasım Anneleri

Kizlar cok sukur kesem göründüü
5+5 dedi dr. Sat a gore 6+4tum. Boylece muhtemel dogum tarihi 13kasim a kaydi :)
10.4mm kesecigim. 2hafta sonra gidicem insallah kalp atislar icin..
allah hayirlisiyla onu da nasip etsin..

kızlar dün kan vermiştim sağlık ocağına sonucunu aldım şimdi 1010 çıktı dün boşu boşuna canımı sıktılar yani ilkinin kalp atımı olmadığı için kaydımı bile almadılar kalp atışını duyduktan sonra gel dediler resmen neyse onlara takmıcam kafayı bugün doktora gitsem keseyi görürmüyüm :44:

Mrb canım hayırlı olsun görürsün inşallah hem de karından ben 784 de gordum çok minik ama olsun

Merhaba güzel annislerrnasilsiniz? Ben bugun oldukça yorgun ve sinirliyim okulda çocuklar deli etti(

Mrb canim) maşallah kesecigine)
Keselerimiz aynı gidiyor.benim de dün 1.13 cm çıktı. Adetin. Düzensiz olduğu için haftami bilmiyorum ama(

hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.duymazsın canım daha var benm perşembe günü 6400 dü 10 gün sonra duyalaım dedi keseyi gördük sadece doktora git önce keseni gör o sana söler zaten şu zaman duyalım die.

aaa pardon yanlış okumuşum canım k.bakma benim ilk 817 di daha var demişti 6400 de görünür die öle gün verdi ama belli olmuo sanırım küçük görenler de var biraz bekle istersn öle git daha ii

Son düzenleme:

Sata göre benim çok çok küçük haftami bile hesaplanacak daha.dun s.ocaginda Sperm 5-6 gün bile kalabilir dedi.yani çok çok geç döllenebilir yani.o yüzden kalbi atıyorum maşallah hiçcccc canını sıkma arkadasim

sağol canım kalp atışı için erken ben keseyi görmek istiyorum şuanda gitsem gözükür mü onu merak ettim

sağol canım kalp atışı için erken ben keseyi görmek istiyorum şuanda gitsem gözükür mü onu merak ettim

evet canım yanlış okumuşum düzelttim ama sana yetişememişim valla benm ilk 817 di daha var dedi 1 hafta sonra bakalım oda 6400 e denk geldi ozaman göründü bazılarında küçük görünüo belli de olmuo yani.istersen biraz daha bekle daha ii iyice gözüksünn.

bende sonradan farkettim görenler varmış daha düşük değerle ama dediğin gibi küçük oluyor o zaman bakalım sabredip bekleyebilecekmiyim aynı bu smiley gibi içim

iyiyz tatlım sen nasılsın.aman sakin ol bebişe zarar sinir yapma yaaa.

:))) çok şükür diyelim
Simdilik açım acil tıkanma lazim) inşallah şimdiki duygularınmız etkilemiyodur.cunku bu aralar çoook dengesizim yaaa)

Slm hamisler.nasilsiniz? Bisey sorucam size. Benim de goguslerim bi cogunuzun gibi cok hassas evet ama bugun bisey farkettim. Benimkiler harita gibi olmus.yani damarlarim o kadar belirginki disaridan dokununca hissediyorum. Hem belirgin hem ciikik. Resmen mavi kalemle yol yol cizmisim gibi. Kizimda boyle degildi mesela.enteresan geldi...

Canım çok normal süt damarları onlar.keske belirsin de bol bol sütun olsun ilerde.benim oğlumda daha çoktu sanki bu sefer daha az ama yinede var

canım ozaman sen belki kalp atışını bile duyabilirsin...7 haftalık olucaksın...
inşallah canım yaaa ikisi bir arada olur süper olur

canım hayırlı olsun darısıda bizlere olsun inşalalh

kızlar ya canım çok kola istiyor öyle bağımlı değilim ama çok zararlı olur mu acaba?
ayda bir falan az bişey yarım bardak içsem??
merak ettim kızmayın hemen :26:

Ahh canımmmm arada sırada kaçamaklar bişey yapmaz annelik ne garip yas bebeğimi heeeeeep görmek istiyorum sende öyle misin

Canım çok normal süt damarları onlar.keske belirsin de bol bol sütun olsun ilerde.benim oğlumda daha çoktu sanki bu sefer daha az ama yinede var

Ayy insallah oyledir. Kizimda cok az sutum vardi.dogdugundan beri mama takviyeli gitmistik. Bunda olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…