- 27 Ağustos 2012
- 787
- 833
- 208
Benim adet olacakmış gibi ağrım oluyor, olduğu zaman üzülüyorum aman hastalanıyorum diye, ağrım olmadığı zaman da üzülüyorum niye olmadı bir sorun mu var diye, psikolojim ve fiziksel sağlığım ters orantılı çalışıyorİlk 3 ay ağrı normalmiş, bol su içmeyi önerdi doktorum, suyu arttırınca hafifliyor..
merhaba kızlar bugün bende tam 5 haftalık oldum yalnız ayıptır sölemesi benim ikigündür isalim var korkuyorum acaba bi zarar verirmi bebeğe die
selam arkadaşlar bişey soracam sütü kapalı değil de açık alsam zararı var mı yoğurdu da o şekilde mayalıyorum annemin 10 yıllık sütçüsü var inekleri var bizim mahalleye de satmaya geliyo adam yani çok güvenilir internette araştırdım ama açık sütle ilgili bilgiye rastlamadım iyice kaynatıp içsem nasıl olur bilgisi olanlar paylaşabilir mi
kaynattıktan sonra sıkıntı olmaz keşke bizde öyle bulabilsek katkısız...
hiç korkma tatlım ben hep ishalim maalesef.doktora sordum bol su içtiğin sürece bişi olmaz dedii
saol cnm ya içimi rahatlattın millet kabız oluyo ben ishal anlamadım yaa sonuçta enfeksiyondan oluyo yaa ondan korktum
bende de kuru kayısı ishal yaptı 3 gündür günde 3 taneden fazla yeyince oluyo 2 ye indirdim şimdi
Gözün aydın :))
Buarada 160000 lere odaklanma canım,, benim 20000lerde olmam gerektiği gün 6200 le kalp atışını dinledik
nette pastörize edilmiş için diyo o yüzden kafam karıştı bu da pastörize saylır mı hiç anlamam bu işlerden de annem ben 4 çocuğuma hamileyken bu sütlerle beslendim sizi de bunlarla besledim diyo her şeyi internette arama bana sor diyo :)) ama insan tereddütte kalınca böyle oluyo işte :)
selam arkadaşlar bişey soracam sütü kapalı değil de açık alsam zararı var mı yoğurdu da o şekilde mayalıyorum annemin 10 yıllık sütçüsü var inekleri var bizim mahalleye de satmaya geliyo adam yani çok güvenilir internette araştırdım ama açık sütle ilgili bilgiye rastlamadım iyice kaynatıp içsem nasıl olur bilgisi olanlar paylaşabilir mi
kızlar ya canım çok kola istiyor öyle bağımlı değilim ama çok zararlı olur mu acaba?
ayda bir falan az bişey yarım bardak içsem??
merak ettim kızmayın hemen :26:
bence nefsini köreltmek için biraz içebilirsim.Bu arada unutmayalım kızlar bizler hasta değiliz...Hamileyiz...kendimizi çokta fazla kasmamıza gerek yok diye düşünüyorum..Normal hayata devam....
tabiki hasta değiliz hamileyiz ama kafein zararlı ya ne biliyim eşim nesfafe içmeme bile izin vermiyobenden çok pimpirik yaptı...internette okudum günde 5 bardağa kadar çaya izin veriyo mesela...çay yerine bi gün neskafe içsem bi bardak olur diye düşünüyorum..çok sertte içmiyorum zaten..ama işte alışkanlıklardan vazgeçmekte zor oluyo biraz...kola bağımlısıda hiç değilimdir aylarca içmesem hatırlamam ama insanın canı istiyor bazen..
yok cnm bende daha keseyi göremedim 28 mart için bana gün verdiler
tatlım ben her gün bir fincan türk kahvesi 4-5bardakta çay içiyorum bence nefsini köreltmekten bişi olmaz,iç yani o kadar canın istiyorsa. benden iyisin yani
bende hergün 1 fincan kahve içiyorum....kahveyi maalesef bırakamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?