2014 Kasım Anneleri

Su içmek iyi mi gelirmiş bu tip ağrılara? Hmmmm... Faydalı bilgi, teşekkürler :)

selam arkadaşlar bişey soracam sütü kapalı değil de açık alsam zararı var mı yoğurdu da o şekilde mayalıyorum annemin 10 yıllık sütçüsü var inekleri var bizim mahalleye de satmaya geliyo adam yani çok güvenilir internette araştırdım ama açık sütle ilgili bilgiye rastlamadım iyice kaynatıp içsem nasıl olur bilgisi olanlar paylaşabilir mi

kaynattıktan sonra sıkıntı olmaz keşke bizde öyle bulabilsek katkısız...

kaynattıktan sonra sıkıntı olmaz keşke bizde öyle bulabilsek katkısız...

nette pastörize edilmiş için diyo o yüzden kafam karıştı bu da pastörize saylır mı hiç anlamam bu işlerden de annem ben 4 çocuğuma hamileyken bu sütlerle beslendim sizi de bunlarla besledim diyo her şeyi internette arama bana sor diyo :)) ama insan tereddütte kalınca böyle oluyo işte :)

Gözün aydın :))
Buarada 160000 lere odaklanma canım,, benim 20000lerde olmam gerektiği gün 6200 le kalp atışını dinledik

Maşaallah benmde fazla katlıyo bhcgm maşaşllah..karnından mı dinlendi vajinal mi cnm

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gerçekten annene sor bencede onlara güvenmemiz lazım
canım kaynatınca zaten pastörize etmiş oluyosun yani mikropları ölüyo..
ne varsa eskilerde var...

güveniyosan canım hiç sıkıntı olmaz bide kaynattıktan sonra rahat ol bence benimde ne zmaandır aklımda yoğurt öyle yapmak istiyorum nerde bulucam burda yok malesef keşke bulsam onun için bence en güzeli o sanki kapalı olsa ne nasıl yapıldığını biliyormuyuz.

kızlar ya canım çok kola istiyor öyle bağımlı değilim ama çok zararlı olur mu acaba?
ayda bir falan az bişey yarım bardak içsem??
merak ettim kızmayın hemen :26:

kızlar ya canım çok kola istiyor öyle bağımlı değilim ama çok zararlı olur mu acaba?
ayda bir falan az bişey yarım bardak içsem??
merak ettim kızmayın hemen :26:

bence nefsini köreltmek için biraz içebilirsim.Bu arada unutmayalım kızlar bizler hasta değiliz...Hamileyiz...kendimizi çokta fazla kasmamıza gerek yok diye düşünüyorum..Normal hayata devam....

bence nefsini köreltmek için biraz içebilirsim.Bu arada unutmayalım kızlar bizler hasta değiliz...Hamileyiz...kendimizi çokta fazla kasmamıza gerek yok diye düşünüyorum..Normal hayata devam....

tabiki hasta değiliz hamileyiz ama kafein zararlı ya ne biliyim eşim nesfafe içmeme bile izin vermiyo benden çok pimpirik yaptı...internette okudum günde 5 bardağa kadar çaya izin veriyo mesela...çay yerine bi gün neskafe içsem bi bardak olur diye düşünüyorum..çok sertte içmiyorum zaten..ama işte alışkanlıklardan vazgeçmekte zor oluyo biraz...kola bağımlısıda hiç değilimdir aylarca içmesem hatırlamam ama insanın canı istiyor bazen..

kesinlikle açık süt içmeyin pastörize edilmiş kapalı sütleri tercih edin, ev ortamında maalesef sütleri pastörize edecek cihazlarımız yok ayrıca ineklerin aşılarının tam olup olmadığını sadece veteriner hekimler bilirler...kendinizi ve bebeğinizi riske atmayın bence

tatlım ben her gün bir fincan türk kahvesi 4-5bardakta çay içiyorum bence nefsini köreltmekten bişi olmaz,iç yani o kadar canın istiyorsa. benden iyisin yani

bende hergün 1 fincan kahve içiyorum....kahveyi maalesef bırakamıyorum...

antioksidan yaa o kadarda diil valla içelim yani onuda dimi
zaten o kadarına izin var
sigarayı birdendire bıraktım benmki süpriz olduğu için. bide kahveyide bırakırsam sanırım işteki,evdeki ve çevremdeki herkesi topa dizebilirim

Kızlarrr:26: dün bi lekelenmem oldu bugün kontrole gittim kalp atışını dinletti ama bebekte kesede çok küçük dedi doktor. Düşük riskin var haftaya gel dedi.son adete göre 1 hafta küçük gözüküyormuş.aynı durumla karşılaşan var mı acaba?:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…