merhaba canım bende ilk defa bu akşam gidicem dr a inşallah bizde görürüz keseyi birde kan sulandırıcı iğnenin adını öğrenebilirmiyim? benim aile hekimimde bana kan sulandırıcı başlayacak onun için önce kadın doğumla görüşelim demişti o yüzden soruyorum canım..tekrar tebrikler...
Ben bu kadar eksiye düştüğümü hic bilmiyorum.. tursu olsa da olur olmasa da bi kere tursu alalim demem.. simdi yemegin yanina azcik cikariyorum.. mesela makarna yaptim kendime.. ayy diyorum sogurken bi salca kavurayim biraz eksimsi olsun
demek ki senin aşerme valla ben hiç değişmedim acı ekşi halada öle yerim tatlının yüzüne bakmam ben.ama ne hikmetse iştahım yok ya yiyemiyorum doğru düzgün birşey çok şükür mide bulantım falan yok ama işte iştah gitti ya.canım bişiler çekse anlıcam da bende yok.hmmm turşuuu canım çekti valla şimdi.
öncelikle hayırlı olsun inşallah sağ salim kavusuruz hepimiz bebeklerimize benim sat 7şubat yani 5+3 cumartesi günü hcg 1000di ve kese görünmedi siz bebeği görmüşsünüz son hcg değeriniz kaçtı acaba
Ye ye hemen :)))
Benim değişti bariz.. cok tatliciydim cikolataci.. ondan gectim.. :) bazen cok acikiyorum bazen modem almiyo.. genelde bulantim yok cok sukur..
Cok cok aciktigimda bulsnmaya basliyo benimki..
selam herkese, bende bulantılar başladı. Limon yiyom sanki daha iyi oluyorum.
selam herkese, bende bulantılar başladı. Limon yiyom sanki daha iyi oluyorum.
:))) çok şükür diyelim
Simdilik açım acil tıkanma lazim) inşallah şimdiki duygularınmız etkilemiyodur.cunku bu aralar çoook dengesizim yaaa )
limon miden bulandığından mı canın çektiğinden mi acaba :=)iyi geliyosa süpermiş ozaman. ayy acaba benimde mi başlıcak ya şuan iim ama 5+8 lerdeyim ben
malesef şuan yiyemem eve gidince ancak :=) yemesem aklıma gelmio yemek ya nedense sabah iyi kahvaltı yapıyorum da sonrası yok
teşekkür ederim canım inşallah sende güzel haberler alırsın iğnenin adı Hibor 3.500 her gün koldan vurunucam. yanlız çok yakıyor.birde corasprin kullanıyorum her gün oda 100 mg. diğerleri normal hamilelerin kullandığı ilaçlar folibol ve ferro sanol. doktor birde bulantı hapı yazdı ama bende birtek sabah erken kalkarsam bulantı oluyor eczacıda dedi bulantın çok şiddetli olmadığı sürece içme dedi. yani bukadar .
aile hekimi kan sulandırıcı iğne yazabiliyormu. :S bunu bilmiyordum ben zaten iğne kullancağımıda bilmiyordum canım doktor zaman kaybetmeden başlayalım dedi. zaten corasprin hamileliği öğrendiğimden beri devam ediyor. birde sen neden kullanıcan düşüklerinmi var yoksa pıhtılaşmanmı benim pıhtı testi 2 ay sonra çıkıcak . ve 2 düşüğüm var.
bende de yok canım başlamadı mide bulantısı aman inş başlamazda iş yerinde çok zor olur yaaa
aklından çıkart öyle kötü seylerii pozitif düşün ıyı olsun hersey
Ben pek iyi kahvalti edemiyorum.. :/ yumurta hasliyorum mutlaka.. cok uykum var ve tembelim bu ara.. kahvalti hazirlamak istemiyorum.. aksama cok acikiyorum anca aksam doyuyorum :)
evet zor olur inş.biz kolay geçiririz 2 gündür böle bi halsizdim hiç iş yapasım yoktu valla uyuyamıyorum diyodum ya ondan olsa gerek halsizlik mide bulantısı daha da zorr valla.anneme benzedim heralde hiç anlamamış bile.
canım aile hekimim değil pardon..Hematoloji doktorum..ben Talasemi hastasıyım ve 3 yıl önce dalağım alındı buna bağlı olarakta trombositlerim yüksek çıkıyor bende şu ana coraspin 300mg ve folbiol alıyorum...bakalım bu akşam dr ne diyecek eğer oda ok lerse kan sulandırıcıya başlıcaz..benim biraz problemli olucak sanırım hamilelik 6 ay önce kullandığım başka ilaclar yüzünden 10 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj oldum..sonra hematoloji dr umu değiştirdim ve şimdi herşeye daha dikkatli yaklaşıyoruz...bu akşam için dualarını bekliyorum...
benimde annemin sabah olurmuş bulantısı hemen geçermiş..bende o da yok..
annem herkese söleme midem bulanmıo diye diyor..nazar değermişş
ama başın dönüyor, halsizim ve sürekli uyuyorumm daha ne olsunn demiii
kuzucumm inşş güzel haberler al akşam..Allah seni o hastaneden 32 diş gülerken çıkarsın inşşş
ya keşke şimdiden tekme falan atsalarbişey hissetmeyince insan merak ediyo, daha keseyi görmeme 1 hafta var :18: kötü bişey olsaydı (Allah korusun) bi belirtisi olurdu değil mi?
ya keşke şimdiden tekme falan atsalarbişey hissetmeyince insan merak ediyo, daha keseyi görmeme 1 hafta var :18: kötü bişey olsaydı (Allah korusun) bi belirtisi olurdu değil mi?
aynen öyle halszilikte çok kötü işe geliyoruz hele uyku çok daha önemli 41 kere maşallah nazar değmesin ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?