125 ml phlıps avent natural cam bıberonarkadaşlar yenidoğan biberonu alıcam ne tavsiye edersiniz ?
şunu diyebilirim alt böyle balon etek tarzı bişeyse üste dar bişey giymek daha hoş duruyor.. beyaz güzel olur aslında..bende onları çok seviyorum ama hiç giyemedim özellikle ikisini..çünkü gri eteğin üzerine ne renk giyicem veya pembenin..
beyazla pek aram yok
aa ben gibi sadece 4 kilo alan biri daha. ohh yalnız değilmişimm. gelen giden fırçalıyo yaa. snki hamilelikte kilo almak farzmış gibi...Bence gayet normal tatlim,sen benimkini gorsenBen 75 ile basladim 79um suan.
Moralini flan bozma sakim boyle seyleri.onemli olan bizim ve bebislerimizin sagligi
arkadaşların yazdığı şekilde hep deryacım :) böyle bir ya da iki saniye aralıkla pıt pıt (şiddetli değil yani) vuruyo.Günaydın kızlar, hayırlı cumalar...
Bebeği hıçkıran anneler, siz hıçkırdığını nasıl anladınız, nasıl bir histi yani?
sütyensiz gezmek gibisi yok dimiiiiiihayrlı sabahlar diycektim de öğlen olmuşmisafirsiz bir gün mutluyum ayrıca misafirsiz bir gün demek benim için südyensiz vee cıbıldak bir gün demek
ohh maşaallah kuzucuğaaaaKizlar simdi ciktim doktordan .. bir sonraki randevum 30 eylulde o gun nst ye de bakilcakmis..
bugun tam 33 haftaligiz .. gelisimi her zaman ki gibi onden gidiyor..
boyu 49 cm kilosu da 2628 gr olmus
Simdilik bu kadar optum sizleri
anaaammmm ikizlere bitiyoomm yaaHahah benimkilerde birini hıçkırık tutunca hem kendi rahatsız olup debeleniyo hemde kardeşini rahatsız ediyo kardeşide onu itiyo sonra hıçkıran diğerine tepki veriyo ne diye itiyon bi de senle mi uğraşcm diye akşama kadar itişiyo sıpalar
hayatımda hiç burnum kanamadı . umarım herhangi bir rahatsızlığın yoktur ve olağandır. çok geçmiş olsn canım.Kızlar burnum kaniyor uzunca bir suredir ama öyle akmiyor af edersiniz banyoda lavaboda temizlerken görüyorum. Netten baktım normalmis hamilelikte burada duymadim hiç kanayan var mı?
zey renklerin hemen hemen hepsi uyumlu birkaç şey alıp hepsiyle kullanabilirsin ayrıca kabanın veya ceketlerin var mı?Evet kızlarrr yardımlarınızı bekliyorum..
şimdi tekrar edeyim ben işbaşı yapmadan önce etek ve pantolonlar almıştım (bazılarını bulamadım şimdi)..adl ışıktan almıştım bunları..
ama onların üzerine doğru düzgün bir şeyler uyduramadığımdan neredeyse hiç giyemedim özellikle de eteklerimi..
fotolarda nedense daha büyük çıkmışlar ama 38 beden genelde hepsi üste oturan şeyler..
topuklu ayakkabılarımı da koyuyorum...
hadi güzeller bana bi el atın doğumdan sonra iş başı yaptığımda ikiz annesi fit bir kadın olarak işe başlamak istiyorum ocak ayında..
şimdi bunların üzerine nasıl bluz-gömlek- hırka ve aksesuar olur?? (üstlerine hiç bir şeyim yok gibi düşünün)
1-kahverengi kumaş pantolon
2-füme kumaş pantolon
3-gri-siyah etek
4-siyah kalem etek
5-pembe kalem etek
6-pileli siyah etek
7-topuklu ayakkabılarım (az var biliyorum),siyah uzun çizmem de var eteklerin altına giymek için...
bende onları çok seviyorum ama hiç giyemedim özellikle ikisini..çünkü gri eteğin üzerine ne renk giyicem veya pembenin..
beyazla pek aram yok
Siyah kalem eteğin üzerine beyaz üzerinde deri detaylari olan bi gömlek olabilir çok modaydi gecen yil ayni kombini ben yaptim.pantolonlarin uzerine de yakasinda detayi olan şık bir badi üzerine arkası kısa önü uzun hırka olabilir. Tabi nacizane fikrim. Robadan oturan gomlek te gayet şık durur eteklere de pantolonlara da. Bence kisa eteklerinle cizme giyme topuklulaardan giyEvet kızlarrr yardımlarınızı bekliyorum..
şimdi tekrar edeyim ben işbaşı yapmadan önce etek ve pantolonlar almıştım (bazılarını bulamadım şimdi)..adl ışıktan almıştım bunları..
ama onların üzerine doğru düzgün bir şeyler uyduramadığımdan neredeyse hiç giyemedim özellikle de eteklerimi..
fotolarda nedense daha büyük çıkmışlar ama 38 beden genelde hepsi üste oturan şeyler..
hadi güzeller bana bi el atın doğumdan sonra iş başı yaptığımda ikiz annesi fit bir kadın olarak işe başlamak istiyorum ocak ayında..
şimdi bunların üzerine nasıl bluz-gömlek- hırka ve aksesuar olur?? (üstlerine hiç bir şeyim yok gibi düşünün)
1-kahverengi kumaş pantolon
2-füme kumaş pantolon
3-gri-siyah etek
4-siyah kalem etek
5-pembe kalem etek
6-pileli siyah etek
7-topuklu ayakkabılarım (az var biliyorum),siyah uzun çizmem de var eteklerin altına giymek için...
evvettt nasıl sinir oluyorum ona anlatamam dar kıyafetlerle çok bunalıyorumaa ben gibi sadece 4 kilo alan biri daha. ohh yalnız değilmişimm. gelen giden fırçalıyo yaa. snki hamilelikte kilo almak farzmış gibi...
arkadaşların yazdığı şekilde hep deryacım :) böyle bir ya da iki saniye aralıkla pıt pıt (şiddetli değil yani) vuruyo.
sütyensiz gezmek gibisi yok dimiiiiii
ohh maşaallah kuzucuğaaaa
anaaammmm ikizlere bitiyoomm yaabenim görümcem de benden 2 ay sonra ikiz doğum yapıcak yaa en az kendimi ki kadar heycanla bekliyorum kuzucukları
hayatımda hiç burnum kanamadı . umarım herhangi bir rahatsızlığın yoktur ve olağandır. çok geçmiş olsn canım.
zey renklerin hemen hemen hepsi uyumlu birkaç şey alıp hepsiyle kullanabilirsin ayrıca kabanın veya ceketlerin var mı?
zeyy benim de carputi gibi hiç eteğim ve topuklu ayakkabım olmadı. hiç bilmem öyle giyinmeyi. malum ben 182 boy ve polis olarak kot-tişört veya kot-gömlekten başka kombin bilmemEvet kızlarrr yardımlarınızı bekliyorum..
.....
arkadaşlar yenidoğan biberonu alıcam ne tavsiye edersiniz ?
lilipit in aldığının aynısı aldım. başka da almadım. büyüyünce başlığı da ayına göre değişiyor.125 ml phlıps avent natural cam bıberon
Aaa kızlar bir şey sorucam göğsünden süt genel var mı akşam benim sağ göğsümden küçük bir damla geldi çok şaşırdım 28+2'yim daha normal mi ki?
pembenın uzerıne sıyah bluz ve sıyah topuklu olur
pembe uzerı ekru bluz, krem topuklu olur
grının uzerıne sıyah bluz ve sıyah topuklu olur
ayy ben kansızımdır genelde zaten yapayım valla iyi gelir..kızlar doğumda kan cok onemlı ve hamileykende aktardan kuru sıyah uzum alın günde 8-10 tane cekırdegıyle yıyın cok ıyı gelıyo benden onerı sıze
http://www.ipekyol.com.tr/bluz-738#süpersinn böyle öneriler bekliyorum iştee
benden süt gelmedi ama dün akşam sol göğüs ucumda beyazlık oluştuğunu fark ettim, hatta fark ettik eşimleAaa kızlar bir şey sorucam göğsünden süt genel var mı akşam benim sağ göğsümden küçük bir damla geldi çok şaşırdım 28+2'yim daha normal mi ki?
tamam yeni farkettimkoydum canım bir önceki sayfada
bende size özendim o zaman valla kot üzerine gömlek babet hep öyleyim Allahtan oğlum olcak kızım olsa onuda süsleyemezdim kizeyy benim de carputi gibi hiç eteğim ve topuklu ayakkabım olmadı. hiç bilmem öyle giyinmeyi. malum ben 182 boy ve polis olarak kot-tişört veya kot-gömlekten başka kombin bilmem
umarım arkadaşlar güzel tavsiyelerini eksik etmez senden
lilipit in aldığının aynısı aldım. başka da almadım. büyüyünce başlığı da ayına göre değişiyor.
cok tesekkur ederımkızlar doğumda kan cok onemlı ve hamileykende aktardan kuru sıyah uzum alın günde 8-10 tane cekırdegıyle yıyın cok ıyı gelıyo benden onerı sıze
cnm adil ışıktada guzel bluzlar oluyrsüpersinn böyle öneriler bekliyorum iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?