2014 Kasım Anneleri

bende onları çok seviyorum ama hiç giyemedim özellikle ikisini..çünkü gri eteğin üzerine ne renk giyicem veya pembenin..
beyazla pek aram yok
şunu diyebilirim alt böyle balon etek tarzı bişeyse üste dar bişey giymek daha hoş duruyor.. beyaz güzel olur aslında..

Bence gayet normal tatlim,sen benimkini gorsenBen 75 ile basladim 79um suan.
Moralini flan bozma sakim boyle seyleri.onemli olan bizim ve bebislerimizin sagligi
aa ben gibi sadece 4 kilo alan biri daha. ohh yalnız değilmişimm. gelen giden fırçalıyo yaa. snki hamilelikte kilo almak farzmış gibi...
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar...
Bebeği hıçkıran anneler, siz hıçkırdığını nasıl anladınız, nasıl bir histi yani?
arkadaşların yazdığı şekilde hep deryacım :) böyle bir ya da iki saniye aralıkla pıt pıt (şiddetli değil yani) vuruyo.
hayrlı sabahlar diycektim de öğlen olmuş misafirsiz bir gün mutluyum ayrıca misafirsiz bir gün demek benim için südyensiz vee cıbıldak bir gün demek
sütyensiz gezmek gibisi yok dimiiiiii
Kizlar simdi ciktim doktordan .. bir sonraki randevum 30 eylulde o gun nst ye de bakilcakmis..
bugun tam 33 haftaligiz .. gelisimi her zaman ki gibi onden gidiyor..
boyu 49 cm kilosu da 2628 gr olmus
Simdilik bu kadar optum sizleri
ohh maşaallah kuzucuğaaaa

anaaammmm ikizlere bitiyoomm yaa benim görümcem de benden 2 ay sonra ikiz doğum yapıcak yaa en az kendimi ki kadar heycanla bekliyorum kuzucukları
Kızlar burnum kaniyor uzunca bir suredir ama öyle akmiyor af edersiniz banyoda lavaboda temizlerken görüyorum. Netten baktım normalmis hamilelikte burada duymadim hiç kanayan var mı?
hayatımda hiç burnum kanamadı . umarım herhangi bir rahatsızlığın yoktur ve olağandır. çok geçmiş olsn canım.

zey renklerin hemen hemen hepsi uyumlu birkaç şey alıp hepsiyle kullanabilirsin ayrıca kabanın veya ceketlerin var mı?

bende onları çok seviyorum ama hiç giyemedim özellikle ikisini..çünkü gri eteğin üzerine ne renk giyicem veya pembenin..
beyazla pek aram yok

pembenın uzerıne sıyah bluz ve sıyah topuklu olur

pembe uzerı ekru bluz, krem topuklu olur

grının uzerıne sıyah bluz ve sıyah topuklu olur

Siyah kalem eteğin üzerine beyaz üzerinde deri detaylari olan bi gömlek olabilir çok modaydi gecen yil ayni kombini ben yaptim.pantolonlarin uzerine de yakasinda detayi olan şık bir badi üzerine arkası kısa önü uzun hırka olabilir. Tabi nacizane fikrim. Robadan oturan gomlek te gayet şık durur eteklere de pantolonlara da. Bence kisa eteklerinle cizme giyme topuklulaardan giy

evvettt nasıl sinir oluyorum ona anlatamam dar kıyafetlerle çok bunalıyorum

zey renklerin hemen hemen hepsi uyumlu birkaç şey alıp hepsiyle kullanabilirsin ayrıca kabanın veya ceketlerin var mı?

ceketim var 1 tane siyah dar arkası tüllü..
kabanımda var..
ama bluz olarak ben üstüme hiç bir şey yakıştıramıyorum
genelde koyu renkler seviyorum özellikle üst kısımda..

zeyy benim de carputi gibi hiç eteğim ve topuklu ayakkabım olmadı. hiç bilmem öyle giyinmeyi. malum ben 182 boy ve polis olarak kot-tişört veya kot-gömlekten başka kombin bilmem
umarım arkadaşlar güzel tavsiyelerini eksik etmez senden
arkadaşlar yenidoğan biberonu alıcam ne tavsiye edersiniz ?

125 ml phlıps avent natural cam bıberon
lilipit in aldığının aynısı aldım. başka da almadım. büyüyünce başlığı da ayına göre değişiyor.

Aaa kızlar bir şey sorucam göğsünden süt genel var mı akşam benim sağ göğsümden küçük bir damla geldi çok şaşırdım 28+2'yim daha normal mi ki?
benden süt gelmedi ama dün akşam sol göğüs ucumda beyazlık oluştuğunu fark ettim, hatta fark ettik eşimle
nolmuş öyle yaaaa dedi
e artık süt hormonları çalışıyo dedim. malum göğüs uçları iyice koyu renk olup biraz da bilye şeklini alıyo, şaşırdı çok :)
doğuma hazırlık dedim :) "çok ilginç!!" diyo yaa

bende size özendim o zaman valla kot üzerine gömlek babet hep öyleyim Allahtan oğlum olcak kızım olsa onuda süsleyemezdim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…