2014 Kasım Anneleri

Ocak ayinda hemen gidilio kotona yeni ve guzel ustler alinio:)) ben tarz olarak orayi cok begeniom. Ozellikle kotonda.pudra rengi gomlekler sax mavisi vs. Beyaz gomlekler cok uyumlu olur. Bir de ben uzun hirka ve bluzlar icin tozluyu oneriom canm. Genellikle moda da ne varsa orda o satilio. Bikac gun arastirmadan sonra alisverisine baslarsin. Ceket de hos olur. Gule gule giy insallh.

sağol canım inşallahhh belki birlikte gideriz

Sıkmamaya çalış canını, eminim çok önemli birşey olsa doktorun da zaten risk almaz söyler v gerekeni yapardı. Baksana ekstra kontrole bile çağırmamış, rutin kontrole çağırmış. Üzme annesi kuzucuğunu

Hayırlı cumalar arkadaşlar..

Bebeğim artık canımı acıtmaya başladı.
Bir de biraz moralim bozuk, hiç keyfim yok.
Gününüz güzel geçsin.
Öpüyorum sizi.

Sana ne oldu canım benim hayırdır? Kimler sıktı canını, kovala onları başından kış kış kışşşş

Noktayı koymuşsun valla baravo

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar...
Bebeği hıçkıran anneler, siz hıçkırdığını nasıl anladınız, nasıl bir histi yani?

Günaydınnn canımmmmmm

Aman ben artık saldım çayıra mevlam kayıra durumundayım, ince ince düşünmek istemiyorum artık. Hadi eller havayaa hoopppaaaa

tamam bu karışım zararsız geldi bana da bende otlarla karışım bişeyler yapacaksın sandım o yüzden dedim..

Ben yesilcay bile icmiyorum,gecen kaynanam 2 koca bardak papatya icirdi hastayim diye, o da yasakmis, syledim, daha yapma diye.

ana ne kadar da buyumus kuzu

sen yenı dogan kıyafetlerını pek gıydıremeyeceksın gıbı cnm

Maşallah kuzuma yaa

Çok teşekkür ederim hepinize,hepimizin kuzucuklarına maşallah diyelim...

LİLİPİT canım bana da öyle geliyor nedense,eşim doğduğunda 5 kilo imiş bizim sıpada babaya çekicek anlaşıldı

İSYAN canım KAŞIK ALDIM KIZ SABAH KONUŞTUK YA

gelmemesi de normal canım herkesin bünyesi bir değil..
şimdi gelmiyo diye sütün gelmicek anlamına gelmez..
bizim hormonlar biraz önden gidiyo esas bu biraz tehlikeli erken doğum için..
sağol canım aman Allah korusun kimsenin bebişi erken gelmesin

herkese merhabalar, sayfalar bugün daha da bi hızlı ilerlemiş sanki, umarım herkes iyidir. Herkese musmutlu günler..

Canim arkadaslarin aranizdan birisi bana patatesli borek tarifi vermisti ama sayfayi bulamiyorum tekrar verir mi kiiii

Oh islerim bitti,
Balkonu yikadim, evi sildim, (zaten koklu temizligi yapmistim 2gun once)
Pastalar tamamdir, yemegi bastirdim..
Bir pilavim kaldi, aksama alisverise gtcez kocisle snra misafire hazirim. :)
Kizim yoruldu yalniz,ayaktayken iyi vurdu.
Annee otur diyo galiba.

Ve sunu farkettm ayaktayken daha enerjigim yatmak bana iyi gelmiyor kesinlikle, havalarin serinlemesi işime geldi..

İnsallah buradasindir tarifi veren arkadasimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…