2014 Kasım Anneleri

Kızlar ücretsiz izinle alakali bir sorum var bilen varsa ve cevaplarsa sevinirim.
Ben subat mart nisan mayis aylarinda ücretsiz izin almak istiyorum hazirNda seminere katilip yaz tatilinde maaşı alip eylülde tekrar ücretsiz izin alabilir miyim ?

içini ferah tut canım iyi haberlerle döneceksin yok artık kötü haber falan

Valla ben dogum sonu iznim bitince yillik iznimi kullanip iki sene ayrilcam sizde nasil olur ki tam bilemedim.. burdan bilgi cikmazsa yine bi ozelden hatirlat ablama sorarim okul muduru bilgisi vardir..

kızlar aklıma geldi sabah sabah progestan kullanan var mı varsa ağızdan mı fitil olarak mı kullanıyorsunuz merak ettim
ben hala kullanıyorum fitil olarak kullanmaktan vazgeçtim bir süredir ağızdan alıyorum

Bugün de nöbete kaldik galiba
Sabahi beklemeyi hic sevmiyorum, aklima hep agrilar icinde sabahin olmasini bekleyen hastalar geliyor.
Allah tüm hastalara sifa versin ve cok cektirmesin insallah..

Ayy ne kadar karamsar bi msj yazmisim
görevin nedir?

gittikçe işin ciddiyetini daha fazla idrak ediyoruz bence, bende zaman zaman bunalıyorum vücutlarımız bozulmaya başladı rahat hareket edemiyoruz ağrılar uykusuzluk ve bebeğin sorumluluğu

Valla ben dogum sonu iznim bitince yillik iznimi kullanip iki sene ayrilcam sizde nasil olur ki tam bilemedim.. burdan bilgi cikmazsa yine bi ozelden hatirlat ablama sorarim okul muduru bilgisi vardir..
Tamam canim sagolasin:)

Gunaydin. Eger iyi bir sebep gosterirsen olabilir. Ilkinde bebek dolayisiyla deyip izne ayrilacaksin. Tekrar basladiktan sonra ne diyeceksin???

Gunaydin. Eger iyi bir sebep gosterirsen olabilir. Ilkinde bebek dolayisiyla deyip izne ayrilacaksin. Tekrar basladiktan sonra ne diyeceksin???
Hımm yine bebek için almayı istiyorum tekrar almak icin sebep gostermek gerekiyor öyle mi?

kızlar ekim anneleri sayfasında 3 doğum okudum bu sabah darısı hayırlısıyla bizlerin başına Amin

Günaydın anneler ve yavrulari, kahvaltimizi yaptik,antibiyotigimizi ictik, sırtım batıyor artk ona bir care yok galiba, magnezyumu icmeye basladim umarm o fayda saglar..
Öksurdukçe agriyor, dun yatarken agladim, yatinca öksuruyorum.. yan yatinca cok degil de, sirt ustu dönerken falan cok öksuruyorumm.. bu arada karsi eve dun yeni gelin geldi, umarm iyi biridir, anlasacak arkadaslara ihtiyacim var yaa.

her zaman ii sesleri dinliyoruzz

Günaydın annisler ve minnoşlar
Bugün doktor amcaya kontrole gidicez saat 1 de
Heyecandan uyuyamadim bakalım oğlum kaç kilo kaç cm olmuş

iyi haberlerle gel inşallah canım

hayırlı sabahlar

hayırlı sabahlar canım

bugün evde yalnızım şekerlerrr, veee hiçbirşey yapasım yokk sizlerin planları ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…