ah hadi inşallah.. bir de bebeği çok çoook uslu olmasına rağmen anne bugünlerini arayacaksın dedi iyice stres oldum.. ekim anneleri yavaş yavaş doğuruyor ben de ekim annesi olacağım inşallah ama daha hiç hazır hissetmiyorum kendimi.. Rabbim kolay doğumlar versin hepimize inşallah..Dert ettiğini değdimi bak masallah bebeğine
Büyüklerimiz derler ki ; daha hamileyken nasıl bakarım becerir miyim? üşütür müyüm? Hasta eder miyim? Diye düşünüyorsan sen iyi bir anne olacaksın böyle düşün. Kızlar genel olarak bi karamsarlık var hepimizderelax olalım veee içimizdeki mucizeyi fark edelim
ay inanmıyorumm!!! Allah korusun yaa en korktuğum şey.. hala kaldı mı böyle bir şey derken hem istanbul hem de özel hastane demek!! neresi acaba..Kızlar haberleri okudunuz mu? Sabah gazetesindeki habere göre istanbulda özel hastanede sezeryan olan kadıncağızın bebeğini karıştırmışlar, kadın ameliyathanedeki fotoğraflara bakınca bebeğinin çok saçlı olduğunu farketmiş birgün emzirdiği beneğin ise saçı çok seyrekmiş öyle farketmiş şok oldum
Evet canım Allah korusun benimde en korktuğum şeydir istanbul ataköy yazıyorduay inanmıyorumm!!! Allah korusun yaa en korktuğum şey.. hala kaldı mı böyle bir şey derken hem istanbul hem de özel hastane demek!! neresi acaba..
her zaman ii sesleri dinliyoruzz
iyi haberlerle gel inşallah canım
hayırlı sabahlar canım
bugün evde yalnızım şekerlerrr, veee hiçbirşey yapasım yokk sizlerin planları ne?
bende çok korkuyorum böyle şeylerden kalmadı artık derken allahım allahım korkunç bişeyEvet canım Allah korusun benimde en korktuğum şeydir istanbul ataköy yazıyordu
kolay gelsin canım çok yorma kendini senin kontrolün vardı sanırım ben kaçırdım sen ve bebiş nasılmışsınız
Günaydın arkadaşlar.. Benim bugün çoookk işim var.. Eşimin ailece görüştüğümüz arkadaşlarını eşleriyle beraber akşam bize davet ettik. 8 kişi olucaz birde çocuk var.. Gün içinde hazırlıklarımı yapıcam. İnşallah çok yorulmadan hallederim..
bende evdeyim yalnızım eşim yarın akşama kadar yokher zaman ii sesleri dinliyoruzz
iyi haberlerle gel inşallah canım
hayırlı sabahlar canım
bugün evde yalnızım şekerlerrr, veee hiçbirşey yapasım yokk sizlerin planları ne?
Kızlar haberleri okudunuz mu? Sabah gazetesindeki habere göre istanbulda özel hastanede sezeryan olan kadıncağızın bebeğini karıştırmışlar, kadın ameliyathanedeki fotoğraflara bakınca bebeğinin çok saçlı olduğunu farketmiş birgün emzirdiği bebeğin ise saçı çok seyrekmiş öyle farketmiş şok oldum
bakarsın tabi annesi biz birbirimize destek olacağız inşAllah. mutlu olmalısıngünaydın kızlarr.. dün bir arkadaşa davetliydik ve orda 18 günlük bir kız bebek de vardıı.. o kadar masumdu ki anlatamam kucağıma verdiler ağlamamak için zor tuttum kendimi.. kucağımdayken bebeğe sanki zarar verecekmişim gibi hiç oynatmadan sabit tutuyorumsonra kendi bebeğimde nasıl olacak ona nasıl bakacağım becerebilecek miyim ben bu işi diye strese soktum hep kendimi.. mutsuzumm
kolay gelsin canım çok yorma kendini senin kontrolün vardı sanırım ben kaçırdım sen ve bebiş nasılmışsınız
evet haklısın bende hemen şçyle bi relax müzik atayım bugün sitresli olanlar dinlesinDert ettiğini değdimi bak masallah bebeğine
Büyüklerimiz derler ki ; daha hamileyken nasıl bakarım becerir miyim? üşütür müyüm? Hasta eder miyim? Diye düşünüyorsan sen iyi bir anne olacaksın böyle düşün. Kızlar genel olarak bi karamsarlık var hepimizderelax olalım veee içimizdeki mucizeyi fark edelim
Canim bazen bana da ahh dedirtiyor sanirim hareketli bebekler olacaklarGünaydın herkesee. Dün gece oğlum çok canımı yaktıkarnımdaki bebeğin bu kadar sert hareket edip beni neredeyse ağlatacağını tahmin edemezdim. Kıvrandım durdum. İlk defa panik oldum. Ya erken doğum olsa naparım diye sordum kendime? Çantamız hazır sayılır, o yüzden sakin bir şekilde nefes egzersiziyle hastaneye gidebileceğimi bile düşündüm.. Oyyy
iuyi maşallah canım sıkma canınıgörümcemin bebeğide yan duruyofu boyu kısaydı biraz bebek öyle sığabilmiş bebişin büyük demişti doktor ve 37. Haftada döndü biliyomusun 3.580 gr doğdu hiç canını sıkma hakkında hayırlısı olsun
Evet canım Perşembe günüydü kontrolümüz. Herşey yolunda şükür ama bebeğin pozisyonuna şaşırdı Dr. Ona canım sıkıldı biraz. Normalde 30. Haftada yan durmazmış bebekler, ama bizimki yan yatıyormuş.. Ben üzülünce Dr dur bakalım daha değişebilir falan dedi.. 32. Haftada dönmesi lazım. O zaman daha net konuşurum dedi.Bir de omega 3 kullanırsan iyi olur dedi. 2 hafta sonra 32. Hafta raporu için tekrar gidicem..böyle işte canım, inşallah hayırlısıyla döner bebeğimiz.
eyvah eyvahhKızlar haberleri okudunuz mu? Sabah gazetesindeki habere göre istanbulda özel hastanede sezeryan olan kadıncağızın bebeğini karıştırmışlar, kadın ameliyathanedeki fotoğraflara bakınca bebeğinin çok saçlı olduğunu farketmiş birgün emzirdiği bebeğin ise saçı çok seyrekmiş öyle farketmiş şok oldum
seninle aynı zamandayızGünaydın herkesee. Dün gece oğlum çok canımı yaktıkarnımdaki bebeğin bu kadar sert hareket edip beni neredeyse ağlatacağını tahmin edemezdim. Kıvrandım durdum. İlk defa panik oldum. Ya erken doğum olsa naparım diye sordum kendime? Çantamız hazır sayılır, o yüzden sakin bir şekilde nefes egzersiziyle hastaneye gidebileceğimi bile düşündüm.. Oyyy
Aynı durumdayzben de iyiyim canım, işler güçler devam. Yok canım benim kontrolum geçen cumartesiydi, geçen hafta gördük paşamı, bir de 26'sında göreceğiz inşallah.
Bu arada benim de hafıza fena durumda, herşeyi unutuyorum. Eşim hatırlatıyor hep işte yapacaklarımı bile
Malesef uyurken bile baş ucumuzdan ayıramıyoruz. Her yanımız radyasyon dolu.Gunaydin kizlar..
Benim elimden telefon hic dusmuyorrr...
Poffff:(((umarim zarari yoktur (((
Maşallah :)Kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Çıktık şimdi kontrolden her şey yolunda çok şükür. Bugün 28+6'dayız bebişim 1364 gram 39.2 cm olmuş
Sadece yüzünü pek göstermedi naz yaptı bu seferkalbinde de minik bi leke vardı o da geçmiş. Doktor baya uzun boylu ve şişko bi bebiş olacak. Böyle kilolu giderse normal doğum zorlayabilir. Kendini sezeryana da hazırla ama yine de son ana kadar belli olmaz dedi. Hayırlısı bakalım...
MaşallahKızımla doktordan geldik 1800 gr olmuşuz çalışabilir raporunu aldık bir ay sonra gel dedi
Sıra yavaş yavaş bizim topiğin halkına geliyooooKızlar ekim sayfasını bende okudum şimdi, 3 tane falan doğum var bir tanesi 35in içindeyken gelmiş anladığım kadarıyla küveze bile girmemişDiğeri 37+5 diğeride 38 sanırım hepsine Allah nazarlardan korusun. Okurken heyecanlanmadım değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?