2014 Kasım Anneleri

Canım bu ürün mü??

Eklentiler

• bio-oil-çatlaklar.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 73
Çatlak işte canım onlar..benimde kırmızı mordu sonra beyaza dönüştüler..krem sürün acısını alır..bir de kaşınırsa kaşımayın kaşıdıkça çoğalıyomuş..
ayyy zeyy doğumgününün son saatleri ama ben anca kutluyom..meleklerin ve kocişinle nice mutlu senelere canmm

canım bugün bende gittim doktora bebişim 2400 gr olmuş essniyordu çok tatlıydı:)) maşşallah oğluşlarımızaaa:))doğum pozisyonunda dedi bana.suyun iyi dedi,nst ye girdim sancı yok normal herşey..çok şükür Allahımaa

Sağol canım benim..
Allah kimsenin hakkını bırakmasın kimsede.
Benim bu cesaretim diğerler iş arkadaşlarıma örnek olsun istedim biraz da. Bu ülkede malum özel sektör zor.

İşte bu!
Olması gereken de bu canım.
Tşk ederim :)

ohh canım hakkını aramışsınn ve almışsınn..
çok sevindim senin adına..
o para ile çocğuna birşeyler yaparsın hiç olmadı

Sağol canım..
Ona ayırdım zaten teyzesi. Ama kızım doğduktan sonra yurtdışına gidelim demiştik çekirdek aile olarak.
Aslında bu yaz da yunan adalarına gidecektik hanımefendiyi öğrendiğimizde iptal ettirdik. :)
Onauz bir yere gitmemizi istemedi demekki :)

Kızlar,
Kardeşim yurtdışından çikolata getirmiş, bir parça yiyeyim dedim benim bu kız beni mahvetti yaa. Sol tarafıma öyle tekmeler indiriyorkii..
Sanki içerisi tahriş olmuş o da iyice ayağını sürtüyor gibi. Şu an yatakta acıdan iki büklüm oldum resmen.
Sizinkiler de bu kadar acıtıyor mu?

Ayy masallah ogulcuklarimiza nazar degmesinbizim de hersey yolunda teyzesi insalllah guzel dogumlarimiz olur

Arkadaslar catlak onleyici olarak ben 3 cesit kullandim simdiye kadar ama gobegim harita gibi oldu ustelik kasintidan olcem doktorum ilac yazdi valla jel seklinde
kullandigim urunlere ragmen catladim biraz da genetikmis sanirsam..bi de doktorum dedi ki catlicagi varsa her turlu catlar bisey fayda etmez dedi..
kullandigim urunler Bio oil , bepanthol catlak onleyici , bebe yagi
Bunlara ragmen catladi ama bu demek degil ki siz de catlicaniz :)

Kakao yagi da cok iyimis...

Canim face ine biraz bakma firsatim oldu...coooook tatlisin valla bayildim fotolara hele gs temalilara bittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…