- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Geçmis olsun canım birde onun ağrısı sancısı olur simdi kötü olmus Allah sifa versinBenim ağrımda sürekli sağ tarafta zaten benim oğluş hep sağda baskı yaptıkça sırtımdan çıkacak gibi hissediyorum bu arada idrarda kum dökme çıktı bende
Yeni geçmis gördüm canım çok geçmis olsun insallah iyidir esin Rabbim sağlık versin sizlerden ayırmasın.kızlar eşim kaza yapmış lütfen dualarınızı eksik etmeyin bizim için
Canim masallah bebisine ve sana
Aa canım ya asıl benim cildim çok hassastır selülitim bile çoktur bana krem fayda etmez diye düşünüyodum ama ilk defa bişeyin faydasını gördüm o yüzden tavsiye ettim ama demek ki herkese göre değişiyo umarım biooil işe yararBende bepantol kullanıyorum 12. Haftadan beri hergün sürdüm ama harita gibi oldum hatta daha beter
Yaa gecmis olsun birgencim bol bol su ic onun da agrisi cok olur simdi.. Kaburga beni cok kotu yapiyor ama napalim sikayet etmek istemiyorum cok buna da sukur neler var..Benim ağrımda sürekli sağ tarafta zaten benim oğluş hep sağda baskı yaptıkça sırtımdan çıkacak gibi hissediyorum bu arada idrarda kum dökme çıktı bende
Sagol tikitam seninde gobusune masallah benim gobus yarisi kadar seninkinin valla kisiden kisiye ne cook degisiyor.. Garfiled napiyor..
Bizim tontis iyi canim suan aysk ucumuzda yatiyo yatakta..napsin keyf onun valla:)
Sen nasilsin?
Canim hemoglobin a1c icin bende bu sabah kan verdim...bende seker ciktiydi son kontrolde dahiliye doktorum istedi..sen ne icin baktirdin canim okuma fiisatim olmadi gecmis sayfalari da merak ettim
Senin kedi sarimiydi gri mi cillibomla seninkini karistiyorum..Bizim tontis iyi canim suan aysk ucumuzda yatiyo yatakta..napsin keyf onun valla:)
Sen nasilsin?
Umarım kazasız belasız 1 haftayı atlatırım
Kızlar okuldan gelirken bimden joly yatak koruyucu aldım ne zaman geldi bilmiyorum fiyatı 6.5 tl doğum sonrası yatağa sermek için aldım alt açma bezine benziyor.
Ben midemi bozmaya niyetlendim cekirdek kuru uzum rulo kat yiyorum suan kelime oyununu izliyorum.. Bizim kizda icerde yatak odasina sermis postu yatiyo..
Aa canım ya asıl benim cildim çok hassastır selülitim bile çoktur bana krem fayda etmez diye düşünüyodum ama ilk defa bişeyin faydasını gördüm o yüzden tavsiye ettim ama demek ki herkese göre değişiyo umarım biooil işe yarar
Merhaba dunden beri alt tarafimda ozellikle yururken bir aci var sanki biyere vurmusumda morarmis gibi cok baski oluyo ve aciyo bu normalmi acaba boyle olan varmi bazen yatakta sagdan sola donerkende aciyo bykadar baski normalmi acaba
Biz ailecek babama cekmisiz zeyy yastiga yattimi hatirlamam genelde.. Bazen esime uyumadan saka yapiyorum saka demeden uyuya kaliyorum sabah sorunca bana aaa o sakaydi diyorumBende onu izliyorum ayran içiyorum uykum gelsin yapiyorusanırım bu gece nöbetçi benim
benm de bazen göbek deliğimn çevresi kızarıyo snra bakıyrm morumsu gbi renk almış.bazen de snn dedğn gbi bi bakıyrm göbeğm kıpkırmızı.ama sebebinibilmyorum hç
Benim de gobek cevrem biraz morardi simdi baktim kararmis gibi olmus cizgide uste dogru cikti..beyazinci .!.:
Göbek çevrem benimde hafif morarıyor, ben karnımızın büyümesine bağladım bu durumu, inşallah öyledir..
Bende kalça kısmına sürmedim çok pişmanım mor çatlaklar var korkunçç aynada gördükçe ağlayasım geliyo ne hale geldim. Doktora sordum doğum sonrası geçicek dedi umarım kalıcı değildir :-(Evet canım kişiden kişiye değişiyor benim cildim hassas değil ve yağlı elastik bir cilt..çok çatlamam diyodum ama 28. Haftada bi gecede çıktı hepsi daha da çıkıyo napalım deniycem artık her şeyi...
Benim kız uykunu getirsin zeynep teyzesizeuykinpost: 36928048 .!.:Bende onu izliyorum ayran içiyorum uykum gelsin diye ama sanırım bu gece nöbetçi benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?