2014 Kasım Anneleri

cok sagol cnm netten baktım gebelikte genelde olurmuş gecen ay cok fena kabızlık vakası yasamıstım sonra duzeldım sanırım ondan bana yadıgar kaldı umarım gecer

Kızlar idrardan sonra özel bölgemde hafif bir yanma hissediyorum böyle birşey yaşayan oldumu nedeni ne olabilir

kızlar bezi netten sipariş vereceğim de molfix göbek bağı oyuntulu ayrı mı satılıyor ki yoksa 1 numaraların hepsi öyle mi?

paketinin üstünde yazıyor canım ama ben açıp baktım aman aman bi oyuntu değil yani.
pek bi fark olacağını zannetmiyorum ben diğer bebek bezlerine göre

Şu anki halim resmen bu...aynen bu şekilde oturuyorum yatakta..
Hamileliğimin başından beri bu kadar midem bulanmamıştı
Ya zey nerden buldun bunu:) canım çok mu bulantın var ekmek yesen mideni tutsa çubuk kraker yada beyaZ leblebi varsa yesen

Ya zey nerden buldun bunu:) canım çok mu bulantın var ekmek yesen mideni tutsa çubuk kraker yada beyaZ leblebi varsa yesen
Bulurum ben
Ya mide yanmasıyla karışık bir bulantı..ilk defa bu kadar ağır oldu..ne yersem yiyim ağzıma geri gelcek üfff..yatamıyorum mecbur oturuyorum..içeri gidip tv açsam kocam uyancak çok yorgun o da..

Bulurum ben
Ya mide yanmasıyla karışık bir bulantı..ilk defa bu kadar ağır oldu..ne yersem yiyim ağzıma geri gelcek üfff..yatamıyorum mecbur oturuyorum..içeri gidip tv açsam kocam uyancak çok yorgun o da..
sütü denedin mi, bir çay bardağını 3 yudumda iç belki iyi gelir

Bulurum ben
yazık uyandırma tabi kısık sesli açsan yada telden ac kulaklık tak bak simdi üzüldüm mide yanmanı hafifletecek seyler varsa onlardan ic cano..ama yalnız deilsin bndede suan hersey ağzıma geliyor midem ekşime yapıyor ..

Bulurum ben
Zeyy benimde midem çok kötü ama benimki cayır cayır yanıyor arada acı su geliyor boğazıma gaviscon içtim biraz daha iyiyim 3 gündür midem hep böyle

sütü denedin mi, bir çay bardağını 3 yudumda iç belki iyi gelir

Yok canım bi kaç gündür süt yoğurtta geri geliyo daha kötü oluyo..bebekler çok hareketli sanırım midemi itiyolar çok kötü durumdayım uyusunlar diye bekliycem..

Öyle yaptım canım telefonda takılıyorum işte..
geçicek inşallah bu günler..

Zeyy benimde midem çok kötü ama benimki cayır cayır yanıyor arada acı su geliyor boğazıma gaviscon içtim biraz daha iyiyim 3 gündür midem hep böyle

Aynen ben 2 aydır böyleyim gavisconda geri geliyoki artık etki etmiyo..ilk defa bu kadar şiddetli oldu işte..

cok sagol cnm netten baktım gebelikte genelde olurmuş gecen ay cok fena kabızlık vakası yasamıstım sonra duzeldım sanırım ondan bana yadıgar kaldı umarım gecer
Tatlım kan hapını değiştirsen, ben çok şükür hiç yaşamadım kabızlık başlarda olur gibi olmuştu dr hemen demir hapını şu minik şişelerdeki şuruplardan verdi çok güzelde tadı var mutlu mesut tskılıyorum demir ilacımla hatta bazen günde 3 kez çıkıyorum düşün artık ilacın mucizevi etkisini

Kızlar sarkhaneminonu.com internet sitesinde mantar tıpalı şişe filan satılıyor ayrica bunların doldurulmuş süslenmiş ini de satiyorlar ben alışveriş etmedim ama ihtiyacı olan varsa baksın fiyatlar uygun gibi

Daha yeni yptırdık canım sorun yoktu ama devm ederse yapayım zaten bugün çok durgun bebek arada yavaş hareket ediyor
Tatlım idrar kültüründe sorun yoksa yakın zamanda jiletle aldıysan özel bölgeni o yakıyor olabilir

geçecek anneleri hem bak senin iki tane peri gibi melek gibi kızın gelecek ayyyy az kaldı zeyim az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…