Canım onun 5 kilosu karnındadır geriside ödemdir merak etme..son haftalara geldik 8 kilo ne ki..bende 11 kilo aldımGünaydınnn annişler sabaha büyükçe bir şokla uyandım an itibariyle 2 kilo almışımtoplamda 8 kilo almış oldumm ama bana göre çook fazla 1 haftacık kaçamakla 2 kilo gelirmi ya Top gibi olcam ben
Günaydın herkesee :) son 4 mesai günüm falanbugünü saymazsak tabisi. Bebeğimi heycanla bekliyorum. Eminim o da annesine sarılmak için gün sayıyor, yoksa ne diye sabah kalkar kalkmaz o da uyansın ve bana, tam da göbeğime doğru öpücük atsın kii annesinin kuzusu, annesinin bitanesi..
Zeyy bu resimleri nerden buluyorsun yaaa nasıl güzel bir benzetme yapmışsın güldüm Allahta seni güldürsünŞu anki halim resmen bu...aynen bu şekilde oturuyorum yatakta..
Hamileliğimin başından beri bu kadar midem bulanmamıştı
Günaydın...günaydın herkeseeehayırlı ,sağlıklı, bereketli yeni bir gün dileğiyle, bir gün daha yaklaştık kuzularımıza
Günaydın... Amin...Havalar serinlemese çatlar ölürdük galiba heryer serinlediGünaydın, güzel ve bol tekmeli günler dilerim. Burda aksamlari havalar serinledi, çok mutluyuz :) gunduz sıcak halen.
Günaydın...Bebiş iyi olsunda kilo olsa ne olacak gidecek hepsi ve son aylarımızGünaydınnn annişler sabaha büyükçe bir şokla uyandım an itibariyle 2 kilo almışımtoplamda 8 kilo almış oldumm ama bana göre çook fazla 1 haftacık kaçamakla 2 kilo gelirmi ya Top gibi olcam ben
Günaydın perikanadı. 4 derecemi süper valla. Gerçi buralarda soğudu. Bana hava normal geliyor eşim çorap falan giyiyor kapı pencere kapatıyorGünaydın annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
Dün akşamdan beri sürekli uyuyorum valla.. Bir tek yemek ve meyve molası verdim sonra hep deliksiz uyudum.. Dünün uykusuzluğu bu hale getirdi sanırım.. Ama çok iyi geldi..
Veeee Erzurum'da artık yaz bitmiş.. 4 dereceydi ben işe gelirken hava ve dondummmm hala üstümü çıkarmadan oturuyorumBirazcık da bel ağrım var kalçalarıma da vuruyor onun dışında bin şükür bugün iyiyim...
Sizlerde durumlar nasıl??
Günaydın...Günaydın canlar annemlere kahvaltiya gidicem ayni sitede oturuyoruz ama biraz asagida kaliyor.. aksam yurumem sadece yetersizmis sabahta onlara gidip gelcekmisim annem kural koydu
Günaydın...Günaydın herkesee :) son 4 mesai günüm falanbugünü saymazsak tabisi. Bebeğimi heycanla bekliyorum. Eminim o da annesine sarılmak için gün sayıyor, yoksa ne diye sabah kalkar kalkmaz o da uyansın ve bana, tam da göbeğime doğru öpücük atsın kii annesinin kuzusu, annesinin bitanesi..
Günaydın...günaydın cici annelerrrrrr
Amin...Günaydın...Günaydın kızlar dün kızım biraz,hareketsizdi bugün hepi miz için kıpır kıpır bi.gün olur inşallah
Günaydın..Uyku tatlı da tuvalete kalktıkça parçalanıyor yawwGünaydın herkese, bugün güzel bir gün olsun hepimiz için inş.
İçi bulanan, midesi yanan arkadaşlara geçmiş olsun.
Ben bu ara uykuya doyamıyorum.İşte çok yoruluyorum ondan mı bilmem ama eve gidip direk uyuyasım geliyor. Hamilelik başlarındaki gibi.
Bende yarın çalışabilir raporu alıcam. Ama ne zamana kadar çalışırım bilmiyorum. Sırtım belim kasıklarım zorluyor artık.
Günaydın.. Nette okumuştum bu aylarda saçma sapan çok rüyalar görülürmüş.Bendede oluyor çünküGünaydın kızlar, sanırım bu zamana kadar hamileliliği fasa fiso yaşamışız. Asıl sıkıntılar şimdi çıkmaya başladı, mide yanmaları, uykusuzluk, bel ağrıları, ödemler...
Bende dün akşam inanılmaz yorgundum. Geceleri uyuyamadığım için gündüzleri sersem gibi oluyorum. Akşam da eve gidince hemen yatmak istiyorum. Dün akşam eşimle maç izlerken uyumuşum kalmışım, yatakta deliksiz uyuyamadığım için eşimde bırakmış uyuyayım diye. Saat 12 gibi yatağa geçtik, ve ne ara uyudum bilmiyorum ama kabusla uyandım. Saate baktım 12:40'tı, eşimde kalktı benimle, sesler çıkartmışım. Elimi yüzümü yıkadım yattım, defalarca tuvalete kalktım ve en son saat 04:20'de yine kabusla uyandım. Salona gittim köşe koltuğa yattım saat 6 buçuğa kadar uyumuşum. Kısacası şu an yine sarhoş gibiyim
kızlar sunu izleyin ben bu ara herseye ağlıyorum bunada ağladım
kızlar baya bilgilendirici bana çok şey kattı bu video...
Günaydın perikanadı. 4 derecemi süper valla. Gerçi buralarda soğudu. Bana hava normal geliyor eşim çorap falan giyiyor kapı pencere kapatıyor
Valla uyumusum yazdiktan sonra bu saatte yeni uyandim. :) gece tek kalacam bakalim bu gece nasil olacak.Canım ya uyumaya çalışsan B'nde aynı durumdayım ama enerjimiz bitiyor farkında olmadan
Valla ağzım burnum dondu kıpkırmızı oldum kız... İşe gelene kadar 15 dk da içime işledi soğuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?