• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

kızlar dün bebeğimizin beşiği geldi akşama babası kuracak çok heyecanlıyız.. ben de şimdi uyku setini fln yıkadım.. iki tane nevresim takımı almıştım kızıma, beşiğimiz babytech olduğundan içinde uyku setiyle geldi şimdi bu uyku setiyle nevresim takımını kullanamıyor muyuz? kızımız onda yatamaz ki incili güpürlü süslü bir şey.. sadece yan korumalıklarını takıp kendi alığım nevresimleri mi kullanmalıyım? ne kadar da az kaldı.. beşikten sonra geceleri hiç uyuyamam artık bakıp bakıp dururum..

Ay canım ne güzel... Bizim beşiği de annemler cumartesi gönderiyorlar elimizde olacak.. Ben de beyaz olanından istemiiştim içini bebek onda yatamaz mı ben daha hiç görmedim... Olmazsa gelince kurduktan sonra ben de bakarım uyku seti almadım daha çünkü..

Ay canım ne güzel... Bizim beşiği de annemler cumartesi gönderiyorlar elimizde olacak.. Ben de beyaz olanından istemiiştim içini bebek onda yatamaz mı ben daha hiç görmedim... Olmazsa gelince kurduktan sonra ben de bakarım uyku seti almadım daha çünkü..
canım sen de baby tech almıştın sanırım uyku seti zaten içinde geliyor ayriyeten mi alacaksın? ben yastık yorgan nevresim takımı alez önceden aldığımdan onları kullanırım gibi düşünüyordum..şimdi sadece üstüne yatıracağımız kısmını değil de kendim çarşaf sermeyi düşünüyorum..

merhabalar,
daha önce burada minirome.com sitesinden bahsedilmişti sanırım, alışveriş yapan oldu mu? bişeyler alacağım ama emin olamadım, yapanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim, teşekkürler.
Ben göğüs pompası hummana çay bikaç parça daha aldım hiç problem çıkmadı ertesi gün elimdeydi ürünler

valla yalnız olmadığıma sevindim :KK48:ilk aylar öyle deildim şimdi nolduysa canım nerde tatlı sekerli bir sey var istiyor:oops:

Ben ilk aylarımı hatırlamak istemiyorum zaten.. Rabbim o neydi 20-21. haftaya kadar şiddetli mide bulantısından gözümü açamamıştım.. Günde bi yeşil elma başka besin almadım =) Şükür şimdi iyiyim sadece işte mide yanması zorluyor bazen..

canım sen de baby tech almıştın sanırım uyku seti zaten içinde geliyor ayriyeten mi alacaksın? ben yastık yorgan nevresim takımı alez önceden aldığımdan onları kullanırım gibi düşünüyordum..şimdi sadece üstüne yatıracağımız kısmını değil de kendim çarşaf sermeyi düşünüyorum..

Evet canım ben de o beşiklerden aldım... Canım yastığı yorganı var da ikisi de yünden... Yünü sürekli kullanamam diye düşünüyorum o yüzden sanki bi uyku seti alırım gibime geliyor.. Nevresim takımı da öyle bi tane ama o da babannesinin zevki.. Kendim aldığım yatağı için bişi yok henüz bi gelsin bakallım ne lazım oluyor ona göre alırım ben de..

Ben ilk aylarımı hatırlamak istemiyorum zaten.. Rabbim o neydi 20-21. haftaya kadar şiddetli mide bulantısından gözümü açamamıştım.. Günde bi yeşil elma başka besin almadım =) Şükür şimdi iyiyim sadece işte mide yanması zorluyor bazen..
BEN ilk 4 ayımı kabus gibi geçirdim günde 7 defa kusuyrdum:( hergun ağlıyordum evimden bile tiksiniyordum yemek ten midem bulanıyordu hicbirsey tat vermiyordu resmen haftanın 4 günü hastanede yatıyordum Rabbim bir daaha yasatmasın ölüyorum diye ağlıyordum sadece arada meyve ve serumlarla beslendim simdide işte yanlamalar başladı bunada sükür:KK19:seni yürekten anlıyorum:KK19:

tanışmak avantajlı degıl mı, yanlıs dusunmuyrm

sen ne guzel tanısmıssın :)

İşte hastaneye yatınca denk geldi öyle, gece nöbetçi olan ebe çok tatlıydı, sabaha kadar sohbet etmiştik. Bakalım inşallah o gelir.

nil niye suni sancı istemiyorsun

normal sancıda kasılmaların şiddetine dayanabiliyorsun en şiddetli noktasından sonra düşüşe geçip ara veriyor..Çünkü normali bu, suni sancının amacı zaten tetiklemek olduğu için çekilen ağrı daha fazla. suni düzensiz ve arasız kasılmalar.normal sancıyla baş edebiliyorsunuz ama suni sancı ile stresli bir doğum yaşıyorsunuz. "Bu da hastane de konuştuğum ebenin anlatımıdır " .

Sağol canım aradığım tam olarak bu bu Siteyede bakmıştım ama gözümden kaçmış iş yeri bakırköydeymiş olmadı gider alırım

İnşallah gönlüne göre bulursun canım.

Sislik bikini bolgesinde mi?? Tam anlayamadim canm. Gecmis olsun.

ay yok canım malesef arka tarafta :oops:

Zeyy foto koydum begencek misin bakalim:KK16:

oyyyy çok güzel olmuş güle güle dağıtmak nasip olsun inşallahh:KK68:

Eki Görüntüle 1246150 Dediğim tam olarak böyle bişey

çok hoşmuş

Oğlum ve ben teyzeleri

maşallahhh sizeee :nazar:

Eki Görüntüle 1246234 Eki Görüntüle 1246238 Zeyy teyzemizin sayesinde çok güzel ciciler aldık biz sabah. Babamız da çok ama çok beğendi. :KK60:

ayy çok sevindim beğenmeneee :KK68:

Merhaba Güzel kasım anneleri ve bebişleri...
Pınar arkadaşım aldıkların çok şirin güzel günlerde kullanın inşallah...
Nasılsınız anneler...hamilelik artık cidden zor bir hal aldı yatarak oturarak ayakta hiç bi şekilde rahat olamıyorum artık.uykusuzluk doğum stresi hepsi hepsi başladı :) Allah yardımcımız olsun inşallah...

Benim 10 kasım 2010 doğumlu bir kızım var...oğlum içinde 16 kasımdan bir hafta önce alırız dedi doktor yani yine 7 yada 10 kasım olacak doğum :) size sormak istediğim şu AYNI GÜN doğmalarının bi sakıncası var mıdır? yani siz ister miydiniz böyle olmasını...benimki tesadüfen denk geldi...

Ailemden uzaklarda Trabzonda tek başımayım doğum hazırlıklarımı da kendim yapmaya calışıyorum haliyle...Haftaya bebeğime cibinlik ve fisto battaniye alt açma takımı birde pazen battaniye dikeceğim...sonrada yavaş yavaş kıyafetlerimizi yıkamaya başlayacağım...hepinize sağlık dolu günler diliyorum annecikler

ne sakıncası olcak ki bence çok güzel olur...
benim kızlarımın da doğum tarihi aynı güne denk gelicek inşallah hahahahahahahaahahahah :KK45:
(ikizler de :KK5:)

ay kızlar sınır oldum sıze anlatmam lazım,

ısyerınde avukat bı kız var annesı gıttıgım hastanede ebe, doktorlar dogum ve dogum sureclerı hakkında cok bılgılendırmedıklerı ıcın, tecrubelı bırınden tavsıyeler almak ve tanısmak ıcın annesı ıle konusmak ıstıyordum, hanı olurda dogum zamanımda o calısıyorsa tanıdık bırı oldugu ıcın yardımcı olur dıye dusunuyordum. bugun soyledım kıza annenle konusmak ıstıyorum dıye, neymıs annesı karar veremezmıs, doktorumla konusmam gerekırmıs. sankı ben bılmıyorm bunları.

dedım sen benı anlamadın, ben sadece sureclerı ısın ıcınde olan bırınden dınlemek ve tavsıyelerını almak ıstedım. oda işte tabı konusursn falan agzının ucuyla soyledı. kendı anlatıyor yok sancı ggelırmıste uzun surermısde dogum 5 dklık bısı degılmıste. ee herhalde bende bunların farkındayım dedım, benım sormak ıstedıklerım bunlar degıl dedım.

cok sınırlendım ya, sonucta cocuk dogrmamıs kısıler bıle bırbırıne akıl verıyor, dogum yapacagım hastanede calısan bırının tavsıye vermesı cok mu zor, bnm annem olsa nasıl ılgılenır. sınır oldum hayatta gıtmem. ıns. dogumuma da denk gelmez...

ınsanlar ne tuhaf yaa.... ne zor gelıyor...

ay bıde dıyor bana dogum planlı olmazmıs, akışına bırakmak lazımmıs, kendısı oyle yapacakmıs bazı seylerı zorlamamk lazımmıs. tovbe tovbe yaa...

ayy kıyamam sana canım gel benim anneme istediğini sorabilirsin 20 sene ebelik yaptı :cool:

bu inanılmaz iştah bndede var nutella kavanozunu elime alıp kaşıklıyorum resmen sanırım seker ihtiyacı hissediyoruz insan kekin üstüne çikeleta sürer mi:KK53::-)

Immm yeter ki yemek iste sen.. Kekin üstüne, burçak kakaolu bisküvinin üstüne nelerin üstüne sürüp yiyorum bilsen :KK45:

Bebişlerinizin cinsiyeti ne perikanadı seninki erkekti. Cinsiyete göre tatlı ekşi yenildiği doğrumu.Bende şeker düşkünüyüm benim bebiş kız

ayy sagolasin arkadaşım beğenmene sevindim :KK19: bugünde mevlüt şekeri malzemeleri geldi akşama eşim şekerleri getirirse onlara başlıcam..

Masallah canim ellerine saglik simdiden..
bende ozeniyorum ama hastanede sadece cikolata dagiticam ben ya da lokum , mevlutede bakicam artik kendim yapmak istedim ama esim ugrasma dedi, halbuki elimden cok guzel geliyor..simdiye kadar bi tepsi susledim bende,uzerine lokum yada cikolata konulur mevluttede artik ne denk gelirse onlar dizilir ustune diye dusundum..bakalim hayirlisi..

A
ay yok canım malesef arka tarafta :oops:

oyyyy çok güzel olmuş güle güle dağıtmak nasip olsun inşallahh:KK68:

çok hoşmuş

maşallahhh sizeee :nazar:

ayy çok sevindim beğenmeneee :KK68:

ne sakıncası olcak ki bence çok güzel olur...
benim kızlarımın da doğum tarihi aynı güne denk gelicek inşallah hahahahahahahaahahahah :KK45:
(ikizler de :KK5:)

ayy kıyamam sana canım gel benim anneme istediğini sorabilirsin 20 sene ebelik yaptı :cool:
Allah iyiliğini versin zeyy demek kızçelerin doğumları aynı tarihe denk gelicek iyi güldürdün beni :-)

Masallah canim ellerine saglik simdiden..
bende ozeniyorum ama hastanede sadece cikolata dagiticam ben ya da lokum , mevlutede bakicam artik kendim yapmak istedim ama esim ugrasma dedi, halbuki elimden cok guzel geliyor..simdiye kadar bi tepsi susledim bende,uzerine lokum yada cikolata konulur mevluttede artik ne denk gelirse onlar dizilir ustune diye dusundum..bakalim hayirlisi..
ben bunları eve gelen arkadaşlarıma vericem yaa eşimle oturduk iki saatte yaptık bitti.. mevlütte dağıtcaklarımın yapımı daha da basit cam kavanoz süslicem çikolatasını ablam yaptırcakmış.. canım sıkılıyor napayım evde sitelerden bakıyorum yaptıklarımın fiyatları iki katına satılıyor bende aldım malzemeleri yaptım.. şimdi dolap düzeltiyorum haftasonu kv ve görümcem evi temizlicek pıtırcığın eşyalarını yerleştircem asıl bu iş zormuş heryer kıyafet valla :KK57:

Tünaydın canlarım nasılsınız biz temizlik yapıyoruz yenileri yıkamıştım şimdide oğluştan kalan küçük zıbın takım onları yıkadım hasta bezlerini çıkardım eksik listesi yaptım akşam kocişe vercem alması için mevsimlikleri çıkarıcam yavaştan sonra yapasım gelmez çoook işim var çokkkk

BEN ilk 4 ayımı kabus gibi geçirdim günde 7 defa kusuyrdum:KK43: hergun ağlıyordum evimden bile tiksiniyordum yemek ten midem bulanıyordu hicbirsey tat vermiyordu resmen haftanın 4 günü hastanede yatıyordum Rabbim bir daaha yasatmasın ölüyorum diye ağlıyordum sadece arada meyve ve serumlarla beslendim simdide işte yanlamalar başladı bunada sükür:KK19:seni yürekten anlıyorum:KK19:

Valla hastanelik olmadım Allah'a şükür canım... Ama evde ölü gibiydim aynen anlattığın gibi... Hakikaten zor günlermiş.. O zamanlar sanki ömür boyu geçmeyecek gibi geliyordu.. Şimdi de sanki kendimi bildim bileli gebeymişim gibi geliyor normal eski hayatımı unuttum :KK48:

Bebişlerinizin cinsiyeti ne perikanadı seninki erkekti. Cinsiyete göre tatlı ekşi yenildiği doğrumu.Bende şeker düşkünüyüm benim bebiş kız

Canım ben sanmıyorum o kadar ilgili olduğunu.. Ben ilk aylar mide bulantısı çok şiddetli yaşadığım için hep ekşi şeyler yiyebiliyordum... Onlar rahatlatıyordu bi nebze de olsa.. Şimdilerde de tatlı da canım çekiyor.. Benim bebeğim erkek...

ayy sagolasin arkadaşım beğenmene sevindim :KK19: bugünde mevlüt şekeri malzemeleri geldi akşama eşim şekerleri getirirse onlara başlıcam..

merhaba arkadaşım alışverişlerini birmax dan mı yaptın?
memnun kaldın mı acaba?bende bi kaç bişiy beğendim de ordan alacağım memnunsan

Back
X