2014 Kasım Anneleri

arkadaşın bi tuhafmış cidden sanki parayla verecek bilgiyi.. boşver sen onu bunları doktoruna sorabilirsin bence yanıtlar hepsini bende kafama takılanları kendim soruyorum cevaplıyor.. herkesin soruları farklı oluyor doktorlar genel konuşuyor.. sen özel merak ettiğin soruları yönelt bence

Kizlar ne yazarmışiz oku oku aram bitti:) canim epidural zaten belli acikliga ulastiktan sonra yapiliyor yanii sifir sancı gibi düşünme yine sanci cekiliyor sadece o son andaki en sancili yeri hissetmeyeceksin bide dogum süresi ni uzatıyor yani hersey sana kalmış dr unla konuş epidural i.. senin durumuna gore bide belki gerek kalmayacak agri eşiğin yuksekse pıt diye dogururuz inşallah. .

sagol tatlım ıns bu surecı guzel atlatıcazz Allah'In ıznıyleee guzel dogum hıkayelerı okumak dılegıylee
kızlar ıyı kı varsınızzz hepıınızı ve tatlı bebıslerınızı cok sevıyrm

cok sevgı doluyum bugun

bu arada bende bı deıgısklık var oburix olmaya basladım

gordugum herseyı canım ıstıyor gıbı snkı, pastane onunden gectım herseyı yıyesım geldı, tatlı bısıler aldım ne oldugunu soylemıyım canı ceken olabılır, sımdı onu yıyorum. aman Allah'ımm noluyor boylee

canım ben eminönüne gitmeyi düşünüyorum orda nerde bulabilirim bu şişeleri ve kolonyaları nerden alıyoruz?

kızlae midem cayır cayır yanıyor yaa...yemek yemek istemiyorumm artıkk...daha fazla artıyorrr..
sakız iyi geliyordu o da fayda etmiyor..
ilaçta kullanmamak için direniyorumm offf

kızlae midem cayır cayır yanıyor yaa...yemek yemek istemiyorumm artıkk...daha fazla artıyorrr..
canım gaviscon kullanabilirsin çok çok iyi geliyor ayrıca bebeğe de hiç geçmiyormuş doktorum açıklamıştı..

ben ılk kez bugun ıyı hıssedıyrm kendımı, dusunuyrm farklı ne yaptımda ıyıyım dıye

kızlar dün bebeğimizin beşiği geldi akşama babası kuracak çok heyecanlıyız.. ben de şimdi uyku setini fln yıkadım.. iki tane nevresim takımı almıştım kızıma, beşiğimiz babytech olduğundan içinde uyku setiyle geldi şimdi bu uyku setiyle nevresim takımını kullanamıyor muyuz? kızımız onda yatamaz ki incili güpürlü süslü bir şey.. sadece yan korumalıklarını takıp kendi alığım nevresimleri mi kullanmalıyım? ne kadar da az kaldı.. beşikten sonra geceleri hiç uyuyamam artık bakıp bakıp dururum..

A
Bizde senii

bu inanılmaz iştah bndede var nutella kavanozunu elime alıp kaşıklıyorum resmen sanırım seker ihtiyacı hissediyoruz insan kekin üstüne çikeleta sürer mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…