Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok geçmiş olsun sıcak seyler ic boğazını ısıtsın yumuşatsın eger hava soğuksa cok ince giyinme annesi bol bol meyve ye vitamin al kendine cok dikkat etmen lazım artık canmkızlar ben grip oluyorum galiba ne yapsamki
daha geçen haftalarda genşz akıntım oldu boğazım şişti antibiyotiğe kadar gitmişti
geceleri ateşimden ince giyip dolanıyorum ya ondan üşüttüm heralde![]()
Canim hemen bi yemek kaşığı bal bo cay kaşığı zencefil limon sık tabi bi bardak da sıcak su yarina biseycik kalmıyokızlar ben grip oluyorum galiba ne yapsamki
daha geçen haftalarda genşz akıntım oldu boğazım şişti antibiyotiğe kadar gitmişti
Ben bol sekerli iki limonu ilik bi sekilde icerim. C vitamini hafifletir. Bazen yarim limonu kabuguyla kucuk kucuk dograyip yerim. Kabuguyla yemek daha hafifletio. Hamileyken hic yapmadim ama.kızlar ben grip oluyorum galiba ne yapsamki
cok geçmiş olsun sıcak seyler ic boğazını ısıtsın yumuşatsın eger hava soğuksa cok ince giyinme annesi bol bol meyve ye vitamin al kendine cok dikkat etmen lazım artık canm
Canim hemen bi yemek kaşığı bal bo cay kaşığı zencefil limon sık tabi bi bardak da sıcak su yarina biseycik kalmıyo![]()
Selam canım
Bende var , gerçi benim çatlaklarım kaşınıyor bilmiyorum senin de çatlağın var mı ?
doktorum bana jel yazdı vazelin le ikisini karıştırıp her gece sürüyorum rahatlıyorum...
Şifa olur inşallah canimonu da deneyeyim bari zencefilim yok ama bal limon yapayım tşkler
Ben bol sekerli iki limonu ilik bi sekilde icerim. C vitamini hafifletir. Bazen yarim limonu kabuguyla kucuk kucuk dograyip yerim. Kabuguyla yemek daha hafifletio. Hamileyken hic yapmadim ama.
Benim de bu ara yeniden bulantilarim başladı gece de kramplar..anne olmak ne zormuş
![]()
ilerledikçe basa donuyormuş gibi hissediyorum bazen su son düzlüğü bir hayırlısıyla atlatsak beraberceBenim de bu ara yeniden bulantilarim başladı gece de kramplar..anne olmak ne zormuş
![]()
Benim de de esim ben yaparim paramiz bosa gitmesin dio. Is yaparken de beni canimdan bezdirio. Cok yoruldum dio. Sinirlenio. Benim istedigim gibi yapamio:canim bizim durumlar biraz karisik,ben kv den istemem zaten 77 yasinda ve kendine hayri yok ikincisi onun yaptigi temizlige asla ama asla guvenemem abartmiyorum hic temizlik anlayisi yoktur anlatsam dudaginiz ucuklar..2 gorumcem var biri yurt disinda digeri de torun bakio zaten..2 eltim var onlardan da hayir gelmez...kadin tutucam dedim esim ne gerek var ben yaparim dedi...gel de cik isin icinden..herseye ona ne gerek var buna ne gerek var,annem desen belinden ameliyatli 63 yasinda kadin o da bi yere kadar yapabilio ki yapti da sagolsun...
annemle babamin hakkini asla odeyemem......![]()
8 kg aldimkarnimda var kasinti cnim hergun bebe yagi ve kantorn otu yagi kullaniyorum cok sukur catlak olmadi sadecedaha onceden karnimda bir iz vardi minik karnim buyudukce oda yukariya dogru geldi bacaklarimda kasinti yok
Bence kare olan kutu daha cici duruyor bebek Mevlüt'üne daha uygun gibiArkadaslar sizden yardım istiyorum mevlütte dağıtılacak şekerleri kendim yapıcam ama karar veremedim hangi kutu daha güzel uzun olan kutuyu kurdelayla süslemeyi düşünüyorum dğer kutuyu süslemeye gerek yok boyut olarakta hangisi iyi olur ki
Genişiliği 6 cm yüksekliği 4,5 cm eni 4 cm sığarmı sence içine şeker lokum falanBence kare olan kutu daha cici duruyor bebek Mevlüt'üne daha uygun gibi
Innuk burada birbirimize destek oluoruz. Sen de cok guzel seyler paylasiosun. Ama neye kirildin anlayamadimArkadaşlar kafanızı şişirdiysem gerçekten özür dilerim. Ancak kendi açımdan burda sizlerle sohbet etmek gerçekten güzeldi. Bu topicten çok değerli arkadaşlara da sahip oldum. Ancak şu dakikadan sonra benim burda daha fazla bişey paylaşmama gerek yok. Arada goy goy yapmaya gelirim.
Sevgiler...
Canım olmadı minik lokumlardanda koyabilirsin yada drajede olabilirGenişiliği 6 cm yüksekliği 4,5 cm eni 4 cm sığarmı sence içine şeker lokum falan
Benim de de esim ben yaparim paramiz bosa gitmesin dio. Is yaparken de beni canimdan bezdirio. Cok yoruldum dio. Sinirlenio. Benim istedigim gibi yapamio:((kasini catip is yapmasi beni cildirtio yaaaa
((zaten benim ilgiye ihtiyacm var. Insallh iyi birisini bulurum. Ben esimden kestim umidimi.