- 23 Haziran 2012
- 3.336
- 1.524
- 448
maşallah size annesi bana gayet normal geldi aşağıda deil![]()
Bence çok aşağıda değil canım herkes birşeyler diyor takma kafana önemli olan doktorunun söylemesi çok fazla kilo almadın galiba canım sadece karnın var maşallah ikinize![]()
evet inmiş canım aynı benimki:)
Eki Görüntüle 1246496 canım geçen haftaki halim..ama kız karnı ile erkek karnı bir olmuyormuş..kız aşağıda durur derler belki ondandır..yazacaktım unuttum sonra düzeltme yaptım ama görmedin
Bende sabah eklemiştim canım aynı haftayız benimkide öne doğru gidiyo ne yukarı ne aşağı![]()
bana hamileliğin 4 ayından itibaren aşağıda diyorlar sanırım ben aşağıda taşıyorum
senin de belki öyledir en başından beri
ayy çok tatlı çıkmışınız maşallah size benim ki erkek aşağıda ama ebnce ayşenin de aşağıda görünüyor ama bnimki ondan daha aşağıda![]()
canlar hepiniz çok saolun demekki norml karnım aşağıda olunca merak ettim ama hepinizde aynı sorun varmış şimdilik 7 kilo aldım ama sadece önümde karnımCanım benimkide böyle sokakta teyzeler çevirip kızım dışarda ne işin var senin her an doğurabilirsin dediler geçen günboşver zaten son haftalara geldik artık normal inmesi hem daha kadıklarına inmemiş sıkıntı yok
![]()
canım valla bende merak ettim canım sizin bebişiBen de bu aralar hep bebislerimin neye benziyecegini dusunuorm. Ben ve esim cekik gozluyuz. Hatta universitede bana yakin arklar japon adi takmislardi. Esimin baba tarafi kizil ve cilli. Benim baba tarafim sarisin mavi gozlu. Bazen esim takilio. Oglum mavi gozlu bi de turuncu olursa kirar gecirir walla yakisikliligiyla dio.
Ilginc bi karma bizi beklior olabilir yani.
Yarabbim yetr ki saglikli versin...
.