• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

maşallah size annesi bana gayet normal geldi aşağıda deil:nazar::KK46:

Bence çok aşağıda değil canım herkes birşeyler diyor takma kafana önemli olan doktorunun söylemesi çok fazla kilo almadın galiba canım sadece karnın var maşallah ikinize :nazar:

evet inmiş canım aynı benimki:)

Eki Görüntüle 1246496 canım geçen haftaki halim..ama kız karnı ile erkek karnı bir olmuyormuş..kız aşağıda durur derler belki ondandır..yazacaktım unuttum sonra düzeltme yaptım ama görmedin

Bende sabah eklemiştim canım aynı haftayız benimkide öne doğru gidiyo ne yukarı ne aşağı :KK70:

bana hamileliğin 4 ayından itibaren aşağıda diyorlar sanırım ben aşağıda taşıyorum
senin de belki öyledir en başından beri

ayy çok tatlı çıkmışınız maşallah size benim ki erkek aşağıda ama ebnce ayşenin de aşağıda görünüyor ama bnimki ondan daha aşağıda :eek:

Canım benimkide böyle sokakta teyzeler çevirip kızım dışarda ne işin var senin her an doğurabilirsin dediler geçen gün:-) boşver zaten son haftalara geldik artık normal inmesi hem daha kadıklarına inmemiş sıkıntı yok:-)
canlar hepiniz çok saolun demekki norml karnım aşağıda olunca merak ettim ama hepinizde aynı sorun varmış şimdilik 7 kilo aldım ama sadece önümde karnım

Ben de bu aralar hep bebislerimin neye benziyecegini dusunuorm. Ben ve esim cekik gozluyuz. Hatta universitede bana yakin arklar japon adi takmislardi. Esimin baba tarafi kizil ve cilli:eek:. Benim baba tarafim sarisin mavi gozlu. Bazen esim takilio. Oglum mavi gozlu bi de turuncu olursa kirar gecirir walla yakisikliligiyla dio. :eek:Ilginc bi karma bizi beklior olabilir yani. :110:Yarabbim yetr ki saglikli versin...:nazar::nazar:.
canım valla bende merak ettim canım sizin bebişi

Arkadaşlar kafanızı şişirdiysem gerçekten özür dilerim. Ancak kendi açımdan burda sizlerle sohbet etmek gerçekten güzeldi. Bu topicten çok değerli arkadaşlara da sahip oldum. Ancak şu dakikadan sonra benim burda daha fazla bişey paylaşmama gerek yok. Arada goy goy yapmaya gelirim.

Sevgiler...

ben bebeğimi hiç rüyamda görmüyorum kızlar ya onunla ilgili rüyada görmüyorum o_O
Ben sürekli görüyorum hatta geçen annemde görmüş anneannciğim diyormuş annem etkisinde kalmış bayağı:)
Gece yatarken dua et görmek için görürsün belki canım gerçek olmasa bile güzel bir duygu:D

Arkadaşlar kafanızı şişirdiysem gerçekten özür dilerim. Ancak kendi açımdan burda sizlerle sohbet etmek gerçekten güzeldi. Bu topicten çok değerli arkadaşlara da sahip oldum. Ancak şu dakikadan sonra benim burda daha fazla bişey paylaşmama gerek yok. Arada goy goy yapmaya gelirim.

Sevgiler...

innuk paylaştıkların için tşkler
neden gerek olmasın canım olur mu hiç öyle şey duyduğumuzu bildiğimizi paylaşıyoruz hatta hep beraber yapmaya bile çalışıyoruz deniyorzu bazı şeyleri sanırım sen kırılmışsın
her zaman gel olmaz öyle şey sevgiler bizden

yeme boşver hiç güzel bişey değil zaten :KK9:

Hahahhaha tabi tabiiii :p

Bu da benim minik kızım, kolları sürekli yüzünün yanında olduğundan poz yakalayamıyoruz. Doktorumuzun çok içine sinen bir fotoğraf olmadı ama yapacak birşey yok:KK48:

Yerim senin o kızını. Maşallahhhh! Bizimki de poz vermiyo yaaa :(

Özendim valla sana şimdi.
Maşallah arkadaşım. Gerçi bende gün içerisindeki koşturmacadan dolayı gece uykusunda horul horul uyuyorum hatta nasıl çabuk sabah olduğunu anlamıyorum bile..
7 de kalkıp kahvaltı hazırlıyorum, oğlanı kaldırıp, giydirip kahvaltısını yaptırıp okula bırakıyorum. İşe geliyorum. Öğlen arasında gidip onu okuldan alıyorum babanesine bırakıyorum. Tekrar işe geliyorum. Akşam eve gidince yemek, bulaşık, çamaşır, haftada bir de misafir ağırlıyorum.
Ohoooo senin maşallahın var canım yaa. Biz halt etmişiz. :)

çok az yiyebilirsin kuzucumm yaaa..

Bende çok az diye bi ayar olmadığı için kuzum kendime güvenemiyorum.

Eki Görüntüle 1246484 kızlar biz kızımla annanneye gidiyoruz hmmmm bu arada karnımı görenler çok aşağıya inmiş diyo sizcede öylemi sizinkiler nasıl ? Biz bugün 32+2 günlüğüz
Maşallahhhh:nazar:
Bana da öyle diyorlar yaa. Çok aşağıya inmiş diye. Yaklaşıyoruz doğuma çok normal.

Eki Görüntüle 1246496 canım geçen haftaki halim..ama kız karnı ile erkek karnı bir olmuyormuş..kız aşağıda durur derler belki ondandır..yazacaktım unuttum sonra düzeltme yaptım ama görmedin
Sizi yerim ben. Güzelliğe bak! :nazar::KK46:

Sevgiler...

canım ne oldu ya bişey kaçırdım herhaldeo_O
her zaman derim iki kardeş bile her konuda aynı kanıda olmuyor kaldı ki biz birbirimizden çok farklı insanlarız tabi ki birbirimize katılmadığımız noktalar olucak...

Canım söyle kv ne görümcene temizlik yapılacakken gelsinler yoksa bi kadın tut yaptır hepsini yorma ne kendini nede anneni çok

canim bizim durumlar biraz karisik,ben kv den istemem zaten 77 yasinda ve kendine hayri yok ikincisi onun yaptigi temizlige asla ama asla guvenemem abartmiyorum hic temizlik anlayisi yoktur anlatsam dudaginiz ucuklar..2 gorumcem var biri yurt disinda digeri de torun bakio zaten..2 eltim var onlardan da hayir gelmez...kadin tutucam dedim esim ne gerek var ben yaparim dedi...gel de cik isin icinden..herseye ona ne gerek var buna ne gerek var,annem desen belinden ameliyatli 63 yasinda kadin o da bi yere kadar yapabilio ki yapti da sagolsun...
annemle babamin hakkini asla odeyemem......:KK61:

Sevgiler...
canım üzülmene gerçekten üzüldüm. bende duyduklarımı okuduklarımı paylaşıyorum burda fakat bazı arkadaşlar katılmasa da saygı duyabiliyoken bazıları dalga konusu edio küçümseyebiliyo bende hergün takipteyim her sayfayı okuyorum ama bunu yazsam acaba yine kalbimi kırcak bi cevap mı alırım diye tereddüt ediyorum açıkçası seni çok iyi anlıyorum canını sıkma

canim bizim durumlar biraz karisik,ben kv den istemem zaten 77 yasinda ve kendine hayri yok ikincisi onun yaptigi temizlige asla ama asla guvenemem abartmiyorum hic temizlik anlayisi yoktur anlatsam dudaginiz ucuklar..2 gorumcem var biri yurt disinda digeri de torun bakio zaten..2 eltim var onlardan da hayir gelmez...kadin tutucam dedim esim ne gerek var ben yaparim dedi...gel de cik isin icinden..herseye ona ne gerek var buna ne gerek var,annem desen belinden ameliyatli 63 yasinda kadin o da bi yere kadar yapabilio ki yapti da sagolsun...
annemle babamin hakkini asla odeyemem......:KK61:
Anladım canım Allah kolaylık versin ama eşinin yapamayacağı işlerde olacaktır bence en iyisi temizlik yapacak birini ayarlaman kolay gelsin ;)

canım üzülmene gerçekten üzüldüm. bende duyduklarımı okuduklarımı paylaşıyorum burda fakat bazı arkadaşlar katılmasa da saygı duyabiliyoken bazıları dalga konusu edio küçümseyebiliyo bende hergün takipteyim her sayfayı okuyorum ama bunu yazsam acaba yine kalbimi kırcak bi cevap mı alırım diye tereddüt ediyorum açıkçası seni çok iyi anlıyorum canını sıkma
Canım neden böyle düşünüyorsunuz anlamadım açıkcası...burası kimsenin kendi topici değil herkes katılmakta ve düşüncelerini tavsiyelerini belirtmekte özgür..
Tabiki görüşler düşünceler bir olmak zorunda değil ama herkes saygı çerçevesinde belirtirse sorun olmaz..lütfen dalga konusu olur küçümsenir gibi düşünmeyin..
Ben şimdiye kadr böyle bişey ile de karşılaşmadım burda bilmiyorum Yada rastlamadım :KK51:

innuk .!.:

Sevgiler...
Ne demek kafa şişirmek burada çok şeyler öğreniyoruz lütfen üzülmeyin kardeş gibi olduk ppaylaşımlar da bazen anlaşmamazlıklar olabiliyor ne demek arada uğrarım olurmu hiç öyle şey

Canım neden böyle düşünüyorsunuz anlamadım açıkcası...burası kimsenin kendi topici değil herkes katılmakta ve düşüncelerini tavsiyelerini belirtmekte özgür..
Tabiki görüşler düşünceler bir olmak zorunda değil ama herkes saygı çerçevesinde belirtirse sorun olmaz..lütfen dalga konusu olur küçümsenir gibi düşünmeyin..
Ben şimdiye kadr böyle bişey ile de karşılaşmadım burda bilmiyorum Yada rastlamadım :KK51:
canım çok iyi niyetlisin gerçekten ama herkes farklı . tabi ki herkes farklı görüşlere sahip olabilir bu çok normal ama önemli olan saygı gösterebilmek bunu da herkes yapamıyo. yeri geliyo gelen yorum yardımcı olup vereceğin kararı etkileyebiliyoken bazen de öyle bi yorum oluyo ki nerden yazdım diyebiliyosun

Sevgiler...
ben senin neye üzüldüğünü bu aralar topici çok sıkı takip ettiğim için çok net anlıyorum.. çok gerekli ve güzel paylaşımlar yapıyosun burda amaç sadece geyik değil birbirimize bilgi aktarmak bazılarımız bunu farklı yorumluyor olabilir ki yorumluyor bende görüyorum lütfen sen paylaşımlarına devam et ben senin yazdıklarına çok değer veriyorum ve güç alıyorum son zamanlarımıza geldik birbirimize daha da destek olmalıyız görüşmesekte arkadaş olduk paylaşımlarını esirgeme lütfen ben kendi adıma çok memnun oluyorum..

Sevgiler...
canım noldu ki hayırdır ben kaçırdım galiba canını sıkma olur mu o_O

Back
X