70 x 110 aldım canım park yatak gibi kademeli olduğundan şuan üstte yatak biraz büyüyünce aşağı indiririz geniş geniş yatar dedik ondan 60 x 120 almadık.. yerin müsaitse 70 x 130 da var tabi..cnm sen hangi boyutnu aldn bnde almyı düşünyrmda henüz karar vermedm
Canım gerçekten bütün emeğm boşa gitti. Eşim bana zaten yorgunsun hazır yemek söyleriz dedi bende kendim emek vermek istedim ilk defa yemeğe gelcek diye. Ama çok pişmanım keşke hazır bişey söyleseydimAh be arkadaşım hamile hamile ne yordun kendini o kadar. Misafirlerin de ne dusuncesızmıs yani. Benımde var basımda öyle. Atsan atılmıyo. Saat 5 te yemege geliyoruz diyip 9:30 da geldiler ac ac hamıle halımle beklemıstım. O gunden berı mısafıre dısardan bıseyler alıp servıs edıyorum.
tekerlerin üsütnde değil de tekerlerin yanındaki mekanizmanın üstünde durunca sallanıyor..cnm ben aldım ama sallanmıyor sandım esım bıraz uğraştı ama sanırım alttan vidası sokulcekmıs
Gerçekten haklısın canım uğraştığımla kaldım . Sabaha kadar belimin ağrısından uyumadım topallıuoruö resmen. Düşünüyorum kimin için diye valla bu bana yapılmazdı ya. Ama dersimi aldım
Canım bizi bu hamile halimizle düşünmeyen insanlar var ve biz bu insanları düşünüp, bu halde kendimizi yoruyoruz. Hazırlık yapmasak içimiz rahat etmiyor. Arkadaşların tabiki bilinçli yapmamışlardır böyle birşeyi. Bence öyle denk gelmiştir. Benimde kaç gündür misafirim geliyor, arkadaşların düğünü, kınası derken o kadar yormuşum ki kendimi. Bugün dedim eşime, ben artık dinlenmek istiyorum. Kendimi iyi hissetmiyorum. Hem bebeğimi hem kendimı çok yordum..Uyku düzenimiz zaten kalmadı.. Ama biraz daha akıllı olup, kendimizi yormamalıyız. Insanları düşünmekten kendimizi unutuyoruz resmen..
Canım çok teşekkür ederim yazdıklarında çok haklısın. Eşmde moral olsun diye iyi ki yemediler hepsi bize kaldı biz yeriz aşkım üzülme dediCok uzuldum yazdiklarini okuyuncaNeden halin yokken kendini o kadar yoruyorsun be tatlim, tuh. Gelen gelsin, sen hamilesin, karinlari cok acsa disardan bisey soylenir, yerler icerler. Deger mi kendini oyle hamile halinle perisan etmeye?
Cok ince dusunceli, fedakar davranmissin, karsindakiler kiymetini bilememis resmen, cok ayip etmisler. Ben de olsam sinirden ziplardim. Sen cok haklisin kizmakta.
Bir dahakine kendine daha iyi davran, caninin kiymetini bil, hic yorma kendini valla. Gebesin sen yahu, insanlar seni nazlasin, sen onlari mutlu edicem diye cirpinma, yazik canina. Bi guzel dinlen simdi keyfine bak. Hazirladiklarin da yarin sana esine sefa olsun, yer icersiniz :) Sinirini surdurup yavrucugunu da strese sokma, unutmaya calis.
yönetmeliği okudum canım doğumdan sonra da bir yıl veremiyorPess nöbet mi yazmıs birde...Sen uyarmasan hamile demez tutturudu nöbeti.Simdi yeni torba yasayla hamileliğin son 3 ve hamilelikten sonraki 1 yıl nöbet veremiyorlar eskiden doğumdan sonra 6 aya kadardı.
içine ne koyacaksın canımm?Günaydın canlar:)
Size bir şey sorcam bu mantar tipali cam siselerden sipariş vericemde kaç cc vermem gerekir?yapan arkadaşlar vardı,yardımcı olurlarsa çok sevinirim:)
sagol cnm ben açmadım daha kirlenmesin diye ama acsammıkı?evet canım var biz iki gün önce kurduk beşiğimizi ama uyku setini fln takmadım daha bugün kendimde hal bulabilirsem yapacağım inşallah foto paylaşırım..
Günaydın canlar:)
Size bir şey sorcam bu mantar tipali cam siselerden sipariş vericemde kaç cc vermem gerekir?yapan arkadaşlar vardı,yardımcı olurlarsa çok sevinirim:)
Kızlar umarım herkes iyidir bugün geçmişi okuyamadım. Bugün 2 arkadaşımdâ ayrı zamanlarda bana gelmek istediğini söyledi. Bi arkadaşım sözlüsüyle öğlen geldi bende işten çıkıpta aç gelir diye düşündüm sabah erken uyandım kocacım temizlik yaptı. Bnde hamurişi hazırladım 3 çeşit. Arkadaşıma da erkenden msj atmıştım bişey yeme hazırlık yapıyorum diye. Neyse onların gelmesine yakın tansiyonum düştü konuşçak halim bile kalmadı hiç dinlenemeden geldiler. 1 saat oturdular ve resmen hiçbişey yemediler ucundan tırtıklayp gittiler ben uğraştığımla kaldım yiyip gelmişler ya sinirden ağlıycktm. Şimdi de 2 saatlik yoldan başka bi arkdşm gelckti 7 de bindi direk sana geliyorum 9 da orfayım dedi. Bende tmm yemgk hazırlıycam beraber yeriz dedim tamam zaten açım dedi. Ben yürüyemiycek bi haldeyken kalkıp yemek hazırladım kalbim sıkıştı eşimde işte. Şimdi arıyorum buraya gelmiş ve gidip sevgilisiyle buluşmuş ya yemeklerim soğudu emeğim boşa gitti sinirlerim çok bozuldu nasıl insan bunlar ya ben mi çok aptalım anlamadım. Kızlar bana bişey diyin ölcem sinirimden
Ayy resmen bittim okeye dönüyorum çok yoruldum bugünilk defa sabah namazindan sonra uyuyamadigimi farkettim bi baktim sancim var biraz yavas yavas bebis hazirliklara basliyor sanirim..
Kızlar,
Ağlayarak uyandırab kabusla geldim buraya. Şu ab hala ağlıyorum. Eşim sarıldı bana uyunaya geçti. İki gündür üst üste rüyamda eşimin beni aldattığını görüyorum.
Eşimle aramız limoniymiş, hazırlık falan yapıyor, suratıma bakmıyor, ters davranıyor. Kuzeni de bizimle. Hazırlıktan anlıyorum bir yere gidecekler ama soruyorum inkar ediyor. Sonra gece 2 tane kız arabasıyla bizim sitenin önüne geliyo, bizde o sıra yanımda biriyle avmden bebek alışverişinden dönüyoruz, kızlar pis pis sırıtıyo eşime soruyorum ya tamam bişey yok sen gir eve benim bi yere gittiğim yok diyo. Sonra evde telden bakıyorum güya ertesi gün bizim hastanedenin acile gelen kişi listesine benim adım yazıyor 16 eylül- doğum diye, o da bi ertesi günmüş. Ağlayarak panik oluyorum , arayın şunu gelsin diyorum kimse aramıyo yüzüme bakıyolar ben arıyorum arkadan kızların kahkahası geliyo doğum yapıyorum yarın gelirmişin hemen eve diye bağırıyorum ya bi git yaa ne doğumu banane gelemem ben işlerim var diyo suratıma kapatıyo. Allahım bu benim kocam olamaz diyorum ağlıyorum. O sıra evde herkes var. Arkadaşının ağzından laf almaya çalışıyorum. Gittiğini biliyorum sana ne anlattı fısır fısır kpnuşuyordunuz diyorum. Yengecim sen üzülme diye söylemedim ama onlar kuzeniyle o kızlarla izmire gitti, şimdi zamparalık yapıyolar hatta şu an sen uygunsuz zamanda aradın onu ondan sinirlendi diyor Aman Allahımmm çıldırıyorum elimdeki yastığı falan tırmalayıp ısırıyorum sinirden. Cinnet geçiriyorum resmen. Yapmazdı o bana bunu, beni cok severdi, bebegini bekliyordu dort gozle, nasıl yaptı bunu bana.. Neler neler. Hungur hungur ağlayarak aşkım aşkım diye uyandım. Eşim geldi hemen sarıldı. Dün gece de kabusla uyandıgım için cok uzuldu. Askım bunların hepsi hamilelikten, gececek, hadi uyumana bak nolur bak ağrıdan anca uyuyabildin dedi, sarıldı bana. Ona anlatmadım ama beni sakın ama sakın aldatma yalan söyleme olur mu dedim. Haşa ciğerlerim yanıyo. Hani bazı rüyalar gercek gibidir ya. Uyanınca eşime sarıldıktan sonra direk bu kocasını basan, aldattıgını ogreneb hatta bunu bıle bıle mecbur evlı kalan kadınları dusundum, Allahımmmm onlara peygamber sabrı versin.
Hiç kimse için yapmaz demeyeceksin ama benim eşim cidden yapacak belki son erkektir, dün de söyledim herkes çok şanslısın der bana. Ukraynaya bile göndermişimdir yani ellerimle. Tanısanız siz de dersiniz. Ama geçmişte yaşadığım iğrenç bir aldatılma olayından sonra arada böyle rüyalar görebiliyorum. Beni inanılmaz etkiliyor, kendime gelemiyorum. Şu an hala dk başı eşimi öpüp hıçkırıklarımı toparlamaya çalışıyorum.
Allah kimseye yaşatmasın. Kadınlara da sabır versin. Rüyamda şu an o kızla eğleniyor, belki öpüyor, ona sarılıyor, bana söylediği sözleri belki de ona söylüyor düşüncesi mahvetti beni. Ayy Allahım kimseye yaşatma yarabbim. Her zaman söylerim eşim de bilir evlilikte agfedemeyeceğim tek şey ihanettir.
Allah yaşatmasın!
Ahhh öyle işte..
Eminim şu an hepiniz uyuyorsunuzdur..
Ama ben rahatlamak için yazmak istedim.
Sevgilim korkmayım diye koala gibi yapıştı bana uyuyor.. Ama bende gram uyku yok!
ben yatak odama yatağımn yanına kurmayı düşünyrm şimdilik tabi orayada hangi boyut olur bilemedm şimdi ölçmek lazım almadan önce ona göre karar verim bende bari70 x 110 aldım canım park yatak gibi kademeli olduğundan şuan üstte yatak biraz büyüyünce aşağı indiririz geniş geniş yatar dedik ondan 60 x 120 almadık.. yerin müsaitse 70 x 130 da var tabi..
ooo sen simdiden böyle yaparsan nasıl topluycaz seni bilmiyorum rüyalarla tüketme gücünü hamilelik sonrası daha çok dirayetli olmamız gereken zamanlar olacak eskiyi getirme aklına silkin ve eski pınar olKızlar,
Ağlayarak uyandırab kabusla geldim buraya. Şu ab hala ağlıyorum. Eşim sarıldı bana uyunaya geçti. İki gündür üst üste rüyamda eşimin beni aldattığını görüyorum.
Eşimle aramız limoniymiş, hazırlık falan yapıyor, suratıma bakmıyor, ters davranıyor. Kuzeni de bizimle. Hazırlıktan anlıyorum bir yere gidecekler ama soruyorum inkar ediyor. Sonra gece 2 tane kız arabasıyla bizim sitenin önüne geliyo, bizde o sıra yanımda biriyle avmden bebek alışverişinden dönüyoruz, kızlar pis pis sırıtıyo eşime soruyorum ya tamam bişey yok sen gir eve benim bi yere gittiğim yok diyo. Sonra evde telden bakıyorum güya ertesi gün bizim hastanedenin acile gelen kişi listesine benim adım yazıyor 16 eylül- doğum diye, o da bi ertesi günmüş. Ağlayarak panik oluyorum , arayın şunu gelsin diyorum kimse aramıyo yüzüme bakıyolar ben arıyorum arkadan kızların kahkahası geliyo doğum yapıyorum yarın gelirmişin hemen eve diye bağırıyorum ya bi git yaa ne doğumu banane gelemem ben işlerim var diyo suratıma kapatıyo. Allahım bu benim kocam olamaz diyorum ağlıyorum. O sıra evde herkes var. Arkadaşının ağzından laf almaya çalışıyorum. Gittiğini biliyorum sana ne anlattı fısır fısır kpnuşuyordunuz diyorum. Yengecim sen üzülme diye söylemedim ama onlar kuzeniyle o kızlarla izmire gitti, şimdi zamparalık yapıyolar hatta şu an sen uygunsuz zamanda aradın onu ondan sinirlendi diyor Aman Allahımmm çıldırıyorum elimdeki yastığı falan tırmalayıp ısırıyorum sinirden. Cinnet geçiriyorum resmen. Yapmazdı o bana bunu, beni cok severdi, bebegini bekliyordu dort gozle, nasıl yaptı bunu bana.. Neler neler. Hungur hungur ağlayarak aşkım aşkım diye uyandım. Eşim geldi hemen sarıldı. Dün gece de kabusla uyandıgım için cok uzuldu. Askım bunların hepsi hamilelikten, gececek, hadi uyumana bak nolur bak ağrıdan anca uyuyabildin dedi, sarıldı bana. Ona anlatmadım ama beni sakın ama sakın aldatma yalan söyleme olur mu dedim. Haşa ciğerlerim yanıyo. Hani bazı rüyalar gercek gibidir ya. Uyanınca eşime sarıldıktan sonra direk bu kocasını basan, aldattıgını ogreneb hatta bunu bıle bıle mecbur evlı kalan kadınları dusundum, Allahımmmm onlara peygamber sabrı versin.
Hiç kimse için yapmaz demeyeceksin ama benim eşim cidden yapacak belki son erkektir, dün de söyledim herkes çok şanslısın der bana. Ukraynaya bile göndermişimdir yani ellerimle. Tanısanız siz de dersiniz. Ama geçmişte yaşadığım iğrenç bir aldatılma olayından sonra arada böyle rüyalar görebiliyorum. Beni inanılmaz etkiliyor, kendime gelemiyorum. Şu an hala dk başı eşimi öpüp hıçkırıklarımı toparlamaya çalışıyorum.
Allah kimseye yaşatmasın. Kadınlara da sabır versin. Rüyamda şu an o kızla eğleniyor, belki öpüyor, ona sarılıyor, bana söylediği sözleri belki de ona söylüyor düşüncesi mahvetti beni. Ayy Allahım kimseye yaşatma yarabbim. Her zaman söylerim eşim de bilir evlilikte agfedemeyeceğim tek şey ihanettir.
Allah yaşatmasın!
Ahhh öyle işte..
Eminim şu an hepiniz uyuyorsunuzdur..
Ama ben rahatlamak için yazmak istedim.
Sevgilim korkmayım diye koala gibi yapıştı bana uyuyor.. Ama bende gram uyku yok!
ben yatak odama yatağımn yanına kurmayı düşünyrm şimdilik tabi orayada hangi boyut olur bilemedm şimdi ölçmek lazım almadan önce ona göre karar verim bende bari
[QUÖyle "xilerixx, post: 36994228, member: 586603"]canım yapan arkadaşlarımız var ama malum bugün hafta sonu çoğu arkadaş nette değil akşama sayımız artar da cevap gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?