2014 Kasım Anneleri

cnm sen hangi boyutnu aldn bnde almyı düşünyrmda henüz karar vermedm
70 x 110 aldım canım park yatak gibi kademeli olduğundan şuan üstte yatak biraz büyüyünce aşağı indiririz geniş geniş yatar dedik ondan 60 x 120 almadık.. yerin müsaitse 70 x 130 da var tabi..

Canım gerçekten bütün emeğm boşa gitti. Eşim bana zaten yorgunsun hazır yemek söyleriz dedi bende kendim emek vermek istedim ilk defa yemeğe gelcek diye. Ama çok pişmanım keşke hazır bişey söyleseydim

Gerçekten haklısın canım uğraştığımla kaldım . Sabaha kadar belimin ağrısından uyumadım topallıuoruö resmen. Düşünüyorum kimin için diye valla bu bana yapılmazdı ya. Ama dersimi aldım

Canım çok teşekkür ederim yazdıklarında çok haklısın. Eşmde moral olsun diye iyi ki yemediler hepsi bize kaldı biz yeriz aşkım üzülme dedi ama insan kırılıyo işte Ben sırf onlara değer verdiğim için kendim hazırlamak istedim. Keşke eşimi dinleyip dışardn sipariş verseydim ama bana ders oldu bi daha kimse için yormıycam kendimi bu kadar

Herkese günaydın uyuyamayanları bugün çok iyi anladım. Dünkü arkadaşlarım yüzünden bütün geceyi sancı içinde geçirdim aferin bana

Günaydın canlar:)
Size bir şey sorcam bu mantar tipali cam siselerden sipariş vericemde kaç cc vermem gerekir?yapan arkadaşlar vardı,yardımcı olurlarsa çok sevinirim:)

Pess nöbet mi yazmıs birde...Sen uyarmasan hamile demez tutturudu nöbeti.Simdi yeni torba yasayla hamileliğin son 3 ve hamilelikten sonraki 1 yıl nöbet veremiyorlar eskiden doğumdan sonra 6 aya kadardı.
yönetmeliği okudum canım doğumdan sonra da bir yıl veremiyor
bende belki öteki sene bir daha bebek isterim yine tutmam

Size bir şey sorcam bu mantar tipali cam siselerden sipariş vericemde kaç cc vermem gerekir?yapan arkadaşlar vardı,yardımcı olurlarsa çok sevinirim:)
içine ne koyacaksın canımm?

canım yapan arkadaşlarımız var ama malum bugün hafta sonu çoğu arkadaş nette değil akşama sayımız artar da cevap gelir

üzüldüm canım ama sıkma canını, böyle düşüncesiz insanlar için değmezzz, bir dahakine de hiç hazırlanmadan beklersin, misafir de misafirliğini bilsin canım

Ayy resmen bittim okeye dönüyorum çok yoruldum bugün ilk defa sabah namazindan sonra uyuyamadigimi farkettim bi baktim sancim var biraz yavas yavas bebis hazirliklara basliyor sanirim..

allah güç versin canım, bakalım ilk sen misin aramızda, bol bol dinlen, kuzu da dursun durduğu yerde, geleceği yer daha rahat değil

rüyan hayr olsun canım, ben de öyle saçma rüyalar görüyorum ki her sabah rüyamı anlatarak uyandırıyorum eşimi, dinliyor, teselli ediyor garibim, ama bugün o beni rüyayla uyandırdı, adamın da psikolojisini bozdum, ilk defa rüya anlatıyorr , hiç takılmaz böyle soyut şeylere, artık rüya anlatmayacağım

70 x 110 aldım canım park yatak gibi kademeli olduğundan şuan üstte yatak biraz büyüyünce aşağı indiririz geniş geniş yatar dedik ondan 60 x 120 almadık.. yerin müsaitse 70 x 130 da var tabi..
ben yatak odama yatağımn yanına kurmayı düşünyrm şimdilik tabi orayada hangi boyut olur bilemedm şimdi ölçmek lazım almadan önce ona göre karar verim bende bari

ooo sen simdiden böyle yaparsan nasıl topluycaz seni bilmiyorum rüyalarla tüketme gücünü hamilelik sonrası daha çok dirayetli olmamız gereken zamanlar olacak eskiyi getirme aklına silkin ve eski pınar ol

ben yatak odama yatağımn yanına kurmayı düşünyrm şimdilik tabi orayada hangi boyut olur bilemedm şimdi ölçmek lazım almadan önce ona göre karar verim bende bari

park yataktan mı bahsediyorsunuz ben de aldım ve şimdilik kullanılmayan boş çocuk adasında duruyor ama yatak odama alıcam, bebek odası alana kadar yanımda duracak, 70*110 ve oldukça büyük

[QUOiçine ubbaa, post: 36994066, member: 466164"]içine ne koyacaksın canımm?[/QUOTE]

Cnm icine kolanyada yada renkli tuz koycam.bugün kurdelayla minik çiçeklerden aldım.şişeleri sipariş vercem bakalım da 25 cc mi 50 cc karar veremedim.

[QUÖyle "xilerixx, post: 36994228, member: 586603"]canım yapan arkadaşlarımız var ama malum bugün hafta sonu çoğu arkadaş nette değil akşama sayımız artar da cevap gelir[/QUOTE]

Oyle cnm valla bi sen bi kubba yazdiniz başka kimseler yok:)

[QUÖyle "xilerixx, post: 36994228, member: 586603"]canım yapan arkadaşlarımız var ama malum bugün hafta sonu çoğu arkadaş nette değil akşama sayımız artar da cevap gelir

Ben kavanoz aldim 40 ml lik.. Mantarli sisedenyapan arkadas alisveris topicine eklemisti.. sanirim flowerhome yapmisti bi bak onla gorusursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…