2014 Kasım Anneleri

canım Allah kolaylık versin biz evde baş edemiyoruz Rabbim yardımcın olsun dün ben de aynen böyleydim

Hastayim onlarin emerken elleriyle gogsu tutmasina offf dogsada sevsek
Dmlzcn cnm ben evdeyimde ptesi is var, calisip aktarmak istyrm eger bu sekilde baski devam ederse calisamam

Bercemgull gelince mutlaka yaz, oglusunun belirginlesmis yuzunu gosterr bugun sana dr ne guzell oyy yesinler kuzuyu

Artik dolgunlasti yuzleri meleklerin :)

Doktora soracaklarini da kagida yaz insan unutuyor

Mesela gogus ucu icin krem kullanmalimisin falan hep sor, bi sonraki kontrol iki hafta sonra bende, bakalim seni ne zaman cagircak
Gunaydiiinnn izin alabilip yatip dinlenebilsen keske bugun. Yok mu oyle bir imkan?

ınş cnm 1 ay gectı baya heyecanlandım her randevuda oğluma bıraz daha yaklasıyorum

günaydın annişler güzel bir haftasonu diliyorum

dün gece hastalıktan sanırım biraz daha fazla uyumuşum iyi de gelmiş hani
bugün biraz daha iyiyim tüm hastalara acil şifalar bal,limon c vitamini yapa yapa ancak bu kadar düzelebildim darısı tüm hastaların başına
dün gece bir de kabızlık olayım var dı ki sormayın içim dışarı çıkacak sandım şimdilik onu da atlattım öyle zahmet çekmişim ki normal ağrı ve sancıları bugün takmıyorum bile beterin beteri varmış

Günaydın annişler bu gecede uyku uyuyamadık bacağıma çok fena kramp griyor maden suyu içiyorum magnezyum kullanıyrum ekstra muzda yiyorum ama yinede her gece bu kramp beni öldürüyo sizce başka napmalıyım;-(

canım valla benim de bildiklerim onlar ama bir de yürüyüşü dene yürüyor musun bilmiyorum ama belki de fayda eder diye düşünüyorum yürüdüğüm akşamlar ayaklarım daha bi rahat sanki

canım valla benim de bildiklerim onlar ama bir de yürüyüşü dene yürüyor musun bilmiyorum ama belki de fayda eder diye düşünüyorum yürüdüğüm akşamlar ayaklarım daha bi rahat sanki
Yapıyorum canım ya ama yok bi çözüm bulamadım;-(

Canım bu açılmayla ilgili yazmıştım sana alıntılarına bi bak istersen..
Eitl. Da evde diye biliyorum neti yok sanırım bi kaç gündür konuşmadım ama dün face de aktifti..

aynı derdi bugün bende ilk defa 3 4 kez şiddetli yaşadm allahtan eşim yanımdaydı yda her defasında kalktı masaj yaptı çok kötü birşeymiş ya kıpırdayamıyrsun o kadar magnezyum içiyrm muz yiyiorm egzersiz yapıyrm ama nafile sanıırım doğuma kadar bununla yaşamayı öğreneceğiz

Ana kucağı bel desteği alan var mı gerekli mi acaba karar veremedim

geçmiş olsun daha da ilerlemez inşallah.. ne kadar erken girmişsin nst.ye bir sorun oldu da mı girdin yoksa doktorun sancı var mı diye bakmak mı istedi? ben 34.haftamdayım ama hala hiç girmedim salı kontrolümüz var o zaman bakılır belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…