Cnm sen ayrilmayacakmisin d iznine ya, dayanabiliyr musunDaha kimse uyaanmadı heralde :)
Günaydın Günaydın :)
Kalkıp hazırlanayım, mesaiye....
Oo ne guzel, seninle d tarihlerimizde ayni bakalim dr ne diycek, guzel hbrlerle don insgünaydınnnn bugun oğlumu görmeye gidiyorummm
Amann dikkat et kendine gecmis olsunGunaydin kizlarrr dun nst ye girdim sancim cikmadi cok sukur fakat dun geceden beri burunlarim tikali bogazlarim aciyor ve hslsizim grip mi oluyordu bu nezle mi soguk alginligi mi bilemedim hepsini karistiririm zaten... İnsallah cabuk atlatirim...
Herkeze iyi hafta sonlariiiii.
Gunaydiiinnn izin alabilip yatip dinlenebilsen keske bugun. Yok mu oyle bir imkan?Gunaydin annislerrr
Dun gece uyudum yoktum burada ne mutlu bana :)
Ama sabahtan beri oturamiyrm bebek baski yapiyyr sanki aciliyorda bebfk kayip gitcek gibi hissedyrm
Oturdugumda idrarimi tutamiyrm durmadan wc gitme hissi doguyr
Gecer mi acaba, ben boyle nasil caliscam :s
İnşaallah canım kurulumu biraz Zormuş 3 saat sürüyor dediler biran önce kurulsun yerleştireyim hemen çekerim foto:)oyy heycan var desene bugün sizin yuvada :) kurulunca fotoğraf paylaş bizimle :)
Dr a sormak lazım bence canım Dr vitamin vermedimi sana ki
Canım bu önemli bişey doktoruna söylemelisin..
Ciddi bi konu doktorunla paylasmalisin en dogrusunu o bilir..
Bu kadar bekleyip söylememen hata olmus ona göre takviye yapabilirdi ilaçlarına en kısa zamanda doktorunla paylasmaslısın bu durumu
Canım artık içinde kocaman bi canlı var baskı ağrı yapması normal bişey az kaldı öyle düşünGunaydin annislerrr
Dun gece uyudum yoktum burada ne mutlu bana :)
Ama sabahtan beri oturamiyrm bebek baski yapiyyr sanki aciliyorda bebfk kayip gitcek gibi hissedyrm
Oturdugumda idrarimi tutamiyrm durmadan wc gitme hissi doguyr
Gecer mi acaba, ben boyle nasil caliscam :s
Ayyy ne mutlu allah gule gule kullanmayi nasip etsin :)İnşaallah canım kurulumu biraz Zormuş 3 saat sürüyor dediler biran önce kurulsun yerleştireyim hemen çekerim foto:)
Perdesi falan takıldı evde kv annem kardeşler cümbürcemaat bişeyler yapıyoz..
Kv bi yandan örgülerini süsleyip yorganını yastığını yapıyor falan bakalım bugün bi heyecan var sanki hemen gelip yatacakmış gibi:)
cnm dıkkat et havalar tam hasta olmalık azcık daha dışımızı sıkalım kendımıze bakalımGunaydin kizlarrr dun nst ye girdim sancim cikmadi cok sukur fakat dun geceden beri burunlarim tikali bogazlarim aciyor ve hslsizim grip mi oluyordu bu nezle mi soguk alginligi mi bilemedim hepsini karistiririm zaten... İnsallah cabuk atlatirim...
Herkeze iyi hafta sonlariiiii.
Evet sabitlenmistir ister sabit ister sallanir kullanabiliyorsun sen kare modellerden mi yoksa ovallerden mi aldin? Gule gule kullan :)cnm ben aldım ama sallanmıyor sandım esım bıraz uğraştı ama sanırım alttan vidası sokulcekmıs
ınş cnm 1 ay gectı baya heyecanlandım her randevuda oğluma bıraz daha yaklasıyorumOo ne guzel, seninle d tarihlerimizde ayni bakalim dr ne diycek, guzel hbrlerle don ins
Teşekkür ederim canım tüm bebişlerimiz güle güle kullansın eşyalarını:)Ayyy ne mutlu allah gule gule kullanmayi nasip etsin :)
Kaptim bile sifayi simdi bir an once iyilesmem lazim :)cnm dıkkat et havalar tam hasta olmalık azcık daha dışımızı sıkalım kendımıze bakalım
ovalden aldım cnm altta tahta cubuk gıbı bısey var sanırım ordan sabıtEvet sabitlenmistir ister sabit ister sallanir kullanabiliyorsun sen kare modellerden mi yoksa ovallerden mi aldin? Gule gule kullan :)
mandalına ye cnm bak çıktıda bol bol ye lımonlu ıhlamur fln ıcKaptim bile sifayi simdi bir an once iyilesmem lazim :)
kesinlikle doğru sölemiş bazen 3 -4ssat hareket etmeyebiliyo..demekki uyuyo sıpalarMerhaba benim doktorum geçen hafta artik 3-4 saatlik uyku moduna gececek endiselenme hareket etmezse dedi tabi bu hareketsizlik 24 saati gecmeyecek
Günaydınnnnnnn:) bunlar anlaşmalı bebekler canım bende tüm gün uzanıyorum uyuyorum ama yok illada gece uyanacak :) dün resmen bayılarak uyumuşum vücut nasıl yorulmuşsaBu saatte partimi olurmuş doğunca sorcam ben onlara :)
Amin canım hepimize inşallah..
Geceleri daha çok hareket ediyolar neden bilmiyorum..halbuki bütün gün yatıyorum zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?