2014 Kasım Anneleri

Valla usg de keyfi yerinde duruyor ama
napcagi belli olmaz bunlarin zamanlari azaldi artik bi gun geliyorum dicekler..

Kizlar yogun bi haftasonu geçiriyorum o yuzden bakamadim mesajlara dr a gittim bebegim 1700 gr olmuş çok şükür herşey yolunda bebegimin başı da aşağıda artık normal doguma dogru gidiyorum galiba birazda korkarak hepinizi öpüyorum

Eitly yok ya napio acaba
Amanda merak edenlerim mi varmışş :)
Ne yapim kızlar son günlerde üst nokttaya varmış duygusal durumlarıma şaşarak bakıyorum. Annemin ilkginç lafları artık beni gram kızdırmıyo sabrım çok artmış bebek gelecek diye heralde ona şaşırıyorum. Her gün 40 km yürümüşüm gibi yorgun ve bel ağrısı yaşamama şaşırıyorum.bazı geceler 6-7 kere çişe kalkıp bu ne yaaa diyip bazı gğnler ise neden 2 kere çişe kalktığımı ve baygınca sabaha kadar uyuduğuma şaşırıyorum. Horlamaya başlamışım kocam üzülmiim diye söylememiş bi süredir ama annem sağolsun ilk duyduğu dakka açıkça söyledi ' adam gibi horluyon maşallah ' diye :)
Zamanında gelirse 30 gün kaldı bizim oğlana. Ama malum insülin iğnesi ile bile düşmeyen şekerimden dolayı bebişim şişmanlıyo. Çarşamba günü kontrolde baktım göbek çevresi normal gelişimden daha tonton,nasıl olsa 36. Haftada olucam diye rahim kaslarını harekete geçirici uygulamalar yapıp bebişi çağıracağım.. Falan fişman kızlar. Kocam hala uyuyo kahvaltı sofrası da duruyo kaldırayım bari ( bu sitemli bi laf !) Akşama akrabasının düğünü var, ailesi ile gitsin ben gitmek istemiyorum.
Bugün huysuz ve nemrutum. O kadar! :)

Günaydın canlar:)
Size bir şey sorcam bu mantar tipali cam siselerden sipariş vericemde kaç cc vermem gerekir?yapan arkadaşlar vardı,yardımcı olurlarsa çok sevinirim:)
Canım 50 cc lik şişelerden yaptım ben diğerleri çok küçük çünkü

Valla usg de keyfi yerinde duruyor ama
napcagi belli olmaz bunlarin zamanlari azaldi artik bi gun geliyorum dicekler..
Carbuti chicco depo gunlerinden bebek arabasını sen almıştın değil mi ben mi yanlış hatırlamıyorum? Eğer sen aldiysan nerede oluyor bu depolar her ilde var mı?

Seviyoruz seni dostum hadi bakalim önce hangimiz dogurucaz.. Tonton gobekli ekimi de opuyorum.. Çis olayi bende de ayni bazi geceler ölü gibi yatiyorum bazen surekli wc ye gitmekten heryerim tutuluyor.. Az kaldi gelsin bakalim tosunlar saglicakla..

Nerelerdesin kız gözümüz yollarda kaldı :) ay bende deli gibi horluyomuşum kocam korkarak söyledi..e saatlerce uykusuz kalıyorum gece bi kaç saat uyuyunca ve kan basıncından mecbur horluyoz napalım :)
Eylülü atlat da öyle doğur kız paşaya eylül adı koyarsın yoksa hahahahah

Adi depo gunuydu ama bildigin avm icinde magazaydi.. Bana da ablam soyledi face den falan sayfasini takip et ben istanbuldayim guneslide bi avm de vardi mesela ordan aldim ama bi cok magazasinda oluyodur sanirim..
Carbuti chicco depo gunlerinden bebek arabasını sen almıştın değil mi ben mi yanlış hatırlamıyorum? Eğer sen aldiysan nerede oluyor bu depolar her ilde var mı?

Masallah bebisine korkmak yok Allah kolay dogumlar nasip etsin insallah hepimize..

Eylül müü ! :$

Hurma, ahududu yaprağı çayı, acı, korunmasız sex, bol yorgunluk. Bunlar sağlıklı doğumu tetikliyor.

gitme canım nefret ediyorum artık akraba düğünlerinden geçen hafta gittik nazar olduk geldik
sanki bizden başka kimse yokmuş gibi bakıyorlardı yaaa
bende horluyorum ve dediğin gibi bazı gece beş altı kere lavaboya gidiyorum bazı geceler bir kere
deli gibi uyumuş oluyorum sabaha kadar
bir acaba altıma yapmış olarak uyanır mıyım diye de korkuyorum

hşgeldinn yahuuu nerelerdesin sen ?
iyi tatil yaptın canımm
Yok beaa 2 haftacık tatil yaptım ondada eylül diye tüm srkadaşlsrım dağılmış, ilk hafta annem gripten yatt, 2. Haftada ben yattım, bol oksijen aldım geldim. Şu an eksik işlerimi yapıyor ve sadece dinleniyorum. Çok yorgunum oyyyy

Malesef;-(

geçmiş olsun benim boğazlarım tekliyor ama ben hasta olmamak için direniyorum okul da tetikliyor bu durumu tabi
üstelik bir sıcaklıyorum geceleri bir soğuyorum üşüyünce de örtünüyorum terliyorum bu sefer
hormonların iyice ayarı kaçtı
ben evde kaldığımda nedense bir türlü popomu koltuğa koyup ta ayaklarımı uzatıp oturamıyorum sürekli ıvır zıvır işler buluyorum kendime
ve kendime sinir oluyorummm

Sağol canım bunların nerdeyse bi çoğunu yapıyorum ama nafile son aylarda iyice arttı malesef

Hurma, ahududu yaprağı çayı, acı, korunmasız sex, bol yorgunluk. Bunlar sağlıklı doğumu tetikliyor.
korunmasız seks dedin de benim ki benden uzak duruyor o seçeneğin bana bir faydası olmaz sanırım en azından diğerlerni deneyeyim bariiii
koca göbekli oldum ondan uzak duruyordur belkiii

Sağol cnm:)

Ben kavanoz aldim 40 ml lik.. Mantarli sisedenyapan arkadas alisveris topicine eklemisti.. sanirim flowerhome yapmisti bi bak onla gorusursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…