2014 Kasım Anneleri

olmuşla ölmüşe çare yokmuş canım Rabbim can sağlığı versin diyelim öyle teselli olursun belki

oldu bitti evet canım bundan sonra ne desek ne yapsak zor.bu düşünce çok mantıklı ama bir süre sonra gene gene üzülüyorum

Kızlar ezirme sütyeni alcak olanlara duyrulur nbb nin ki gerçekten güzelmiş ben diğerlerinide inceledim ama en iyisibı toparlıyorda hem alt kısmıda sıkı tutuyor tavsiye ederim
günaydın anneleer... yine ve yine uyuyamadım.. pazar sabahı bu saatte uyanık olunur mu ya.. canım ben de nbb.nin emzirme atletini aldım çok beğendim.. birini de başka markadan almıştım ama onu da keşke ordan alsaymışım..

Son düzenleme:
Günaydın benim çilekeşşşş kasım analarım ( bağrı yanık bir giriş olsun bugün de)

Napıonuz kuzular ve kuzucukları?
Ayy ben dün giremedim yaa foruma. Meraktan öldüm be. Herkes iyidir inşallahhhhh?

Bu bebeği görmeye hediye vercez ya hani dün bi kadınla anlaştım,sonra aklıma şüphe düştü bu foto size mi ait baskasına mı dedim, baskasına ait ama aynısını yapıyorum dedi. Ahan da fotoyu ekleyip yorumu size bırakıom. Az daha parayı da yatırıyordum.
Artık araştırmaktan sinirlerim bozuldu. Kv ile suluhana ve nikah sekeri yapanlara gidip bakacagız. Gozumle gorup alicam.

günaydın canım ben çok beğendim ama kadının başkasının fotosunu koyup satış yapmaya çalışması çok enteresan gerçekten.. neyseki son anda kurtulmuşsun :) bence de görerek alması en iyisi iyi alışverişler şimdiden..

[QUOiçine ubbaa, post: 36994066, member: 466164"]içine ne koyacaksın canımm?

Cnm icine kolanyada yada renkli tuz koycam.bugün kurdelayla minik çiçeklerden aldım.şişeleri sipariş vercem bakalım da 25 cc mi 50 cc karar veremedim.[/QUOTE]
Ben 20 cc aldim canim daha minik kibar durur diye ama sonra acaba buyuklerdenmi alsam diye kararsiz kaldim hatta uzak olmasa gidip degistircem aldigim yerden buyugunu alcam sankim cok kararsiz kaldim

günaydın anneler dün foruma hiç giremedim güncellenmektedir diyordu nasılsınız kuzularınız nasıl dün çalışamaz raporumu aldım erkenden uyandık kızımla şimdi temizlik yapacaz babamız kalkana kadar kışlıkarı yıkayacaz çünkü hava çok soğuk burda ayrıca dün ilk defa bu kadar net hissettim yalancı sancıları 2 saat uzaklıkta hastanem 2 saat git 2 saat gel yoruldum doğumda ne yapacagız Allahım yardımcımız olsun inşallah

Raporunu almışsın hayırlı olsun canım
evet çok soğuk olmasa da sonbahar hissettiriyor kendini burada da sana kolay gelsin annesi Allaha emanet olun
Hastane işi zormuş gerçekten ama nerdeee 2 saatte doğan çocuk varsa da bize denk gelmez hayırlısı bakalım

Bu sabah uyuyor gebişler bebişler sanırım aman uyusunlar gece uyuyamamışlardır kesin
ben de ezandan beri ayaktayım eşim kızım uyuyor bakalım ne zaman kalkacaklar

Günaydın kızlar ben gece uyuyamadım lavaboya kalktım 1 damla kan gelmiş napıcam ne olacak kararsızım aynı zamanda doğum başladımı diye de korkuyorum daha erken ama yaa Dr la görüşmeyi düşünüyorum ilk duygularımı sizlerle paylaşmak istedim facedeki ark orada birşey yazmayın ailemden saklıyorum telaşlanmasinlar diye haberiniz olsun uzakdalar çünkü hayırlısı bakalım benden haberler böyle siz ne yapıyorsunuz

canım başka bir sebepten kan gelmiş olamaz mı

ağrın sancın var mı kendini nasıl hissediyorsun

canım başka bir sebepten kan gelmiş olamaz mı

ağrın sancın var mı kendini nasıl hissediyorsun
Bilmiyorum canım netten bakıyorum hiç başka birşey yazmıyor şimdilik hafif bir sancı var 2gündür ufak ufak sancı vardı cuma şiddetli oldu ama yalancıdir dedim hayırlısı bakalım

Günaydın..dlksrdr, post: 36999843,kanama
: 582373"]Günaydın kızlar ben gece uyuyamadım lavaboya kalktım 1 damla kan gelmiş napıcam ne olacak kararsızım aynı zamanda doğum başladımı diye de korkuyorum daha erken ama yaa Dr la görüşmeyi düşünüyorum ilk duygularımı sizlerle paylaşmak istedim facedeki ark orada birşey yazmayın ailemden saklıyorum telaşlanmasinlar diye haberiniz olsun uzakdalar çünkü hayırlısı bakalım benden haberler böyle siz ne yapıyorsunuz[/QUOTE]
Gunaydin..hem hemoroid varsa o da kanama
yapmis olabilir ilk o geldi aklıma kotu dusunme doktoruna konuş geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…