2014 Kasım Anneleri

canım niye pazarın iyi değil
hep gayret hep gayret sen benden de öncesin kolay gelsin canım
Ertesi gün is var ablacım iyi olur mu hele 5 den sonra karnıma ağrı giriyor hafta sonu modundan tamamen çıkmıs oluyorum Neyseki son 2 haftam Allah güç versin bana ve aynı durumda olanlara.Sen nasıl oldun giribin geçti mi?

tarihi geçmemişti ama işte yumuşak oluşu beni korkuttu bi de ambalaj ve o sucuk dışındaki jelatin arasında da su vardı sulanmış
Yağı falan olmasın canım iyi baktın mı?Yağ değilse de hava almıs olabilir ambalaj nemlenmistir.Tadı ve kokusu kötü değilse sorun olmaz.

ah canım benim ben de ilk doğumumda cuma izne ayrılmıştım salı gecesi sancılarım tutmuştu bilirim o gayreti
hep dua et Rabbim yardımcın olur inşallah
çalışan hamişlere her daim duamızı eksik etmiyoruz
daha iyiyim şükür kızım geldi okulundan haftasonu tatili için onu görünce ayaklandım işte analık ne yaparsın :)
o da gdiyor akşamüstü kısmetse

demekoylee
dediğin gibi olabilir ablacm suyu sarımsı gibiydi kokusu normaldi tadı da eh işte.her neyse inşallah bir şey olmaz besmele ile yedim Allah korusun artık. eşim de mesai de olunca onu arayıp telaş yapsin istemedim size danışyım dedim

olmaz bişey ablacım eşini ve kendini tedirgin etme derim boş yere
kimbilir bilmeden neler yiyiyorız

Ben temizliği bitireyim de öyle gelsin tek derdim o suan bayram biter bitmez halıları gönderip evi temizleticem sonrada her isim bitmis olarak oğlusumuı beklerim diyorum planlarım o yönde insallah hersey yolunda giderse...İlk çocuğunun kız olduğunu bilmiyordum 2. de erkek valla ne güzel olmus senin için insallah benim de öyle olurda esim 2,3,4,5, diye sıralamaz

evet canım benim de tek derdim hazırlıksız yakalanmak doğuma
inşallah herşey gönlünce olur
ever ablacım öyle denk geldi bizim yıllar sonra kısmet işte
güldürdün beni :)))

dün çalışamaz raporu için gitmiştim doktora o zaman girdi kadınlar 20 25 dakika içerdeydiler kapı açıktı bebeğin kalp atışları duyuluyordu

artık nasıl bişeyse bizim zamanımızda yoktu öyle şeyler belki vardı da biz girmedik ne bileyim hiç bir fikrim yok

tethyss ben girdim geçenlerde gece kasık sancım olmuştu devlete gittim direk tahlil nst istedler.25dk kadar bi süre göbeğine cihaz bagliyorlar sen bu süre boyunca hareket etmeden uzaniyorsun. yanında monitör var orda bebeğin kalp atışı ve sancı aralığının rakamlari yazıyo ekranda.bebeğin kalp atışının sesini de duruyorsun zaten

Benimde kasikta sancı değil de ağrım var.. uzanirken, yataktan kalkarken falan bayagi canimi yakıyor.

merhabalar herkese,dün doktora gitmiştik.doktor amcamız bize kızımızın 3 boyutlu videosunu kaydedip verdi.
çok şekerdi ya maşallah.

sizin için içinden bi kaç kare seçtim.3 boyutluda bu kadar net görünce kilosu ve boyunu soramadım bile.
başının önünde kolları ve bacakları yanyana kızımın içerde top gibi yuvarlak duruyormuş.son resimde önünde duran bacağı..
hala başı yukarda dönmemiş kuzum.bizden bu kadar güzel teyzelerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…