- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Ertesi gün is var ablacım iyi olur mu hele 5 den sonra karnıma ağrı giriyor hafta sonu modundan tamamen çıkmıs oluyorumcanım niye pazarın iyi değil
hep gayret hep gayret sen benden de öncesin kolay gelsin canım
Yağı falan olmasın canım iyi baktın mı?Yağ değilse de hava almıs olabilir ambalaj nemlenmistir.Tadı ve kokusu kötü değilse sorun olmaz.tarihi geçmemişti ama işte yumuşak oluşu beni korkuttu bi de ambalaj ve o sucuk dışındaki jelatin arasında da su vardı sulanmış
Kolay gelsin canım ne renk yaptınız?Kizlar iyi pazarlar herkeze bugun bebisimin odasi boyaniyor cok mutlu ve hala gribim :)
Ertesi gün is var ablacım iyi olur mu hele 5 den sonra karnıma ağrı giriyor hafta sonu modundan tamamen çıkmıs oluyorumNeyseki son 2 haftam Allah güç versin bana ve aynı durumda olanlara.Sen nasıl oldun giribin geçti mi?
demekoylee
dediğin gibi olabilir ablacm suyu sarımsı gibiydi kokusu normaldi tadı da eh işte.her neyse inşallah bir şey olmaz besmele ile yedim Allah korusun artık. eşim de mesai de olunca onu arayıp telaş yapsin istemedim size danışyım dedim
Kızlar iyi pazarlar herkese.. yarin kontrolumuz var.. acaba Nst'ye sokar mi bizi? Aranizda Nst'ye giren var mi?
Ben temizliği bitireyim de öyle gelsin tek derdim o suan bayram biter bitmez halıları gönderip evi temizleticem sonrada her isim bitmis olarak oğlusumuı beklerim diyorum planlarım o yönde insallah hersey yolunda giderse...İlk çocuğunun kız olduğunu bilmiyordum 2. de erkek valla ne güzel olmus senin içinah canım benim ben de ilk doğumumda cuma izne ayrılmıştım salı gecesi sancılarım tutmuştu bilirim o gayreti
hep dua et Rabbim yardımcın olur inşallah
çalışan hamişlere her daim duamızı eksik etmiyoruz
daha iyiyim şükür kızım geldi okulundan haftasonu tatili için onu görünce ayaklandım işte analık ne yaparsın :)
o da gdiyor akşamüstü kısmetse
Amin cnm inşallah. Ya bende bilemedim arada ağrılarım oluyor onları söyliyim de kendi bakar artik herhalde..ben daha girmedim tabi ama bayramdan sonra gireceğimi söylemişti doktorum
hayır haberlerle gel inşallah canım
Ben persembe gircem ilk defa 36. haftada..Kızlar iyi pazarlar herkese.. yarin kontrolumuz var.. acaba Nst'ye sokar mi bizi? Aranizda Nst'ye giren var mi?
Ben temizliği bitireyim de öyle gelsin tek derdim o suan bayram biter bitmez halıları gönderip evi temizleticem sonrada her isim bitmis olarak oğlusumuı beklerim diyorum planlarım o yönde insallah hersey yolunda giderse...İlk çocuğunun kız olduğunu bilmiyordum 2. de erkek valla ne güzel olmus senin içininsallah benim de öyle olurda esim 2,3,4,5, diye sıralamaz
dün çalışamaz raporu için gitmiştim doktora o zaman girdi kadınlar 20 25 dakika içerdeydiler kapı açıktı bebeğin kalp atışları duyuluyordu
cnm ben sucuk hıc yemedim hamıle kaldığımdan berı doktorum yemememı soyledı sucuk salam sosıs gıbı gıdalarıtarihi geçmemişti ama işte yumuşak oluşu beni korkuttu bi de ambalaj ve o sucuk dışındaki jelatin arasında da su vardı sulanmış
Benimde kasikta sancı değil de ağrım var.. uzanirken, yataktan kalkarken falan bayagi canimi yakıyor.tethyss ben girdim geçenlerde gece kasık sancım olmuştu devlete gittim direk tahlil nst istedler.25dk kadar bi süre göbeğine cihaz bagliyorlar sen bu süre boyunca hareket etmeden uzaniyorsun. yanında monitör var orda bebeğin kalp atışı ve sancı aralığının rakamlari yazıyo ekranda.bebeğin kalp atışının sesini de duruyorsun zaten
cnm aramızda ılk doğum yapıcak sensın sanırım bıze muhakkak yasadıgın deneyımı anlat olurmuBen persembe gircem ilk defa 36. haftada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?