2014 Kasım Anneleri

Günaydın forumun güzel anneleri güzel bir gün ve hafta diliyorum hepimiz için sağlıkla inşallah

Epeydir odamda yatağımda yatamıyorum yatsam da bir süre sonra kalkıyorum
Dün gece 3 kez uyumuşum uyanmışım ikisi salonda koltukta biri kızımın odasında yatağında zaten en son saate baktığımda 02.30 du ne ara yattım ne ara uyudm ne ara gezdim odaları bilmiyorum en son salonda uyandım eşimi gönderdim işe yumurtam kaynarken bi mesajları okudum sanırım bugün eşimin işyerine gidicem çok sıkıldım kaç gündür evdeyim kızım gitti diye kara yas kara pus oldum belki açılırm orda İŞTE BÖYLEEE

Çok tuhaf gelebilir ama benimde popom ve göğüslerim aynı büyümediler :KK66:
Çok tuhaf, sendede terslik var bence Nil :) biz türkler nasıl diyor sen, ımm koca popo ve koca meme oluruz, olmayanı sevmeyiz hiç :)) şaka bi yana özellikle 5. Aylıkken devasa popom vardı şimdi indi allahtan[/QUOTE]

popoyu boşverde memelerim büyümedi diye baya stres oldum. Doktora bile sordum sütüm mü olmayacak diye.

Günaydın güzel annişler gerkes uykuda sanırım ne güzel, ben kaç gündür dert yanıyrm ama hep bişeyler çıkıyor:-( ya 9. Aya girdim nerdeyse doğurcam bulantılar geri geldi resmen bi kaç gündür hafifti ama bugun uyutmadı bile nerden çıktı şimdi bu 4 ay zatn çekmiştim çekceğimi :mad: Çok moralim bozuk resmen yataktan öğürerek kalktım:mad::mad:
Soğuk alıyor olabilirmisin tatlım.?

Kocaman GÜNAYDINNNN HERKESEEEE....
Haftasonu gelemediğim için neler olmuş bitmiş hızlı göz atayım dedim ama tabi yarım yamalak çok bişi anlamadım :KK48:

Canım bende de 1 haftadır başladı bulantı... Şiddetli değil tabi ilk aylardaki gibi ama yemek yedikten sonra başlıyor zaten yanıyor bi de ağrı yapıyor sırtıma vuruyor korkuyorum... Hayırlısıyla bi doğurabilseydik :KK48:
Bencede hayırlısıyla bi doğursaydık ne çektik beee:-)

Çok tuhaf, sendede terslik var bence Nil :) biz türkler nasıl diyor sen, ımm koca popo ve koca meme oluruz, olmayanı sevmeyiz hiç :)) şaka bi yana özellikle 5. Aylıkken devasa popom vardı şimdi indi allahtan

popoyu boşverde memelerim büyümedi diye baya stres oldum. Doktora bile sordum sütüm mü olmayacak diye.[/QUOTE]
günaydın kızlar
benimde büyümedi inşallah sütle ilgisi yoktur

popoyu boşverde memelerim büyümedi diye baya stres oldum. Doktora bile sordum sütüm mü olmayacak diye.
günaydın kızlar
benimde büyümedi inşallah sütle ilgisi yoktur[/QUOTE]

Yokmuş canım sütle alakası, valla ben herkese sordum hastanede ki ebe, doktorum falan burada da zeyy söylemişti. Büyümesinin süt olup olmamasıyla alakası yokmuş. Yani büyümemesi avantaj bizim için. Hastanede ki ebem, ne yani büyüsünde sarksın mı istiyorsun, ne güzel işte büyümemiş dedi :KK48:

Kızlar bu arada, 37. haftaya kadar çalışırım diyordum ama , şu 32. haftayı doldurup izni hak edince işe gelmek baya koydu bana. Sanırım zor olacak, ama her gün içimden şunu söyleyeceğim "kızımla fazladan 1 gün daha geçirebilirim" yarın da "kızımla fazladan 2 gün daha geçirebilirim" gibi...Yoksa başka türlü geçmez bu günler.

günaydın kızlar

Yokmuş canım sütle alakası, valla ben herkese sordum hastanede ki ebe, doktorum falan burada da zeyy söylemişti. Büyümesinin süt olup olmamasıyla alakası yokmuş. Yani büyümemesi avantaj bizim için. Hastanede ki ebem, ne yani büyüsünde sarksın mı istiyorsun, ne güzel işte büyümemiş dedi :KK48:

Kızlar bu arada, 37. haftaya kadar çalışırım diyordum ama , şu 32. haftayı doldurup izni hak edince işe gelmek baya koydu bana. Sanırım zor olacak, ama her gün içimden şunu söyleyeceğim "kızımla fazladan 1 gün daha geçirebilirim" yarın da "kızımla fazladan 2 gün daha geçirebilirim" gibi...Yoksa başka türlü geçmez bu günler.
[/QUOTE]

aynenn canım bende aynen kendimi öle kandırarak işe geliyorum..
benimde memişler büyümedi hiç..
inş hepimizin bol bol sütleri olurr taşar dolar bölee

günaydın kızlar

[/QUOTE]
evet bana da öyle geldi ve bir hafta sonra ayrıldım 1. döneme 2 hafta kala rapor alacam zaten 2. dönemde yokum öğretmen olunca biraz daha farklı düşünüyon tatilimiz var ya

Günaydın arkadaşlar!

Geçmiş sayfalara bakamadım, herkes iyidir inşallah. Tikitacım kaşıntın nasıl oldu?
Ben de uykusuz tayfadanım, geceleri bölük pörçük döne döne iki gıdım uykuyla direnmeye çalışıyorum çoğumuz gibi.

Ankara'da olan arkadaşlar için Ulus maceramı yazayım:

Suluhan'a gitmeye niyetli olanlar, Pazar günü gitmeyin, Han kapalıymış :( Biz, eşim sadece Pazarları uygun diye o gün gittik, el elde baş başta döndük hiç bişey yapamadan bebek şekeri, kapı süsü vs için.
Çıkrıkçılar yokuşu boyunca pijama-gecelik satan yerler var 5-6 mağaza gördük girdik, fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı gibi. Ya çok spor şeyler var bebekli kalpli filan, ya da biraz daha "şık" mı desem nasıl söylesem dantelli işlemeli bişeyler. Şıkların fiyatları 140-160 civarı pijama ve sabahlıkla. Maalesef gecelik sabahlık takım daha az. Ve small beden nerdeyse hiç bulamadım ben. Bir tane zar zor bulduğum nispeten şık pijama-sabahlık-terlik-saç bandı takımı aldım, artık onunla idare edicem. Çıkrıkçılarda genel izlenimim biraz kalite açısından orta değerde ürünler var - ya da ben gidilecek yerleri bilmediğim için çok güzel şeyler denk gelmedi, bilemiyorum. Öyle iyi kaliteli ve süper çok çeşit arasından seçme gibi bir durum olamadı yani, biraz "basit duran" modeller vardı diyeyim - bir de bebekli, emzikli, resimli şeyleri eşim sevmiyor diye pek onlara da bakamayınca seçenekler iyice daralıyor.

Hemen doğum sonrası içinse kanama vs olursa gözden çıkarabileceğim pamuklu bir gecelik aldım Ay-Yıldız'ın web sayfasından, fiyatlar çok uygundu, isterseniz sizler de bakın. Lohusa için fazla çeşit yok ama bir kaç tane önünde aşağı kadar inen düğmesi olan gecelik varı, ben bir tane seçiverdim uygun fiyatlı.

Çıkrıkçılarda emzirme sütyeni, atleti, hamile çamaşırı vs çok var ama deneme yeri çoğu mağazada yoktu, ben de özellikle sütyeni hamile değilken de denemeden kesinlikle alamam, göğüslerim küçük, görüntü hoşuma gitmiyor, illa denicem. O nedenle Çıkrıkçılar'dan alamadım. Artık bir iç giyim mağazasından bakıcam mecburen.

Kapı süsü, bebek şekeri, magnet vs için yokuş üzerinde çok nadir bir iki mağaza vardı, ama ben pek estetik bişey göremedim. Kapı süsleri 35-40 TL civarıydı, bebek şekeri için sepetler de genelde 30 civarı.

Ha bir de bebek giyim, banyo, vs ihtiyaçları için de bayağı mağaza varmış çıkrıkçılarda, ben hiç bilmiyordum, öğrenmiş oldum. İdil Baby'nin filan hastane çıkış setleri, organik giyim, tulumlar, ayakkabılar, çoraplar filan oldukça bol. Ama orijinal marka ürünler mi bilemiyorum. Bir kaç parça alınıp denenebilir belki.

İşte böyle arkadaşlarım. Herkese güzel günler, güzel haftalar diliyorum.
Ben şimdi kardiyoloji sonuç randevum için çıkıyorum. Bir kalp problemi çıktı ne yazık ki bende, kadın doğumcum normal doğum yapıp yapamayacağım konusunda kardiyoloğumla görüşmemi ve yazılı rapor getirmemi istedi. Geçen hafta muayenemi oldum, tetkikleri yaptırdım, bugün de sonuçlar için gidicem bakalım. İnşallah olumlu şeyler duyarım. Gerçi doğum işleri kısmet normal doğum yapabilir miyim yapamaz mıyım, gücüm yeter mi, canım dayanır mı Allah bilir, ama en başından engel teşkil eden bir sağlık durumum yoktur inşallah.

Hepinize selamlar, öpücükler!

Kızlar bişey sorucam??? :110:

Eşiyle arada ayrı yatan var mı? Gece sık sık döndüğüm için eşim salonda uyumaya başladı. En ufak sese uyanıyor çünkü. Gündüz arabada uyukluyorum resmen dedi. Salondaki koltuk da çok rahatsız, üstüne de hiçbir şey almamış, içim parçalandı resmen. :KK61::KK61: Kendimi suçlu hissettim. Ben yatıyım burda sen git içeri diyorum hiçbir şekilde kabul etmiyo.
Sizde durumlar nasıl? :KK14::110:
Bizimki ben israr etsemde yatmaz, uykusu hafif degl ama, sirtim batiyo suan dönerken bile bgriyorum ah uh diye uyaniyo bna yardm ediyo.

Günaydın arkadaşlar!

Geçmiş sayfalara bakamadım, herkes iyidir inşallah. Tikitacım kaşıntın nasıl oldu?
Ben de uykusuz tayfadanım, geceleri bölük pörçük döne döne iki gıdım uykuyla direnmeye çalışıyorum çoğumuz gibi.

Ankara'da olan arkadaşlar için Ulus maceramı yazayım:

Suluhan'a gitmeye niyetli olanlar, Pazar günü gitmeyin, Han kapalıymış :KK43: Biz, eşim sadece Pazarları uygun diye o gün gittik, el elde baş başta döndük hiç bişey yapamadan bebek şekeri, kapı süsü vs için.
Çıkrıkçılar yokuşu boyunca pijama-gecelik satan yerler var 5-6 mağaza gördük girdik, fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı gibi. Ya çok spor şeyler var bebekli kalpli filan, ya da biraz daha "şık" mı desem nasıl söylesem dantelli işlemeli bişeyler. Şıkların fiyatları 140-160 civarı pijama ve sabahlıkla. Maalesef gecelik sabahlık takım daha az. Ve small beden nerdeyse hiç bulamadım ben. Bir tane zar zor bulduğum nispeten şık pijama-sabahlık-terlik-saç bandı takımı aldım, artık onunla idare edicem. Çıkrıkçılarda genel izlenimim biraz kalite açısından orta değerde ürünler var - ya da ben gidilecek yerleri bilmediğim için çok güzel şeyler denk gelmedi, bilemiyorum. Öyle iyi kaliteli ve süper çok çeşit arasından seçme gibi bir durum olamadı yani, biraz "basit duran" modeller vardı diyeyim - bir de bebekli, emzikli, resimli şeyleri eşim sevmiyor diye pek onlara da bakamayınca seçenekler iyice daralıyor.

Hemen doğum sonrası içinse kanama vs olursa gözden çıkarabileceğim pamuklu bir gecelik aldım Ay-Yıldız'ın web sayfasından, fiyatlar çok uygundu, isterseniz sizler de bakın. Lohusa için fazla çeşit yok ama bir kaç tane önünde aşağı kadar inen düğmesi olan gecelik varı, ben bir tane seçiverdim uygun fiyatlı.

Çıkrıkçılarda emzirme sütyeni, atleti, hamile çamaşırı vs çok var ama deneme yeri çoğu mağazada yoktu, ben de özellikle sütyeni hamile değilken de denemeden kesinlikle alamam, göğüslerim küçük, görüntü hoşuma gitmiyor, illa denicem. O nedenle Çıkrıkçılar'dan alamadım. Artık bir iç giyim mağazasından bakıcam mecburen.

Kapı süsü, bebek şekeri, magnet vs için yokuş üzerinde çok nadir bir iki mağaza vardı, ama ben pek estetik bişey göremedim. Kapı süsleri 35-40 TL civarıydı, bebek şekeri için sepetler de genelde 30 civarı.

Ha bir de bebek giyim, banyo, vs ihtiyaçları için de bayağı mağaza varmış çıkrıkçılarda, ben hiç bilmiyordum, öğrenmiş oldum. İdil Baby'nin filan hastane çıkış setleri, organik giyim, tulumlar, ayakkabılar, çoraplar filan oldukça bol. Ama orijinal marka ürünler mi bilemiyorum. Bir kaç parça alınıp denenebilir belki.

İşte böyle arkadaşlarım. Herkese güzel günler, güzel haftalar diliyorum.
Ben şimdi kardiyoloji sonuç randevum için çıkıyorum. Bir kalp problemi çıktı ne yazık ki bende, kadın doğumcum normal doğum yapıp yapamayacağım konusunda kardiyoloğumla görüşmemi ve yazılı rapor getirmemi istedi. Geçen hafta muayenemi oldum, tetkikleri yaptırdım, bugün de sonuçlar için gidicem bakalım. İnşallah olumlu şeyler duyarım. Gerçi doğum işleri kısmet normal doğum yapabilir miyim yapamaz mıyım, gücüm yeter mi, canım dayanır mı Allah bilir, ama en başından engel teşkil eden bir sağlık durumum yoktur inşallah.

Hepinize selamlar, öpücükler!

Geçmiş olsun canım.. Kardiyolojiye gitmen için ne gibi sıkıntılar yaşadın? Bana da bir doktor önerdi git diye ben gitmedim henüz.. Yani problemin sıkıntın neydi kardiyolojiye gittin? İnşallah her şey sıkıntısız olur hepimiz için..

aynenn canım bende aynen kendimi öle kandırarak işe geliyorum..
benimde memişler büyümedi hiç..
inş hepimizin bol bol sütleri olurr taşar dolar bölee

İnşallah canım, deneyimli anneler stres yapmayın diyor, düşünmeyin ayy sütüm geldi gelmedi diye, zamanla artacaktır falan diyorlar ama. Bakalım neler yaşayacağız.

Back
X