okurken küçük çocuklar gibi totomu sıktım vallamerhabalar... lavman konuşulmuş sanırım kızlar bana da ilk doğumda yapmışlardı sezeryanda. bana herkes lavman hiç acımaz dedi. hatta kendilerinden örnek verdiler benim hiç acımadı falan diye. kimseyi korkutmak istemem kızlar ama benim çok acıdı. büyükçe bi serum ve ucunda uzunca bi hortum vardı. yani hortum demeyelim de hortumdan çok ince bişey. ucunda da hemen hemen 5 cm lik hunimsi bi plastik vardı. o plastik kısmı makattan içeri soktu hemşire ve serumun içindeki sıvı bağırsaklarıma dolmaya başladı. ama ben bi yarım saat önce ishal olup 4-5 kez büyük tuvalete çıktığım için nerdeyse serumun içindeki bütün sıvı bağırsaklarıma doldu. ishal ollmasaymışım o sıvının az kısmı içeri girdikten sonra sıkışarak tuvalete koşarmışım. bağırsakların temizmiş demişti bana hemşire. hatta patlıycaksın hala sıkışmadın mı falan diye espiri bile yapmıştı.
benim acıdı çünkü o plastiği çok hızlı bi şekilde tabiri caizse popoma soktu. sanırım bende sıktım popomu iki kere denedi ve o sıvıyı tuvalette çıkarırıken çok cnm acımıştı. makatta kanama oldu sonra. yaralamış yani hemşire. umarım bu kez yavaş yaparlar da çok acımaz cnm. uyarıcam hemşireleri bu kez.