• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Kızlar doğum yağacağım hastanenin duvarında bu sözler çerçevelenmişti netten buldum size, çok duygulu ya bi okuyun:KK61:
Doğacak çocuk doğumdan bir gün önce Allah ile görüşür.
ALLAH c.c. ile Bebek Arasında ki Konusma Bebek: “Allah’ım dünyaya gideceğim ve orada ne yapacağımı bilmiyorum.”.

- Ben senin için bir melek yarattım ve o seninle ilgilenecek..
- Allah’ım onların dilini bilmiyorum. Onlarla nasıl anlaşacağım. Nasıl iletişim kuracağım..
- Senin için yarattığım melek o sana sabırla onların dilini öğretecektir.
- Allah’ım dünyada duyduğum kadarıyla çok kötülükler varmış.Onlarla nasıl
basa çıkacağım bilemiyorum.
- Senin için yarattığım melek seni cani pahasına kötülüklerden koruyacaktır.Merak etme.
- Allah’ım sana tekrar nasıl döneceğim?
- Senin için yarattığım melek bana nasıl döneceğini sana anlatacaktır.
—- Derken Melekler gelir ve dünyaya gitme zamanının geldiğini
söylerler ve çocuğu Allah’ın huzurundan götürürlerken bebek tekrar sorar.
- Allah’ım benim için yarattığın meleğin adi ne?
- Adinin önemi yok ama sen ona ANNE diyeceksin…
Çok duygulandımm:mad::mad:

söz utanmadan açılmışken ilk doğumumda hastanedeyim kızlar arada bir muayeneye çağırıyorlar sancı odasından içeri doğumhaneye ... ben gir çık çamaşır giyip çıkarıyorum o can havli arasında giymekte zor oluıyor çıkarmakta ebe dediki Allah aşkına bırak şu çamaşırını doğuma gelmişsin ne çamaşırı at onu bir yere giy çıkar ben yoruldum sana bakarken dedi çok utanmıştım :KK23:
Onlara göre o kadar normal ki tuhaf geliyor utanmamız :KK48:

Bu aradaa kızlar akşama ne pişirceksiniz yaa ben bulamadım bişey fikirlerinizi alayım bakalım:-)

Benim diyetimde bir parça et, susuz sebze yemeği, bir bardak yoğurt ve 2 dilim siyah ekmek var. Ben de köfte, yoğurtlu semiz yemeği ve ekmek yedim az önce.
Akşam da tavuklu şehriyeli çorba, fırında sebze ve yoğurt yicem.

Oğluşlarım olsa isimlerini yusuf ve selim koyucaktık canım..onun dışında yavuz ismide güzel bence..

Ayyy maşallahhhh benim tontiş olan kızıma benziyo heheh :nazar:

Canım bende önü uzun arkası kısa model dicektim daha öncede yaptırmışsın zaten çok yakışmış bence...

Hehhe benimki de aynı :)

Canımsın. Çok tşk ederim :)

Valla arada boyle yazilarda paylasilmasa hepimiz depresyona girip oturucaz cok guzel bi yazi uykudan uyandim simdi okudum burnum sizladi valla..
Kızlar doğum yağacağım hastanenin duvarında bu sözler çerçevelenmişti netten buldum size, çok duygulu ya bi okuyun:KK61:
Doğacak çocuk doğumdan bir gün önce Allah ile görüşür.
ALLAH c.c. ile Bebek Arasında ki Konusma Bebek: “Allah’ım dünyaya gideceğim ve orada ne yapacağımı bilmiyorum.”.

- Ben senin için bir melek yarattım ve o seninle ilgilenecek..
- Allah’ım onların dilini bilmiyorum. Onlarla nasıl anlaşacağım. Nasıl iletişim kuracağım..
- Senin için yarattığım melek o sana sabırla onların dilini öğretecektir.
- Allah’ım dünyada duyduğum kadarıyla çok kötülükler varmış.Onlarla nasıl
basa çıkacağım bilemiyorum.
- Senin için yarattığım melek seni cani pahasına kötülüklerden koruyacaktır.Merak etme.
- Allah’ım sana tekrar nasıl döneceğim?
- Senin için yarattığım melek bana nasıl döneceğini sana anlatacaktır.
—- Derken Melekler gelir ve dünyaya gitme zamanının geldiğini
söylerler ve çocuğu Allah’ın huzurundan götürürlerken bebek tekrar sorar.
- Allah’ım benim için yarattığın meleğin adi ne?
- Adinin önemi yok ama sen ona ANNE diyeceksin…

Amaan lavmandan niye korkuyosun azcik makattan ilac sıkılıyor bazen hastalar tarif edin ben yapayim diyor veriyorum kendi bile yapiyor cok basit bisey bu..
Bende hortum sokuluyor sanmıştım sadece ilaç mı sıkılıyor hiçte araştırmadım nasıl bişi olduğunu korkumdan :KK22:

Amaan lavmandan niye korkuyosun azcik makattan ilac sıkılıyor bazen hastalar tarif edin ben yapayim diyor veriyorum kendi bile yapiyor cok basit bisey bu..

O ilacı sıktıktan sonra ne oluyor peki canım... Yani lavman dediği bir tek o ilacı sıkmak mı sonrası kendi mi geliyor yani nasıl boşalıyor anlamadım

perikanadiyost: 37030607 .!.:
O ilacı sıktıktan sonra ne oluyor peki canım... Yani lavman dediği bir tek o ilacı sıkmak mı sonrası kendi mi geliyor yani nasıl boşalıyor anlamadım
İyce sıkışana kadar bekliyosun sonra büyük tuvaletini yapiyosun bagirsaklarini temizliyor

Bende hortum sokuluyor sanmıştım sadece ilaç mı sıkılıyor hiçte araştırmadım nasıl bişi olduğunu korkumdan :KK22:
Bazi hastanelerde yuksek lavman yapiliyor dedigin gibi yani ama o da acitan bisey degil
.. Biz Bt Enema diye bi lavman kullaniyoruz bi aksam ni sabah yapiyoruz sezaryen olcaklara..

kızlar lavman sezeryan olacaklarda eğer sezertan planlıysa yapmıyorlar diye duydm ben ama sondayı her durumda takıyorlarmış onuda uyştuktan sonra takın dedğin öyle yapıyorlarmş zatn uyuşukkende bişy hissetmysn

Bu aradaa kızlar akşama ne pişirceksiniz yaa ben bulamadım bişey fikirlerinizi alayım bakalım:-)

Bugünkü menüm mercimek çorbası , lazanya, salata ve ayran. Dün akşamdan da kuru fasulyem vardı yeter.

Abuuvv :-)
büyük şırınga ile mi hemde oraya.
Aniii utanırım ya benn :oops:

Kız korkma hiç birşey olmuyor, bir güzel rahatlıyorsun zaten. Bir kere acayip kabız olmuştum ama öyle böyle değil, lavman yapılmıştı, valla gözlerim açıldı :KK48: süper rahatlıkmış.

Bazi hastanelerde yuksek lavman yapiliyor dedigin gibi yani ama o da acitan bisey degil
.. Biz Bt Enema diye bi lavman kullaniyoruz bi aksam ni sabah yapiyoruz sezaryen olcaklara..
Sezeryan olucaklarada mı lavman yapılıyor bunu bilmiyordum sadece sonda takılıyor sanıyordum

Sezeryan olucaklarada mı lavman yapılıyor bunu bilmiyordum sadece sonda takılıyor sanıyordum
Asıl sezaryenlere yapiliyor karin ici aciliyor cunku Allah korusum bagirsaga bi temas durumunda bos ve temiz olmali.. Biz rutin yapiyoruz aksam ve sabah bazi hastanelerde yapilmayabilir belirli bi sure ac kalmak yeterli gorulebilir onu bilmem..

merhabalar... lavman konuşulmuş sanırım kızlar bana da ilk doğumda yapmışlardı sezeryanda. bana herkes lavman hiç acımaz dedi. hatta kendilerinden örnek verdiler benim hiç acımadı falan diye. kimseyi korkutmak istemem kızlar ama benim çok acıdı. büyükçe bi serum ve ucunda uzunca bi hortum vardı. yani hortum demeyelim de hortumdan çok ince bişey. ucunda da hemen hemen 5 cm lik hunimsi bi plastik vardı. o plastik kısmı makattan içeri soktu hemşire ve serumun içindeki sıvı bağırsaklarıma dolmaya başladı. ama ben bi yarım saat önce ishal olup 4-5 kez büyük tuvalete çıktığım için nerdeyse serumun içindeki bütün sıvı bağırsaklarıma doldu. ishal ollmasaymışım o sıvının az kısmı içeri girdikten sonra sıkışarak tuvalete koşarmışım. bağırsakların temizmiş demişti bana hemşire. hatta patlıycaksın hala sıkışmadın mı falan diye espiri bile yapmıştı.
benim acıdı çünkü o plastiği çok hızlı bi şekilde tabiri caizse popoma soktu. sanırım bende sıktım popomu iki kere denedi ve o sıvıyı tuvalette çıkarırıken çok cnm acımıştı. makatta kanama oldu sonra. yaralamış yani hemşire. umarım bu kez yavaş yaparlar da çok acımaz cnm. uyarıcam hemşireleri bu kez.

Asıl sezaryenlere yapiliyor karin ici aciliyor cunku Allah korusum bagirsaga bi temas durumunda bos ve temiz olmali.. Biz rutin yapiyoruz aksam ve sabah bazi hastanelerde yapilmayabilir belirli bi sure ac kalmak yeterli gorulebilir onu bilmem..
anladım canım şimdi tesekkür ederim

herkese merhaba

bir konuda fikrinizi alıcam. bebek telsizi alanınız var mı ya da almayı düşünüyor musunuz? hangi ürünü aldınız? ben kızımı büyütürken ihtiyaç duymamıştım çünkü ev sessiz ve kapılar açıktı her zaman. salonda uyuttugumda olurdu rahatlıkla duyardım sesini. şimdi evde bir ablamız var mecburen oğlumun uyudugu odanın kapısı kapalı olacak. kızımda oldugu gıbı salonda ana kucagında falan yatıramam sürekli başını beklemem gerekir. oğlumun sesini duymazsam gürültüden gibi bir hisse kapıldım. almayı düşünüyorum bu sefer ama ne alacağıma karar veremedim :S

Back
X