2014 Kasım Anneleri

Darısı başınıza inş canım
Evet en zoru uzun yol artık dualarımızla yolları açık olsun
Bende yalnız kalma diyecektim son günlerimiz yanımızda birilerinin olması şart artık ne güzel arkadaşın yalnız bırakmamış

Bebişim 10 gündür neden stresliydin?? Doktor ne diyo bebişlerin nasıl kilo alabilirmiş? Bana dinlen demişti de sen dinleniyon zati, başka ne yapılabilir aceba..

Offf hiç sorma başıma hemoroid belası çıktı ondan stresliyim..kabızda olmadım hiç..ishal yüzünden ne hale geldim ona takmıştım kafayı belkide diyorum o stresimden kilo almadılar..kemik büyümeleri böbrek gelişimleri falan haftalarıyla uyumluymuş ama büyük olan hadi 1.700 ama diğeri 1480 çok ufak..
Doktor ye iç yat alıcaklarsa alırlar seninle ilgisi yok dedi..ben protein kalsiyum iyi alıyorum ilaçlarımı da alıyorum..
Bakalım hayırlısı artık...

Zeyy88 gecmis olsun.. İnsallah bebislerin guzelce kilolarini alirlar fakat almasalar bile hic korkma 32. Haftasini anne karninda tamamlayan bebisler kuvezde cok daha cabuk kilo alabiliyorlar.. Bol bol dinlen insallah 36 ya kadar durur bebisler kendine stress yapma iki yavrunla beraber herseyin cok guzel olacak Allahin izniyle..

Birde konuşurken teyit etmek gerekiyo özellikle öyle önemli şeylerde..ben alıcam dedi mesela aaa öylemi anne sen mi alacaksın sağolasın diyip kafasında yer etmek lazım..
Zeyycim Allahim tüm bebeklere saglikli dogum nasip etsin..üzulme sen beslenmene dikkat etmeye devam et annesi.. ınsallah kilo da alirlar benim kuzenimde ikiz dogurdu onlarda biri iyi biri zayifti 1200 gr dogdu simdi iki yasindalar anneleri ilk gunlerinde cok panik oldubirazcik kuvezde kaldi zayif olan.. sonra kuzenimbirine ancak bakabiliyorum iyi bile oldu diyodu

zeyy88 canım , moralini bozma, gúzel dusun ki guzel olsun hersey, insallah kilo alirlar diger gidisine annesii.. ikiz bebek zor ister istemez biri daha zayif olacak illakiii.. umarim aralarndaki fark kapanir.. üzme kendini ve yegenlerimi.

Sağlıkla doğsunlar kucağıma alayımda bakarım inşallah canım küvezdeki bebeği beklemek de çok zordur..
İnşallah Allah hayırlısını versin hepimize :)

canını sıkmamaya çalış cnm. ablamın 38'de geldiler bebişleri. biri 2 kilo diğeri 2200 idi. şuan 2 yaşını geçtiler, yaşıtlarından geri de değiller. küveze alınmamışlardı, sen içini ferah tut, ama ikiz olduğu için kendini hiç yorma, ye iç dinlen

Kaç günün uykusuzluğu bugün kendini gösterdi, pil bitti ve bu saatte uykum geldi. Ama hiç uyumak istemiyorum. Çünkü moralim bozuk.

Kaç günün uykusuzluğu bugün kendini gösterdi, pil bitti ve bu saatte uykum geldi. Ama hiç uyumak istemiyorum. Çünkü moralim bozuk.

moralin neden bozuk canım bence hiç sıkma canını.asıl benim moralim çok bozuk hırsızlık olayından sonra kendimi toparlayamıyorum 20binlik altın gitti

Yeni okudum geçmiş olsun zeyy ama sakın stres yapma bir hafta sonra gittiğinde daha da kilo almış olacaklar inşallah öyle düşünmeye çalış...
Biliyorsun ki stres sıkıntı da bebeğin ve senin beslenmeni etkiliyor..bu yüzden düşünmemeye çalış her yediğin de bebeklerine yaradığını düşün..
Umarım bebeklerin kendini toplar ve vaktinde doğup sağlıklı olurlar..
Çok fazla hamur yiyecekler yeme.protein bakımından ve a vitamini bakımından zengin yiyecekler ye..

Belim çözülüyor ağrıdan boğazım şiş yutkunamıyorum burnum tıkanmış nefes alamıyorum tüm eklem yerlerim ağrıyor halsizim

Belim çözülüyor ağrıdan boğazım şiş yutkunamıyorum burnum tıkanmış nefes alamıyorum tüm eklem yerlerim ağrıyor halsizim

geçmiş olsun canım

AMİNNNN

İnşallah 2 kiloyu bulurlar canım zayıf olmaları önemli değilde 10 günde 20 ve 80 gr almaları kafama takıldı böyle giderse sorun zaten..

sen şifayı kapmışsın canım benim antibiyotikle zor geçti valla inşallah seninde bir an önce geçer
Ağlıyorum ağrımdan gündüz bu kadar deildi tutuna tutuna geçebiliyorum wc ye sabah olsunda gideyim hastaneye mecbur yazdıklarını kullanacam çok saol canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…