Aynen cok yogun bi krem zor emiliyo..herşey iyi güzel hoş da o lansinoh krem ne kadar yoğun ya sürerken zorlanıyorum baya
cnm benim bencede hiç üzülme meleklerimiz sağlıklı olsun onemlı olan bu zayıf kılolu bunları hıc takma kafana sağlıkla gelsinler onemlı olan bu dimi kucuk mınnakların güzel annesiİnşallah canım bişey yaptığım yokki oturuyorum zaten..ama bu 10 gündür stresliydim biraz acaba o etkilemiş olabilir mi diye düşünüyorum..bilmiyorum çok üzüldüm...
Evet yanımdaydı canım eşim ailesinin hatalarının farkında. Amaan bu ne evime bir eşya dahi almadılar eşimde bende çalıştık aldık eşyalarımızı hep derim bi iğne dahi alıp koymadılar. Bizim eşimle ödiyceğimiz mobilyaya bile karıştlar ama istediğimi aldım Kayınpederim bana demişti ki daha ne alcaz herşeyi aldık yaptık dedi. Oğullarının parası onların parasıymış mantık bu. Ama yeni geline 15 bin lira ödeyip istediği mobilyayı aldılar. Çok şey geçirdim buna şaşırmıyorum da bornoz mu battaniye mi alıyım diye sormasına çok şaşırıyorum. Allaha havale ettim ben onları
inşallah kuzum ya çok üzüldüm,doktorun erken olursa küvöze ihtiyaçları hakkında bişey söyledi mi?
zeyy88 ablacm yazdıklarını okurken şaşırdım kaldım inşallah aksi bir durum olmaz vakti ile gelir meleklern.
Allahın izni ile hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canını çok skma bizler senin için dua ederiz
aman be canım 20 ekim olmasa 15 olur ne yapacaksın iyi olsunlar da herşey Allahtan sıkma sen canını üzme kızlarımızı
Kesinlikle canım bazıları konu ailesi olunca laf söyletmez hep ailesini haklı görür. Çok şükür eşim beni anlıyo hak veriyo bi de tam tersi olsaydı o zaman evimizde de huzurumuz kalmazdı. Dediğin gibi ne yüzle gelip torunum diycek merak ediyorumSeninkiyle benimkiler ayniymis cnm beni.kv oz degil esimin annesi esim.8 yasindyakenvefat etmis babasibtekrar evlenmis ne evlenirken bir ihne aldilar nede torunlarina bakalim bide doguma gelicek diyolarmis hamile.kaldigimdan beri birkere aramadilar oncesindede aramiz soguktunzateb doguna ne yuzle gelicekler bilmiyorum allahtan ayni sehirde goruncem car bende kalmazlar esimde goruyo cok sukur hak verio ben olsam.bende konusmam dio boyle durumlarda eslerin onemi buyuk oluyo en azindan goruyolar biliyolar
Canım üzülme bence stres yaparsan daha kötü etkilenirler hem sağlıklılarmış çok şükür. Annem beni zamanında doğurduğu halde ben 1700 gram. Doğmuşum ve gayet sağlıklıyım kimisi kilolu ve zamanında doğurur biçok hastalıkla mücadele eder kimisi erken zayıf doğar daha sağlıklı olur bol bol dua et yeter ki sağlıklı olsunlar
kesinlikle etkileniyorlar emin oolabilirsin o yüzden artık stres üzüntü yok sağlıkla kilo alacaklar senden ricam hic bir sey düşünme hatta bu gunu at aklından güzelce beslen yavrularına kan can olsun anneleri :) bak gorursun bir dahaki gidisine kilo almış olacaklar akıllı akıllıhem bazen bebekler bir hafta geriden bile gelebiliyor sonraki haftalar yine düzene giriyor cok karşılaştık böyle durumlarla o yüzden hic sıkıntı yok
Ayy akşam akşam gerildm kv park yatağı aldrma kocana ben alcm dedi eşm alcakmsn anne diye sordu bn hemn aldrma dedim sadce deyp beni yalncı cıkardı mübarek bi parça bişy almadı alsan nolcak..
İnsanlad da cins bazn Oda takımım yapldı babam tarfndan yapılrken hrkes ben taşrm götürürz faln diordu şmdi iş bitti herkes elni ayağnı çekti yapmycksn konşma nakliyeci aryoruz şmdi
Ayy akşam akşam gerildm kv park yatağı aldrma kocana ben alcm dedi eşm alcakmsn anne diye sordu bn hemn aldrma dedim sadce deyp beni yalncı cıkardı mübarek bi parça bişy almadı alsan nolcak..
İnsanlad da cins bazn Oda takımım yapldı babam tarfndan yapılrken hrkes ben taşrm götürürz faln diordu şmdi iş bitti herkes elni ayağnı çekti yapmycksn konşma nakliyeci aryoruz şmdi
ohh ağzına sağlık canmmDüşünmeniz yeter teşekkür ederim dedim canım
Kuzuuuu bebiş iyi yarın kontrol var, çıkmak istiyomu istemiyomu öğrenecez. Şeker zıkkımından dolayı bebiş tontonlaşıyomuş. Çabuk sancılanırsam çok süper olcak. Sancılanmazsam işim zor gelişmeleri anlatırım yarın öbür gün :) senin oğlan napıo annesiiianuuuvv bidenemmm tosbağammm gelmişş..
kızz naptınn bakayım tatiş kuşuuu..
bir gittin pir gittin özledik seni yaaa...
bebiş nasıl bakalım..
sorma ya o kafamı ayakmı neyse onu bende hissediyorum son zamanlarda..
Kızım fındık kadar memelerden foşur foşur süt geliyo sen yeterki sütüm geliyomu hesabına girmeden emzir yeterpopoyu boşverde memelerim büyümedi diye baya stres oldum. Doktora bile sordum sütüm mü olmayacak diye.
oohhhhh hayden geçmiş olsun. Evden çıkmayınca bütün yorgunluğun voltran yapmış şekilde üstüne abanacak. 3 gün yatsam yatarım ben valla. PiuuuAynen canım benim oğlanda arabadayken dalgalanma moduna geçiyor hoşlarına gidiyor demek ki kerataların araba sesi şimdidenBende hafif bi üşütmüşüm hafta sonu dinlendim bol bol bu arada şafak son 9 iş günü
mağazasında gördüm...mudo da var cnm, hem de yüzde elli indirim var..
Birde konuşurken teyit etmek gerekiyo özellikle öyle önemli şeylerde..ben alıcam dedi mesela aaa öylemi anne sen mi alacaksın sağolasın diyip kafasında yer etmek lazım..
Sakın kendini üzüp bunaltma.ay sorma canım ya bi parça şey alır biz aldık biz yaptık der sonrada marifet gibi. Eşinle beraber aldık herşeyimizi çok şükür onlardan gelcek hayır ALlah tan gelsin. Bi de ben hamile kaldığımdan beri 3 kez bana dedi ki ilk torunları var adı yağmur. Evlat olsa sevilmez. Neyse kimse yağmurun yerini tutamaz kerem ı onu sevdiğimiz gibi sevemeyiz ne demek bu ya sevmesinler çok mu lazım anneannesi dedesi teyzesi çok sevcek onu
Hahha süper fikir :)Valla esime dedim ben nasil sisrcem yaa kac saat dedilastikciye mi gotursek napsak
Canımmmmmm sen değil misin bize moral verip destek olan?Kızlar moralim çok bozuk..
Doktordan geldik..10 günde ben 2 kilo almışım ama bebeklerimden biri 20 diğeri 80 gr almış şok oldum..sezeryanı 20 ekime (36+1) planlıyoduk normal şartlarda alabileceğimiz en erken tarih oydu ama doktor galiba daha erken alıcaz dedi..
Kiloları 1480-1700..kemik gelişimleri normalmiş ama kilo almamışlar doğunca ısılarını korumaları için kilo almalarıda önemli..
2 ekimde tekrar gidicez eğer yine kilo almamışlarsa erken alıcakmış difüzyon durumundan dolayı..
Birde ikisinin kafasıda aşağıdaymış hazırlıklı ol dedi...
Etkisi yok dedi ama içim rahat etsin elimden geleni yapayım diye 2 ekime kadar muz patates tahin pekmez yicem yine...
Çok canım sıkıldı çok...
Canımmmmmm sen değil misin bize moral verip destek olan?
Kendini üzme dicem ama üzüyorsundur eminim.. Ama unutma prematüre bebekler doğduğunda 2 kg olunca çıkarıyorlar. Senin bebişlerinin kilosu da yakın. Şu 1 hafta güzelce beslen. Meyve sebze ye, süt iç sık sık. Zaten yürüyüş falan yapmıyodun. Bol bol yat dinlen. Dualarım sizinle canım. Her şey çok güzel olacak, inan buna!
Bebişim 10 gündür neden stresliydin?? Doktor ne diyo bebişlerin nasıl kilo alabilirmiş? Bana dinlen demişti de sen dinleniyon zati, başka ne yapılabilir aceba..İnşallah canım bişey yaptığım yokki oturuyorum zaten..ama bu 10 gündür stresliydim biraz acaba o etkilemiş olabilir mi diye düşünüyorum..bilmiyorum çok üzüldüm...
canımm teşekkür ederim söylediklerin moral oldu gerçekten. Bende saygısızlık olmasın üzülmesinler kırılmasınlar diye düşünüp sonra da ben üzülüyorum. Ama dediğin gibi bunlar insanı olgunlaştırıyo eskisine göre daha az üzülüyorum kendimi de eşimi de o kadar yıpratmıyorum artıkSakın kendini üzüp bunaltma.
Ben de senin gibi kimseye saygısızlık etmek istemediğimden sesimi çıkarmıyorum. İnsan evet üzülüyor, ama olgunlaşıyorsun. İnsanı güçlü yapan şeyler bunlarmış, onu anladım. Normalde hakkını sonuna kadar arayan ve susmayan biriyimdir ama bazı insanlara karşı sessiz kalıyorum. Ne zaman istersen dertleşiriz canım.. Yeterki sıkma canını, bebeğini düşün, elini koy karnına konuş onunla.
aslında aynı şeyleri ben de düşünüyorum ama kararsız kaldım ilkini rahat büyütmüştüm şimdi aynı şeyleri yapamıcam bu da benı dusunduruyor. çok teşekkür ederim cnm
Hamileler hep dinlenmeli hatta hiç çalışmamalı ana nerdeeeoohhhhh hayden geçmiş olsun. Evden çıkmayınca bütün yorgunluğun voltran yapmış şekilde üstüne abanacak. 3 gün yatsam yatarım ben valla. Piuuu
Bak ne güzel daha oncede mis gibi beslenmişler annesi sen rahat ol ol bol boş patates muz pekmez tüket inşallah gittiğinde güzel haberle geleceksin minnoşlarım kilo almış dieceksinAynen öyle canım 39 da doğup başka sebepten de küveze giren bebekler de var..
Bakalım inşallah biraz daha besleyebilirim karnımda..
Benimde daha önce 1.5 hafta geriden geliyolardı 10 gün tahin pekmez muz patates yedim günlerini yakaladılar inşallah yine öyle olur abanıcam yine o yiyeceklere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?