2014 Kasım Anneleri

İnşallah canım bişey yaptığım yokki oturuyorum zaten..ama bu 10 gündür stresliydim biraz acaba o etkilemiş olabilir mi diye düşünüyorum..bilmiyorum çok üzüldüm...
cnm benim bencede hiç üzülme meleklerimiz sağlıklı olsun onemlı olan bu zayıf kılolu bunları hıc takma kafana sağlıkla gelsinler onemlı olan bu dimi kucuk mınnakların güzel annesi

Seninkiyle benimkiler ayniymis cnm beni.kv oz degil esimin annesi esim.8 yasindyakenvefat etmis babasibtekrar evlenmis ne evlenirken bir ihne aldilar nede torunlarina bakalim bide doguma gelicek diyolarmis hamile.kaldigimdan beri birkere aramadilar oncesindede aramiz soguktunzateb doguna ne yuzle gelicekler bilmiyorum allahtan ayni sehirde goruncem car bende kalmazlar esimde goruyo cok sukur hak verio ben olsam.bende konusmam dio boyle durumlarda eslerin onemi buyuk oluyo en azindan goruyolar biliyolar

inşallah kuzum ya çok üzüldüm,doktorun erken olursa küvöze ihtiyaçları hakkında bişey söyledi mi?

Girerler büyük ihtimalle canım bu kiloda vücut ısılarını koruyamazlar..

İnşallah canım dualarınıza ihtiyacım var..

aman be canım 20 ekim olmasa 15 olur ne yapacaksın iyi olsunlar da herşey Allahtan sıkma sen canını üzme kızlarımızı

Aynen öyle canım kiloya vücut ısılarını koruyabilmeleri için takıyorum yoksa zayuf olmaları önemli değil doğunca beslerim ben onları..
İnşallah sağlıkla doğsunlar da sağlıkla büyütelim...

Kesinlikle canım bazıları konu ailesi olunca laf söyletmez hep ailesini haklı görür. Çok şükür eşim beni anlıyo hak veriyo bi de tam tersi olsaydı o zaman evimizde de huzurumuz kalmazdı. Dediğin gibi ne yüzle gelip torunum diycek merak ediyorum

Aynen öyle canım 39 da doğup başka sebepten de küveze giren bebekler de var..
Bakalım inşallah biraz daha besleyebilirim karnımda..

Benimde daha önce 1.5 hafta geriden geliyolardı 10 gün tahin pekmez muz patates yedim günlerini yakaladılar inşallah yine öyle olur abanıcam yine o yiyeceklere...

Ayy akşam akşam gerildm kv park yatağı aldrma kocana ben alcm dedi eşm alcakmsn anne diye sordu bn hemn aldrma dedim sadce deyp beni yalncı cıkardı mübarek bi parça bişy almadı alsan nolcak..
İnsanlad da cins bazn Oda takımım yapldı babam tarfndan yapılrken hrkes ben taşrm götürürz faln diordu şmdi iş bitti herkes elni ayağnı çekti yapmycksn konşma nakliyeci aryoruz şmdi

Off of malesef öyle oluyo karşı tarafa bırakınca..

Birde konuşurken teyit etmek gerekiyo özellikle öyle önemli şeylerde..ben alıcam dedi mesela aaa öylemi anne sen mi alacaksın sağolasın diyip kafasında yer etmek lazım..

Kuzuuuu bebiş iyi yarın kontrol var, çıkmak istiyomu istemiyomu öğrenecez. Şeker zıkkımından dolayı bebiş tontonlaşıyomuş. Çabuk sancılanırsam çok süper olcak. Sancılanmazsam işim zor gelişmeleri anlatırım yarın öbür gün :) senin oğlan napıo annesiii
popoyu boşverde memelerim büyümedi diye baya stres oldum. Doktora bile sordum sütüm mü olmayacak diye.
Kızım fındık kadar memelerden foşur foşur süt geliyo sen yeterki sütüm geliyomu hesabına girmeden emzir yeter
oohhhhh hayden geçmiş olsun. Evden çıkmayınca bütün yorgunluğun voltran yapmış şekilde üstüne abanacak. 3 gün yatsam yatarım ben valla. Piuuu

Birde konuşurken teyit etmek gerekiyo özellikle öyle önemli şeylerde..ben alıcam dedi mesela aaa öylemi anne sen mi alacaksın sağolasın diyip kafasında yer etmek lazım..

Yok canm ya her türlü yalancı çıkaryrlar snra gelmiş adımı koy koymuyrm işte kaç lira ya lafa gelnce benm asıl tornm faln diyolr yazık ya valla sinr oldm

Sakın kendini üzüp bunaltma.
Ben de senin gibi kimseye saygısızlık etmek istemediğimden sesimi çıkarmıyorum. İnsan evet üzülüyor, ama olgunlaşıyorsun. İnsanı güçlü yapan şeyler bunlarmış, onu anladım. Normalde hakkını sonuna kadar arayan ve susmayan biriyimdir ama bazı insanlara karşı sessiz kalıyorum. Ne zaman istersen dertleşiriz canım.. Yeterki sıkma canını, bebeğini düşün, elini koy karnına konuş onunla.

Valla esime dedim ben nasil sisrcem yaa kac saat dedi lastikciye mi gotursek napsak
Hahha süper fikir :)

Canımmmmmm sen değil misin bize moral verip destek olan?
Kendini üzme dicem ama üzüyorsundur eminim.. Ama unutma prematüre bebekler doğduğunda 2 kg olunca çıkarıyorlar. Senin bebişlerinin kilosu da yakın. Şu 1 hafta güzelce beslen. Meyve sebze ye, süt iç sık sık. Zaten yürüyüş falan yapmıyodun. Bol bol yat dinlen. Dualarım sizinle canım. Her şey çok güzel olacak, inan buna!

İnşallah canım öyle yapıcam bakalım biraz toparlarlar inşallah...

İnşallah canım bişey yaptığım yokki oturuyorum zaten..ama bu 10 gündür stresliydim biraz acaba o etkilemiş olabilir mi diye düşünüyorum..bilmiyorum çok üzüldüm...
Bebişim 10 gündür neden stresliydin?? Doktor ne diyo bebişlerin nasıl kilo alabilirmiş? Bana dinlen demişti de sen dinleniyon zati, başka ne yapılabilir aceba..

canımm teşekkür ederim söylediklerin moral oldu gerçekten. Bende saygısızlık olmasın üzülmesinler kırılmasınlar diye düşünüp sonra da ben üzülüyorum. Ama dediğin gibi bunlar insanı olgunlaştırıyo eskisine göre daha az üzülüyorum kendimi de eşimi de o kadar yıpratmıyorum artık

aslında aynı şeyleri ben de düşünüyorum ama kararsız kaldım ilkini rahat büyütmüştüm şimdi aynı şeyleri yapamıcam bu da benı dusunduruyor. çok teşekkür ederim cnm

Plannera cim ben baktim telsizin markasina, Philips sbc sc 364 yaziyor. Goruntulu degil, sadece sesli bir telsiz. Gorumcem memnundu, ama benim hic kullanmisligim olmadigi icin performansi konusunda bir sey soyleyemiyorum.

oohhhhh hayden geçmiş olsun. Evden çıkmayınca bütün yorgunluğun voltran yapmış şekilde üstüne abanacak. 3 gün yatsam yatarım ben valla. Piuuu
Hamileler hep dinlenmeli hatta hiç çalışmamalı ana nerdeee
Sen izindesin ne güzel darısı benim ve izin bekleyen arkadaşların başına sonra gelsin tontişler

Bak ne güzel daha oncede mis gibi beslenmişler annesi sen rahat ol ol bol boş patates muz pekmez tüket inşallah gittiğinde güzel haberle geleceksin minnoşlarım kilo almış dieceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…