2014 Kasım Anneleri

Evet cnim eslerimiz cok sukur anlayisli benimkide simdiden stres yapmiyimndiye hep beninsakinlestiriyo gelirlersede kalmazlar merak etme.diyo bakalimnneler olcak allah iyi insanlarla karsilastiesin valla ne kv ler var imreniyorumm bizimki ne dugunde ne cocukta tek desteknyok bana uzak allaha yakin olsublar dedim valla artik bende

İnşallah 2 kiloyu bulurlar canım zayıf olmaları önemli değilde 10 günde 20 ve 80 gr almaları kafama takıldı böyle giderse sorun zaten..

inşallah kilo alırlar canım sıkma canını doktor seninle ilgisi yok demiş. neden böyle oldu acaba

Yaa arkadaş bu rapor işini herkes kendi kafasına göre yapıyor bence. Ben bugün 30+6 yım. Geçen hagta pztesi bebek 32 gözüküyordu ve doktorum istersen bugün yazabilirm dedi. Nası yani bebeğe göre mi yazılacak dedim. Bişey demedi. Ben haftaya(yani bugünü kasettim) almak istiyorum öyleyse dedim tmm dedi . bgn gidip aldım. 30+6 da dediğim gibi, daha 31 bile olmadım yani. Bir de dedim ki öyleyse tahmini doğum tarihi 24 değil 16 öyle mi dedim. Hani bebek öyle görünüyor ya dedim. Yok dedi. Doğumu sata göre düşüneceksn, en başta neyse hala o dedi. Kafam karıştı ama daha fazla konuşmak istemedim, çıktım.

Çok şükür canım benim eşim de onlara gidince durmak istemediğimi bildiği için en fazla bi saat duruyoruz sonra bi bahane söylüyor hemen kalkıyoruz yemek bile yemiyo orda uzun durmayalım diye buna şükür ne diyelim

Tahmini doğum tarihlerimizin arasında 3 gün olduğuna göre sen 31+4 sündür. 32+4 değil. Bence yanlış söylemiş veya yanlış anladın :/ ki bir önceki mesajımda yazdığım gibi ben bgn çalışamaz aldım ve bugün 30+6 yım. Bebek 32 gözüküyo falan filann...

Benimde yanıma stajyer verdiler, ben iş göstermeye çalıştıkça o sabah sabah erkek arkadaşıyla kavga ediyor
Oyy bende yerime bakacak arkadaşa iş gösteriyorum ama göbeğim çatlayacak Hergün bitsede gitsek modundayım

Evet az evvel birinin mesajını okudum tahmini tarihimiz aynı 31+4 üm demiş demek ki benimde öyle. Sanırım doktorun dediğini yanlış anladım. Sonuç olarak ctesi tani 31+7 de alıyorum çalışabilir raporumu orda bir yanlışlık yok. Çok teşekkürler.

Off zaten bazı doktorlar cidden kafa karıştırıyor. Biz de heyecandan soracaklarımızı unutuyoruz.

Bugün raporumu aldım. vajinal muayene etti. rahmine bakalım dedi. baktıktan sonra da her şey yolunda dedi. bebek de iyi gözüküyor dedi. tek korkumun kordon olduğunu söyledim. merak etme dolanma durumu söz konusu değil dedi. şu an ki durumuna biz fena değil diyoruz dedi. renkli görmek istedim ama kolundan yüzünü göremedik. denize-havuza girmemde sakınca yokmuş. tampon falan kullanayım mı sizce dedim. gerek yok dedi. hatta kullanma der gibiydi. karın kaslarım zayıf olduğu için ayağa kalkınca ister istemez sarkıyormuş. yayar pozisyonda ise çok iyi duruşu dedi. valla her zaman ki gibi içim rahat, hiç bir endişem yok. Allahım sonuna kadar böyle sürdürsün inşallah. ve Allahım rahatsızlığı, sıkıntı olan arkadaşlarıma şifa, iyilik versin. Her şey herkesin gönlünce olsun. Yarın valiz hazırlayacağım. bir de kuaföre gitmem gerek. belki uzun bir süre katılamam foruma. umarım döndüğümde bebişler hala karınlarınızda olur :) Kendinize ve en önemlisi bebişlerinize iyi bakın. sağlıcakla... iyi geceler..

Off zaten bazı doktorlar cidden kafa karıştırıyor. Biz de heyecandan soracaklarımızı unutuyoruz.

yani, cumartesi alman da sakınca yok.
aynen yaa. eşimi sıkı sıkı tembihledim bi kaç gündür. denize girmem de sakınca var mı onu sor dedim. bir de bebeği renklide görelim dedim. sağolsun hatırlattı :)

Hocam sata göre alınıyor suan sanırım 31+4 sünüz yani 32. haftanın içindesiniz 31+1.......31+7 dolunca 32. hafta bitmis oluyor.Son adet tarihinize göre burdan bakabilirsiniz hafta ve günü tam olarak veriyor. http://gebelik.org/dosyalar/hesapla.html

Sende kendine ve Alperenimize iyi bak iyi tatiller canım

İnşallah 2 kiloyu bulurlar canım zayıf olmaları önemli değilde 10 günde 20 ve 80 gr almaları kafama takıldı böyle giderse sorun zaten..
Tatlım takılmasın bu kadar kafana. Hatırlarmısın ben 32. Haftada dr a gittiğimde çok az kg almıştı bebek, rapora çık demişti dr, ben rapora çıkıp 4 gün sonra gene dr a gösterdim bebişi 400 gr artmıştı 4 günde. Nasıl olur yahu demiştim, ultrasondan görülen kg ölçümü yaklaşıktır, yani önceki ölçümde belki bu kadar düşük olmayabilir dedi. Belki seninkilerde 80 gr değil daha fazla almıştır birdaha gittiğinde anlaşılır. Diğer randevun ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…