• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Gunaydin herkese.. boluk porcuk uyku sonradi ise gitmek işkence.. cnm ishale simit de iyi geliyor ben bi kez uc simit yemistim tuvalete bile zor ciktim bi denetebilirsin

moralin neden bozuk canım bence hiç sıkma canını.asıl benim moralim çok bozuk :KK43: hırsızlık olayından sonra kendimi toparlayamıyorum 20binlik altın gitti :cry:

Hayırdır neden moralin bozuk canım

Hayırdır canım

Sağolun kızlar.
Düşünüp yazmışsınız, mutlu oldum.
Dün geceden beri canım çok sıkkın.
Öylece uyuyakalmışım. Sabah şiddetli kasık sancısı ve bel ağrısı ile uyandım. Ağladım biraz sinirlerim bozuldu. Sonra baktım kızım oynuyor hemen toparladım kendimi. Şimdi yatakta oturuyorum öyle.
Kendimi toparlamam yarım saatimi alır. Kalkıp güzel bir kahvaltı ve yürüyüş yapmam lazım. Gece yagmur yagmış zaten mis gibi toprak kokusu.
Canımı sıkan şeylerden de buna da şükür deyip ders çıkardım. Oradan da var bir kazancım.
Hepinize, hepimize huzurlu ve bol sağlıklıbir gün diliyorum. Güneş hergün bizim için doğacak ve biz bebeklerimize kavuşacağız.
Öpüyorum sizi.

Kizlar hastaneye yatisim yapildi sancidan dolayi bana ve ogluma dua edin lutfen daha 31+4 deyiz
Canım geçmş olsun. Bizi haberdar edebilirsen çok mutlu oluruz. Her şey güzel olacak inanıyorum. Dualarım seninle!

Gunaydin kizlar
Ust katta oturuorum ben ve su an evimin ustunde terasta tarhana yapilio.ya da kurumaya birakilio. Ben karadenizliyim. Nasil yapilio kurutuluo bilmem. Bunu yapan kayinvaldemin komsulari. Sabah 6 da basladilar. Bu surekli boyle mi gidecek. Ne kadar suruo. Sabaha karsi uyuyan bi insanim zaten.sasirdim kaldim walla.

Günaydın herkese!
Uykumu aldım sonunda..
Tartıya çıktım hala kilo almamışım.
Bugün ödül olarak patates kızartabilir miyim kendime?
Hayatta vazgeçemediğim tek şey de kendisi.
Yoksa direnip uslu uslu yeşillik, domates, salatalık mı yesem?
Canım diyetini bozma bence hem kendin hem bebeğin için ama çok Canın çekiyorsa azcık ye ama az:)

Girerler büyük ihtimalle canım bu kiloda vücut ısılarını koruyamazlar..

İnşallah canım dualarınıza ihtiyacım var..

Aynen öyle canım kiloya vücut ısılarını koruyabilmeleri için takıyorum yoksa zayuf olmaları önemli değil doğunca beslerim ben onları..
İnşallah sağlıkla doğsunlar da sağlıkla büyütelim...

Zeyy günaydın dün giremedim pek buralara şimdi gördüm yazdıklarını. öncelikle hiç canını sıkmamaya çalış ki daha az etkilensinler. Dün benim de kontrolüm vardı, doktor muhtemelen 2900-3200 arasında doğacak dedi (şu an oğlum 41 cm, 1600 gr). benim biraz minyon bir tip olmam da etkiliyor anladığım kadarıyla. düşününce benim bile canım sıkıldı ki seni çooook iyi anlıyorum. bana sadece sunu söyledi; eğer imkanı varsa anne 32'de ayrılmalı işten, boşuna konulmuyor o tarih dedi. Özellikle çalışan anneler için çok önemli bir dönemdir bu dedi. kimse size fiziksel aktivite yaptırmıyor, dağ tırmanmıyorsunuz genellikle beyin yorgunluğunuz oluyor, bu da bebeğin asıl gelişimini etkileyen sey dedi. 32 haftadan sonra belli olurmuş asıl gelişme gerilikleri, anormallikler falan. ve nedeni de budur dedi. hatta kendisinden örnek verdi ilk çocukları 3900 gr iken ikincisi 2900 gr dogmuş. nedenide 27.haftada eşi annesinin kanser olduğunu öğrenmiş, 30 küsürden sonra da kaybetmişler anneyi. anne aynı anne, beslenme her şey aynı tek fark ruh hali, stres üzüntü dedi. sen de bu nedenle lütfen ama lütfen ''bebeklerim beslenmeli'' diye kendini strese üzüntüye sokma. eğlenmeye çalış, müzik dinle, üzülme, sallama dünyayı. aklına canını sıkacak bir şey geldiğinde hemen dağıt kafanı. inş kilo da alırlar ki almasalar bile ne olacak yani, sağlıkları yerinde olsun..

bu arada herkese günaydın

herkese günaydınnnnnnnnnnnn
uykusuz gecenin yorgun annişleri çalışanlara gayret diliyorum
evde olanlar da ben gibi idare etsinler işte :KK24:

bebiş sağlık ve sıhhat haberlerine maşallah :nazar:

diliyoruz .......... yolumuza bugünde kaldığımız yerden devam ediyoruz

aslında dökülüyorum ama 11 de doktor randevum var kendimi dik tutmaya çalışıyorum

uykusuz her gece :KK31:

Kuzuuuu bebiş iyi yarın kontrol var, çıkmak istiyomu istemiyomu öğrenecez. Şeker zıkkımından dolayı bebiş tontonlaşıyomuş. Çabuk sancılanırsam çok süper olcak. Sancılanmazsam işim zor gelişmeleri anlatırım yarın öbür gün :) senin oğlan napıo annesiii

Kızım fındık kadar memelerden foşur foşur süt geliyo sen yeterki sütüm geliyomu hesabına girmeden emzir yeter :KK66:
oohhhhh hayden geçmiş olsun. Evden çıkmayınca bütün yorgunluğun voltran yapmış şekilde üstüne abanacak. 3 gün yatsam yatarım ben valla. Piuuu

canımm seni özledimm yaww öncelikle..
valla kuzum benimde bebeğin gelişimi 10 gün ilerdeydi pazartesi kontrolde 20 güne çıkmış..
yani benimde tontonlaşıo ama şekerimde normal..
doktorum iri bir bebek olacak dedi..
sanırım erken gelebilir benimde yoksa böle giderse o bebek oradan çıkamaz sezeryana alırlar beni gibime geliyor..
haber ver bize bebişin durumunu..
cuma günü çok şiddetli ağrım oldu sağ tarafımda idrar testi ve kültürü istedi..ikiside temiz çıktı..bende gitcem doktora gelsinde şimdi..bakalım ağrıların sebebi ne kasıklarımda ağrı var ayağa kalktığımda berbat bası hissediyorum batma gibi..

Z zeyy dün akşam konuştuk canım özelden ama buradanda yazıyorum stres yok..güzel beslencez gerisi rabbime kalmış..sağlıkla gelsinlerde dünyaya..32. haftadan sonra doğan bebekler şanslı canım biz şanslı annelerizz..

Kizlar hastaneye yatisim yapildi sancidan dolayi bana ve ogluma dua edin lutfen daha 31+4 deyiz

canım merak ettim seni inşş düzelmiştir sancın..
oğlışun azıcık sabretsinn inşş..
haberdar et bizi..

Günaydın herkese!
Uykumu aldım sonunda..

canım kasık ağrısı bende de oluyor yaa..
şimdi doktora çıkıcam idrar testi kültürü temiz çıktı ama bu ağrı ne öğrenmek istiyorum..
patatese gelince canım 1 patates kızart atıştırmalık..
buda sana ödül olsun bence..

Plannera cim ben baktim telsizin markasina, Philips sbc sc 364 yaziyor. Goruntulu degil, sadece sesli bir telsiz. Gorumcem memnundu, ama benim hic kullanmisligim olmadigi icin performansi konusunda bir sey soyleyemiyorum.

günaydın canım cok teşekkürler arastırayım onu da.

günaydın canım cok teşekkürler arastırayım onu da.

Estağfurullah, rica ederim. İşine yarar bir bilgiyse ne mutlu :)

Herkese günaydınlar.

Z zeyy , Canım sayfalara bakamadım ama bebeklerinin kilosu istediğin gibi çıkmamış gibi bir izlenim aldım son sayfadaki yazılardan. İçini ferah tut, sağlıkları yerinde olsun yeter ki. Hepimiz Allah'a emanetiz, inşallah tez zamanda isteğini kilo tablosuna ulaşırlar.

GÜNAYDINNNNNNNNN
Yağmurlu bir sabahtan herkese....

Canımmmm ya Rabbim yardımcın olsun... İnşallah hakkınızda en hayırlısı en sağlıklısı ne ise o olur... Bizi haberdar et müsait bir zamanında merakta kaldık..

Günaydın herkese!
Uykumu aldım sonunda..

Günaydın canım.. Kıyamam ya o kadarcık da yap ye bişi olmaz... Sonuçta gebesin.. :KK19:

Günaydın kızlar, öyle hayalet şeklinde geldim yine işe, ayakta uyuyorum adeta hatta içim uyuyor zaten.

zeyy88 zeyy88 canım üzülüpte bebeklerini de üzme, sağlıkları yerinde olduğu sürece doğduktan sonra da kilo alırlar. Sen yeter ki dinlenmene bak, kafana takmamaya çalış ve Allah'a dua et. Gerisi eminim çok güzel olacaktır.

Back
X