• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Listenin basın da o var Eitelhia ile ama belli olmaz iste her an biri sürpriz yapabilir.Bide ben gidermisim böyle rahat rahat konusurken sanki doğurmayacakmısım gibi:KK48: Ne komedi olur :KK70:
Aman zamanında gelsinde dur şimdi çağırma bebeği:KK55:

Ahh canım aynen tarif ettiğin haldeyim bende 9 kg aldım, hiç saçma sapan bişey yemeden geldim bu aylara kadar arada tabii canım çektiğinde bazı şeyler yedim ama hiç abartmadım cidden bende sapıtırsam bu haftalardan sonra çok üzülürüm:KK43:

bende 1 haftadır abur cubur yiyodum..artık bıraktım..dün akşam elime çikolata almıştım yine..
dedim ki bunu yicen kendine kilo alıcan bebeklere hiç bir yararı yok..
baktım baktım geri bıraktım :KK51:
toplamda da 13 kilo almışım :KK23::KK61:

Yaaa kahve kahve dediniz canım nescafe çekti valla 9 ay boyınca hiç içmedim çok kötüsünüz kızlar:KK12: napıym şimdi içsemmi ki:KK50:

Yaaa kahve kahve dediniz canım nescafe çekti valla 9 ay boyınca hiç içmedim çok kötüsünüz kızlar:KK12: napıym şimdi içsemmi ki:KK50:

canım benim günde 2 bardak türk kahvesi içmediğin sürece bir sakıncası yok ki..arada bir içebilirsin..
neskafeyide ben zaten bol süt yarım kaşık neskafeyle içiyorum maksat nefsim yatışsın..
çok içine sinmiyosa türk kahvesini de yarım bardak yaparsın...sıkıntı yok...

Keçi sütü anne sütüne en yakın süttürEn Büyük TÜRKİYE

keçi sütü anne sütüne en yakın gıda diye biliyorum ben de:KK66:
Ayy dur bak sen cırcur deyince bende başka bi yerden yaklaşym keçi sütü bebişe çok faydalı diye yegenim süt içmeye başlayınca dayadık keçi sütünü organik ama halis muğlis köy keçi sütü içti çocuk sonradan resmen kudurdu kanepe tepelerinden inmez çok yaramaz hiperakrif yani annemde hep der bu çocuğa nerden içirdik keçi gibi oldu der:-) inadıda keçi gibi:KK53: ona desemki bu mamada keçi sütü var hayatta verdirmez bebişe:-)
İçerik ve değer olarak anne sütüne en yakın keçi sütü olabilir de bebisin bağırsak yapısına uygun mu acaba onu arastırmak lazım esek sütü de yakın değer olarak haberiniz vardır.

Canım ben o setlerin içinde olan battaniyeden iki tane koydum bide Peluş battaniye koydum çıkarken Peluş a sararım daha sıcak olur
Bende 2 ince bir peluş battaniye koydum 2 takım koydum biri tulum olanlardan biri normal olanlardaniçlerine çorabını zıbınını eldivenlerinive bezini sardım,ıslak mendil koydum,biberon koydum, biri ince biri kalın ağız mendili koydum kendimede gecelik,sabahlık,taç,terlik,çamaşır koydum emzirme sütyeniyle birlikte, pijama alacağım bu hafta sonu birde bez ped onları alıp koyacağım. En az malzemeyi ben doldurdum heralde çantaya:KK45:

İçerik ve değer olarak anne sütüne en yakın keçi sütü olabilir de bebisin bağırsak yapısına uygun mu acaba onu arastırmak lazım esek sütü de yakın değer olarak haberiniz vardır.
Hayri gözlükgiller mamaya karşı onun yerine keçi sütü verin diyordu gerisini bilmem eşşek meşşek :KK70:

bende 1 haftadır abur cubur yiyodum..artık bıraktım..dün akşam elime çikolata almıştım yine..
dedim ki bunu yicen kendine kilo alıcan bebeklere hiç bir yararı yok..
baktım baktım geri bıraktım :KK51:
toplamda da 13 kilo almışım :KK23::KK61:
ben çikolata yiyorum çünkü hiç tatlı yemiyorum yediğim tek tatlı çikolata o yüzden kendime izin veriyorum çikolatayı ama benimde canım bugün acayip şerbetli tatlı istiyor birgünden bişi olmaz son ayda 4 kg birden alıcak halimiz yok ya
Canım senin 2 tane bebişler 13 kg çok normal 6,5 kg almış gibi düşün 2 tane taşıyosun çok iyi bile

canım benim günde 2 bardak türk kahvesi içmediğin sürece bir sakıncası yok ki..arada bir içebilirsin..
neskafeyide ben zaten bol süt yarım kaşık neskafeyle içiyorum maksat nefsim yatışsın..
çok içine sinmiyosa türk kahvesini de yarım bardak yaparsın...sıkıntı yok...
Bende içiyorum,bir kupaya sütü dolduruyorum buzz gibi tatlı kaşığıylada nescafe miss:KK50: Ama desen kaç kere içtin 5 kupayı geçmemiştir 8 ayda :KK46:

ben canım Allah izin verirse..
cnm ben basta bıraz endıselıydım ama doktorum son kontrolde rahatlattı sımdıde yok doğum uzuyomus yok sonuç sezeryan oluyomus yok felç rıskı varmış yok agrı yapıyomus neler neler anlatıyolar ama kısıye gore degısıyo sanırım bu olay ustelık gecen gun cektıgım sancıdan daha yüksek sancı cekıceksem ben dayanamam zaten senın doktorun bısey dedımı bununla ılgılı??

Bende triko battaniye hastasıyım istediğim gibi bulamadım bebişe bu hafta birde english home bakıyım

ben epidural normal doğum istiyorum canım ona doğum anındada karar verebiliyormuşsun eğer dayanamazsam vurun epidurali diye bağırırım :-)
:KK48::KK48::KK48:ilahi cnm bana öncesinde belırlendıgı soylendı gecen doktorumla konuşurken senı zaten epıdural yapcam dedı ben daha bısey demeden adam benı dayanıksız gordu heral:-)

ben çikolata yiyorum çünkü hiç tatlı yemiyorum yediğim tek tatlı çikolata o yüzden kendime izin veriyorum çikolatayı ama benimde canım bugün acayip şerbetli tatlı istiyor birgünden bişi olmaz son ayda 4 kg birden alıcak halimiz yok ya
Canım senin 2 tane bebişler 13 kg çok normal 6,5 kg almış gibi düşün 2 tane taşıyosun çok iyi bile

öyle mi diyosun...
sevindim şimdi..
ben yine de çok deli gibi canım istemiyosa kendimi yatıştırmaya çalışıcam..
10 günde 2 kilo alıyorum resmen...bebekler 1 ay daha dursa 6 kilo daha alsam 20 kilo almış olucam çok fazla..
yarısı doğumda gitse 10 kiloyu nasıl vercem sonra...
yok yok ben tutayım biraz boğazımı...

Back
X