• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Hadi ya, suan gecti, cok sukur, doktorumla konuşacam bende ayın 1inde randevum var.. hangi durumlarda aramam lazim, dogum sancisi nasl anlasilir, nisan geldigi nasl belli olurr vs. Ben bise bilmiyorum.
ayn durumlar, benim de ilk cnm ama yanımda annem ve ablam var onlara soruyorum sık sık. bi de netten bakıyorum. umarım o gün geldiğinde anlarızo_O nette baya detaylı yazıyorlar bir bak istersen sayfalara.

Ayyy videoya bayıldım bide şu buzluğa kışlık hazırlayan hatunlara bayılıyorum ve çok özeniyorum tavuk ve etten başka bişeyatamıyorum ben buxluğa börek yapıp koydum sonra ayıramadım parçalandı ayyy şunların püf noktalarını banada söhleyin canlarım bi küçük çocuk bide bebek olucak valla dolapta hazır bişfyler olsa ne makbule geçer:KK43:

Yok yok ebebekten bu oyuncakları almak bizim için hayırlı değil galiba. Çok uğraştım olmuyor ya, çok ta üzüldüm. Arkadaşımın oğluna da beğendim, ona da alıcaktım, Erenime de..eşimde uğraştı olmuyor..

kızlar izleyin çok güzel bi video olmş çok anlamlı bayıldm benn:KK68:

çok güzel bir video, duygulandım valla. tam da gününde paylaşmışsın cnm. az önce eşofman almaya gittim malum kilolar bir tribe girdim anlatamam :( bu videoyu izleyince biraz kızdım kendime şimdi daha iyiyim. teşekkürler ;)

Yok yok ebebekten bu oyuncakları almak bizim için hayırlı değil galiba. Çok uğraştım olmuyor ya, çok ta üzüldüm. Arkadaşımın oğluna da beğendim, ona da alıcaktım, Erenime de..eşimde uğraştı olmuyor..
Tatlım ya bende çok oyuncak heveslisiydim fakat bebeği olan bütün arkadaşlarım 1 yaşına kadar top ve kule dışında hiçbişeyin farkı olmuyor bebeğin için dediler mantıklı geldi vazcaydım o yüzden:KK53:

Ayyy videoya bayıldım bide şu buzluğa kışlık hazırlayan hatunlara bayılıyorum ve çok özeniyorum tavuk ve etten başka bişeyatamıyorum ben buxluğa börek yapıp koydum sonra ayıramadım parçalandı ayyy şunların püf noktalarını banada söhleyin canlarım bi küçük çocuk bide bebek olucak valla dolapta hazır bişfyler olsa ne makbule geçer:KK43:
Annemde su böreği yaptı ama biz dilimleyip değil mesala tepsiyi 2 ye bölüpte koyarız dolaba dilimli olunca sanki daha çok yer kaplıyor gibi geliyo hatta Bayram diye hafta sonu annem yaptı yarısını bana verdi kalanını koydu dolaba Konyalı olunca illaki su böreği olacak sofrada Bayram sabahı ve tabi misafirlere ikram için

Ordaki avm lerde yok mu e bebek olmadı gider alırsın içinde kalmaz yada müsteri hizmetlerini aramayı denesen aklıma çözüm bunlar geliyor suan.

canım niye ki hata mı veriyo

Bildiklerimi yazıyım canım..
Suyun gelirse doğum başlamış oluyor yani 24 saat içinde (1 saatte olur 5 saatte 24 saatte) normal şartlarda bebeğin doğacak anlamına geliyor..suyunun geldiğini nasıl anlıyosun? Bacaklarının arasından sanki küçük tuvaletinmiş gibi su akıyor ama durduramıyosun..nişan da kan pıhtısı gibi bir şeymiş..
Suyun geldiği anda panik yapmıyosun çünkü bebek hemen o anda çıkmıyo daha vaktin var..açılmanın 8-10 cm civarında olması lazım bebeğin çıkabilmesi için...
Tabiki doktoruna da sor yine de burayada yaz bizimde bilgimiz olsun :)
Sagol canım :) guzel oldu, eminim doktor çok teknik anlatcak bi halt anlamayacam :D

Annemde su böreği yaptı ama biz dilimleyip değil mesala tepsiyi 2 ye bölüpte koyarız dolaba dilimli olunca sanki daha çok yer kaplıyor gibi geliyo hatta Bayram diye hafta sonu annem yaptı yarısını bana verdi kalanını koydu dolaba Konyalı olunca illaki su böreği olacak sofrada Bayram sabahı ve tabi misafirlere ikram için
Canım şimdi pişiripte mi koyuyosunuz ve sonra nasıl ısıtıyosunuz

ayn durumlar, benim de ilk cnm ama yanımda annem ve ablam var onlara soruyorum sık sık. bi de netten bakıyorum. umarım o gün geldiğinde anlarızo_O nette baya detaylı yazıyorlar bir bak istersen sayfalara.

Kurcalim , belki aklma takilan okvr sorarm doktora.

Ben bir de şunu merak ediyorum..
Herkese bu sorum..
Dogum cantaniz hazir, dogumu bekliyorsunuz.

Sancilar geldi.. 5 dakikaya kadar düstü mesela, neler yapacaksiniz, duş falan alicak misiniz? Doktora 5dkya dusunce mi gidiliyor..

Kızlarrrrrrrrrrrr....
Bayrama eşimin memleketine gideceğiz büyük ihtimalle... Otobüsle 3 saat gidiş 3 saat geliş... O gidip gelmelerde de giderken 35. haftam bitiyor olacak.. Sizce büyük risk olur mu ya korkuyorum... Doktoruma 15 gün önce sordum hangi haftadan sonra uygun değil sizce yolculuk dedim o da 35. haftadan sonra kesinlikle önermiyorum demişti... Ne yapmalıyım sizce? Geçen bayramda da kendi memleketimdeydim ya bu bayram gitmeliyim.. İnşallah sıkıntı olmaz.. Siz olsanız ne yapardınız?

IMG_22493504506423.webp
Bebişinin odasını boyamak isteyenlere fikir...

Ben bir de şunu merak ediyorum..
Herkese bu sorum..
Dogum cantaniz hazir, dogumu bekliyorsunuz.

Sancilar geldi.. 5 dakikaya kadar düstü mesela, neler yapacaksiniz, duş falan alicak misiniz? Doktora 5dkya dusunce mi gidiliyor..

Canım ben daha doğum şeklini konuşmadım doktorumla ama ben epidural düşündüğüm için sancılarımın da 5 dk ya düşmesini beklemem sanırım.. Çünkü açıklık 4-5 cm olunca epidural yapılıyormuş.. O anda ne yaparım hiç bilmiyorum bu yüzden bişi diyemeyeceğim.. Ama alabilirsem muhakkak duş alırım

Ordaki avm lerde yok mu e bebek olmadı gider alırsın içinde kalmaz yada müsteri hizmetlerini aramayı denesen aklıma çözüm bunlar geliyor suan.

Salı günü Üniversite'den ev arkadaşım istanbuldan Antalya'ya tatile gelecek canım. Onun oğluna da almıştım bişeyler. Netten sipariş rahat olur diye düşünmüştüm ama kısmet olmadı. Dediğin gibi Havaalanı'na gitmeden ebebeğin Mağazası'na uğrayayım olmazsa. Tabi eşim ne dicek bakalım, hiç sevmez beklemeyi..bakalım artık hayırlısı

Tatlım ya bende çok oyuncak heveslisiydim fakat bebeği olan bütün arkadaşlarım 1 yaşına kadar top ve kule dışında hiçbişeyin farkı olmuyor bebeğin için dediler mantıklı geldi vazcaydım o yüzden:KK53:

0-6 ay pusete takılan oyuncaklar, diş kaşıyıcılar falan almıştım canım. Bide arkadaşın oğlu 1 Yaşında, ona almıştım. Ama olmadı..

Back
X