Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzenli değil canım şimdilik şükür de ama gün içinde baya oldu ilkkez böyle anlayamadımaaa iyiymiş. Demekki şirketlerin muhasebesinden kaynaklı bir sorun bu.
Ayyy doktorunu arayıp sancılarının nasıl olduğunu tarif mi etsen ki ? Düzenli mi geliyor sancıların. Allah yardımcın olsun. Vaktinde gelsin bebişin inş allah.
Annesi küsmeyiz birbirinize bende öyle demiştim yüzü göstermeyince ama sonra hemen unuttumKontrolden geldim.. 10 gün önce gitmistim kontrole kilosu nerdeyse ayni çıktı 2.750 gr 100 gr anca almis evdeyim yemekte yiyorum ama neden öyle oldu anlamadim.. Doktorda bisey olmaz falan dedi ama bu haftada bi üç kilo olur diyoduk.. Baş cevresi buyuk biraz dedi normal dogum olmayabilir fln filan cati muayenesinden sonra netlesir dedi... Nst ye
girdim hafif agri cikti iyi dedi.. Boyle iste haberler bugun minikle biraz küstük birbirimize..
Ayyy denedim... çok zor bunu yapmak ya... yapamadim başta ayagimi bile kaldiramadim birak degdirmeyibirkaç defadan sonra yapabildim çok zorlanarak :)
![]()
Canım ya dediğin çok mantıklı da. Poğça börek te koku olmuyor ama kek te de buzdolabı kokusu olmuyor değil mi ? en nefret ettiğim şeydir o koku.Benim de derin dondurucu canim, keki yaptim ben, mısafirm vardi ogun, aksam gittiler onlar, 6li dilimlerle posetledim koydum kalanı. 12dilim kalmisti zaten.. ben hususi 2 paket yaptm cozdurunce bitsin dixe. Mesela 2 arkadasim gelir, 2 dilim kek, 2dilim mozaik pasta, 2 tane borek. Yaninada çay, daha ne olsun..
Bu Kasım bebişlerine neler oluyor kuzum ya. Hepsi bir olmuş kilo almamakta diretiyor.Kontrolden geldim.. 10 gün önce gitmistim kontrole kilosu nerdeyse ayni çıktı 2.750 gr 100 gr anca almis evdeyim yemekte yiyorum ama neden öyle oldu anlamadim.. Doktorda bisey olmaz falan dedi ama bu haftada bi üç kilo olur diyoduk.. Baş cevresi buyuk biraz dedi normal dogum olmayabilir fln filan cati muayenesinden sonra netlesir dedi... Nst ye
girdim hafif agri cikti iyi dedi.. Boyle iste haberler bugun minikle biraz küstük birbirimize..
Aslında 6 aydan sonra bebeğin kendine güveni gelsin annesiyle babasının yanında yatmasın diye ayrı yatırın diyo uzmanlar ama bende güvenemiyorum bişi olur diye bizde odamıza koyduk bebeğimizin yatagını her sabah ona bakarak uyanıcam ohh miiss gibi bebek kokusuylacanım zaten şuan oda çok gereksiz bence bizim boş odamız var ama oğluşa oda yapmadım bizim yatak odamızda onun yatağıda 3-4 yaşına gelince seninde dediğin gibi gzel bişey yaparız kardeşiyle ikisine zaten sürekli yanımızda oluyo bebekken emiyo kusuyo bişey olcak diye odasına bırakamam ben içim rahat etmez
canım seni tedirgin etcek şekildeyse bi git nst ye bağlanırsın
O zaman seni alıştırmaya çalışıyor demek ki. Alıştırma sancıları bunlarDüzenli değil canım şimdilik şükür de ama gün içinde baya oldu ilkkez böyle anlayamadım
Hava almadigi surece olacagini sanmam.. ilkdefa denedim bende atanlar oluyormus, denim dedim
Biz sizden küçük olduğumuz için çok rahat yapıyoruz. Kanıtlanmış bir şey değil ama aklında olsun
Canım ya dediğin çok mantıklı da. Poğça börek te koku olmuyor ama kek te de buzdolabı kokusu olmuyor değil mi ? en nefret ettiğim şeydir o koku.
Bu Kasım bebişlerine neler oluyor kuzum ya. Hepsi bir olmuş kilo almamakta diretiyor.
Hayır anlamıyorum da dikkat te ediyorsunuz yemenize içmenize. Olsun sen yine de küsme kuzuna konuşup anlaşın.![]()
ben bu ay çok özledim oğluşumu ama sıpa yüzünü sakladı bizdenBende artik ayda 2kez gormek istiyorum bitmiyor su aylar.daha gunler var ayin 1ne
![]()
Kontrolden geldim.. 10 gün önce gitmistim kontrole kilosu nerdeyse ayni çıktı 2.750 gr 100 gr anca almis evdeyim yemekte yiyorum ama neden öyle oldu anlamadim.. Doktorda bisey olmaz falan dedi ama bu haftada bi üç kilo olur diyoduk.. Baş cevresi buyuk biraz dedi normal dogum olmayabilir fln filan cati muayenesinden sonra netlesir dedi... Nst ye
ben bu ay çok özledim oğluşumu ama sıpa yüzünü sakladı bizden
canım haklısın ama nerden alacağımı bilemedim internette var mı bilemedimçok gözlü olması daha iyi olur benm evde bi tane var 4 5 tane gözü var kısa süreli tatil ve seyehatlerde kullanıyordm çok kullanışlı güzel oluyor bavul taşımaktan daha iyi bide sırtta daha kolay taşınıyor makineye atıp yıkayacağım onuda sonra hastane çantası ve sonrasında da bebişle dışarıya çıkarkende onu kullanacağm doldur içine herşeyi tak sırtına rahat raht ohh miss![]()
canım doktorunu ara tarif et ağrılarını ve yatağına yat soluna dönüp ağrının geçip geçmediğini dinleKızlarr benim sancım var y sabahtan beridir kaç oldu valla korkmaya başladımÖyle hafifte değil hani oğluş erkenmi gelmk istyr ne
doktıra gtsemmi bilemedim
Baş pelvis uygunsuzlugu olursa normal dogum zora giriyor çatı muayenesinde netlesir dedi.. Bunu bende biliyorum dersini aldim ama normal dogumu yasamakta istiyorum hayirlisi bakalim..Benim bebeğimin başı da nerdeyse 2-2,5 hafta önden gidiyor canım ama doktorum hiç öyle bişi demedi.. Hatta ben sordum kafası çok mu büyük bir tek orası çok ilerde gidiyor dedim... Hiçbir bebek standart doğar mı dedi genetik faktörler çok etkili öyle orantısız bişi olmaz merak etme dedi güldü.. O yüzden o kadar kafana takma ya..
En geç dokuz aya kadar yatabilir anne ve baba ile canım sonra kesinlikle ayırmak gerekiyorAslında 6 aydan sonra bebeğin kendine güveni gelsin annesiyle babasının yanında yatmasın diye ayrı yatırın diyo uzmanlar ama bende güvenemiyorum bişi olur diye bizde odamıza koyduk bebeğimizin yatagını her sabah ona bakarak uyanıcam ohh miiss gibi bebek kokusuyla![]()
Baş pelvis uygunsuzlugu olursa normal dogum zora giriyor çatı muayenesinde netlesir dedi.. Bunu bende biliyorum dersini aldim ama normal dogumu yasamakta istiyorum hayirlisi bakalim..
Artık 2 haftaya düştük bizde tatlım bakalım bayramdan sonra gösterir inş yüzünüCanim gunun az kalmiş,sende ayda 1mi gidiyorsun.
Kontrolden geldim.. 10 gün önce gitmistim kontrole kilosu nerdeyse ayni çıktı 2.750 gr 100 gr anca almis evdeyim yemekte yiyorum ama neden öyle oldu anlamadim.. Doktorda bisey olmaz falan dedi ama bu haftada bi üç kilo olur diyoduk.. Baş cevresi buyuk biraz dedi normal dogum olmayabilir fln filan cati muayenesinden sonra netlesir dedi... Nst ye
9 ekimde yapacak 38. Haftada ne dicek bakalim.. Allah hayirlisini versin hepimize..Çatı muayenesini ne zaman yapacakmış canım? Ben de normal doğumu çok istiyorum... İnşallah o uyumsuzluk çıkmaz hiçbirimizde ya...
evettt süpersin bende oğluşumu uyutabilirsem.hemen bi kek yapıcam canım ya çok oldum biliyorum ama kekide ısıtıyomuyuz?Benim de derin dondurucu canim, keki yaptim ben, mısafirm vardi ogun, aksam gittiler onlar, 6li dilimlerle posetledim koydum kalanı. 12dilim kalmisti zaten.. ben hususi 2 paket yaptm cozdurunce bitsin dixe. Mesela 2 arkadasim gelir, 2 dilim kek, 2dilim mozaik pasta, 2 tane borek. Yaninada çay, daha ne olsun..
ben aldım canım medishop aldım alından ateş ölçerKızlar ates ölcer aldınız mı ben en iyisi medisana olarak duydum medikallerde ve hastanelerde bu ürün kullanılıyormuş
canım bebişin büyüdü artık ölçümler yanlış.çıkabilir içeride iki büklüm kuzucuk doğal olarak kiloda yanlış çıkar benve çok takılma kiloyaKontrolden geldim.. 10 gün önce gitmistim kontrole kilosu nerdeyse ayni çıktı 2.750 gr 100 gr anca almis evdeyim yemekte yiyorum ama neden öyle oldu anlamadim.. Doktorda bisey olmaz falan dedi ama bu haftada bi üç kilo olur diyoduk.. Baş cevresi buyuk biraz dedi normal dogum olmayabilir fln filan cati muayenesinden sonra netlesir dedi... Nst ye
Ne hamaratsınız. kışlıkları hazırladınız, misafirler için bir sürü şey yaptınız. Biz daha hiç bir şey yapmadık. İşten eve gidip yemek yapmak bile zor geliyor
Haklısın valla madem durumu o kadar iyi maddi yönden destek olsun. Kendi çocuğuna kendin bakarsın. En güzeli.
Burdan tanıdığım ve takip ettiğim kadarıyla pozitif birisin sen yazılarında hiç olumsuz düsünce görmedim umarım tek çocukla kalma isteğin kv nin tutumundan kaynaklı değildir.Kızını hayatta tek bırakmamanı öneririm.Nasıl ki su böreğini kardesinle yapmayı planlıyorsun simdi Melis'e de bunu yasama sansını vermek için düsün derim.Allah hepimize hayırlı ve de sağlıklı evlatlar nasip etsin.