• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Kontrolden ldim.. 10 gün önce gitmistim kontrole kilosu nerdeyse ayni çıktı 2.750 gr 100 gr anca almis evdeyim yemekte yiyorum ama neden öyle oldu anlamadim.. Doktorda bisey olmaz falan dedi ama bu haftada bi üç kilo olur diyoduk.. Baş cevresi buyuk biraz dedi normal dogum olmayabilir fln filan cati muayenesinden sonra netlesir dedi... Nst ye
girdim hafif agri cikti iyi dedi.. Boyle iste haberler bugun minikle biraz küstük birbirimize..

maşallah annesi buna da şükür ayrıntılı ultrasondaki doktor başı biraz büyük dedi kendi doktorum sorun yok halt etmiş o nu ne varmış kafasında dedi ben de bilemedim sağlıklıyız ya bin şükür canım

Ne bileyim bide gorsen icerdeki hareketleri sanki on kilo almis gibi hoplayip duruyo cok hareket etmekten zayifladi valla..
evettt süpersin bende oğluşumu uyutabilirsem.hemen bi kek yapıcam canım ya çok oldum biliyorum ama kekide ısıtıyomuyuz?

ben aldım canım medishop aldım alından ateş ölçer

canım bebişin büyüdü artık ölçümler yanlış.çıkabilir içeride iki büklüm kuzucuk doğal olarak kiloda yanlış çıkar benve çok takılma kiloya

Baş pelvis uygunsuzlugu olursa normal dogum zora giriyor çatı muayenesinde netlesir dedi.. Bunu bende biliyorum dersini aldim ama normal dogumu yasamakta istiyorum hayirlisi bakalim..
canım hayırlısı olsun hakkımızda kafana takacağın hiç bir durum yok benim de bebeğimin baş çevresi büyük dedi doktorum normal doğum zor olabilir dedi ama yine de çatı muayenesinde belli olacak dedi

Kontrolden geldim.. 10 gün önce gitmistim kontrole kilosu nerdeyse ayni çıktı 2.750 gr 100 gr anca almis evdeyim yemekte yiyorum ama neden öyle oldu anlamadim.. Doktorda bisey olmaz falan dedi ama bu haftada bi üç kilo olur diyoduk.. Baş cevresi buyuk biraz dedi normal dogum olmayabilir fln filan cati muayenesinden sonra netlesir dedi... Nst ye
girdim hafif agri cikti iyi dedi.. Boyle iste haberler bugun minikle biraz küstük birbirimize..
Ay kıyamam küsme annesi toparlar kendini miniğim:KK68:

Ben bir de şunu merak ediyorum..
Herkese bu sorum..
Dogum cantaniz hazir, dogumu bekliyorsunuz.

Sancilar geldi.. 5 dakikaya kadar düstü mesela, neler yapacaksiniz, duş falan alicak misiniz? Doktora 5dkya dusunce mi gidiliyor..
5 dk ya düşmeden önce duş alırdım heralde. çünkü 5 dk çok kısa o arada duş alırsan sancılar banyoda gelir. ama alabilirsem ılık duş alırdım. normal doğum olursa da sancılarım 10 dk ya düşmeden gitmeyi düşünmüyorum, hastanede geçirmek stres yapıyormuş anneleri daha çok

evettt süpersin bende oğluşumu uyutabilirsem.hemen bi kek yapıcam canım ya çok oldum biliyorum ama kekide ısıtıyomuyuz?

ben aldım canım medishop aldım alından ateş ölçer

canım bebişin büyüdü artık ölçümler yanlış.çıkabilir içeride iki büklüm kuzucuk doğal olarak kiloda yanlış çıkar benve çok takılma kiloya

Kekin kendi cozunmesi daha önemli aslinda,cozundukten snra at istesen firina, yeni yaptn sansnlar isinir. . Ben keki sicak yemeyi severim.

Hava almadigi surece olacagini sanmam.. ilkdefa denedim bende atanlar oluyormus, denim dedim :D
Bende deneyim bakalım. çok büyük kolaylık olur. Nasıl sıkıştıracaksam dolaba :(
En geç dokuz aya kadar yatabilir anne ve baba ile canım sonra kesinlikle ayırmak gerekiyor
Kesinlikle sana katılıyorum.
Valla aklımda duracağına yapılsın hepsi yerinde dursun diyerek yapıverdik. İzne çıktığımda sadece dinlenmek istiyorum çünkü.

Yok kayınvalidem ile ilgili değil, bilmem şu an ki düşüncem bu yönde. Sanırım iyi bir gelecek sağlama endişesi beni bu yöne iten. Evet mutlaka Allah rızkını veriyor ama, olabileceğinin en iyisini yaşasın isterim. Bilmem belki ileride değişir fikrim, eşim en azından "2. belki oğlan olur" demeye başladı bile:KK48: Bir oğlumda olsun çok isterim, ama gelecek endişesi beni frenliyor.
En güzeli bende bayramdan sonra bir şeyler yapıp koymak istiyorum. Sonra sıkışmayız en azından :)

hanımlra ben ayağa kalktığımda bugün aklıma gelen ayak testini yaptım yapabiliyorum çok da rahat olmasa da

5 dk ya düşmeden önce duş alırdım heralde. çünkü 5 dk çok kısa o arada duş alırsan sancılar banyoda gelir. ama alabilirsem ılık duş alırdım. normal doğum olursa da sancılarım 10 dk ya düşmeden gitmeyi düşünmüyorum, hastanede geçirmek stres yapıyormuş anneleri daha çok

Ilk panikle ne yapacam bilmem ama bnim planimda hemen gitmemek, siz dogurunda ögrenelim ya nasl oluyor :)

kızlar bebeğime emzik almayı düşünüyorum hangi marka alayım ve netten mi eczaneden veya marketten mi alayım?

kızlar bebeğime emzik almayı düşünüyorum hangi marka alayım ve netten mi eczaneden veya marketten mi alayım?
İstediğin yerden alabilirsin canım ben emzik vermeyi çok düşünmüyorum umarım bebişim istemez ama yinede chicco nun emziğini aldım

Ne bileyim bide gorsen icerdeki hareketleri sanki on kilo almis gibi hoplayip duruyo cok hareket etmekten zayifladi valla..
Demi içimizi delcekler sanki En Büyük KK:KK48: şu kk lı olan şeyi yanlışlıkla koydum canım silemiyorum gerçekten sen hiç kafana takma ölçümler artık yanlış çıkar benim oğluşa goğuma girceğinde 3 kilo 100 gr dedi 3.400 duğdu oğluşum :KK66::KK24:

Oyy maş Allah. Ne güzel. Nasıl beslendin söyle de fikir olsun bize de?
Canım burdan kaşar ye diye tavsiye etmiştı arkadaşlar. Kaşar , süt, semizotlu yoğurt,muz gibi seyler yedim canım. Bi de olabildiğince sol yanıma yatmaya çalıştım
Ne hamaratsınız. kışlıkları hazırladınız, misafirler için bir sürü şey yaptınız. Biz daha hiç bir şey yapmadık. İşten eve gidip yemek yapmak bile zor geliyor :(
Haklısın valla madem durumu o kadar iyi maddi yönden destek olsun. Kendi çocuğuna kendin bakarsın. En güzeli.

bu arada aranızda düzenli egzersiz yapan var mı doktorun vermiş olduğu ?

slm kızlar
geçenlerde farklı bir doktora gittim, kendi doktorum dışında. çünkü doktorum benim kafamı karıştırdı biraz. en başından beri normal doğum istediği söylemiştim ama bebk küçük kalmış 2 hafta önce alabiliriz dedi cnm çok sıkıldı. şimdiye kadar her şey normaldi de sadece küçük olmasından sezeryan mi diye düşündüm. neyse uzatmayım gittiğim doktor 4-5 farklı ülkede kalmış baya belgeleri olan değişik biri. bir de bana bi tane teşekkür belgesini okuttu. belgede aynen şunlar yazıyordu. türkiyedeki sezeryan oranı % 51,5 ve onların hastanede % 0.04, yani binde 4. ve ben dikişsiz normal doğum yaptırıyorum dedi yalnız fiyat 1080 tl. ben alırım diyor acayip kendine güveniyor görmeniz lazım.
diyeceğim o ki türkiyede birçok özel hastane sezeryane yöneliyor hemen , hep bir bahane buluyorlar. siz de dikkat ettniz mi ? ben merak ediyorum bir anket yapalım kaçınıza doktor sezeryan dedi, bizim memlekette pek normal doğum duyamıyorum ben ve bu üzücü bir durum.
geçen bir arkadaşım anlattı yine isviçrede 1 ay önce olmasına rağmen normal doğum yaptırmışlar.biz de olsa hemen sezeryan :KK62:

Kızlar bir de sabahları tereyağinda iki yumurta yiyorum.Işi de bıraktım bunun da avantajı var. Daha çok dinleniyorum. Bu da çok büyük bir etken

Back
X