2014 Kasım Anneleri

sağolun kızlar eşime söyledm şimdi gelirken muz alacak inşallah iyi gelir
hadi inş allah iyi gelir.
Huhuuuu, nasılsınız hanımlar. Takıldım kaldım başka bir konuya , sinirlerim oynadı yerinden neyse ki dönebildim aranıza.
Canım sende Bursa'daydın demi ? Bildiğin memnun kaldığın halı yıkama firması var mı ?
Bu arada takıldığın konuyu merak ettim. Kesin bir derdim vardırdadır. İnsan ancak orda sinir olur

yaa bu stardaki benim kuaförüm programını izleyen oldu mu hiç ne saçma bi programdır bu herkesin saçını hep aynı model yapıyorlar bu gidişle istanbulda uzun saçlı kadın kalmayacak haa
Ben izliyorum şuanda canım kestikçe kesiyolar hiçte beğenmedim kadının sacını

canım balın içine karabiber doldur göğsüne ve sırtına sürdür eşine bir poşetle ört mümkün olursa bir gece beklet çok güzel terletiyor sabaha hafiflersin Allahın izniyle gece de ayağın altına vicks sür o da rahatlatır ben 4 aylık hamile iken yatak döşek yatıyordum yengem söylemişti çok iyi geldi umarım sana da iyi gelir

kızlar hayırlı cumalar grip olanlar geçmiş olsn hepinize söylemesi ayıp bende ishal olmşm neler iyi gelir ilacım var ama içmek istemyrm en son çare diye düşünyrm
patates haşlama muz bunları bi dene canım biraz kolada içebilirsin ben bunları yapınca kesiyor aama muzu kesinlikle ye

slm kızlar nasılsınız? benim bebeğim döndüğünden beri altkarın,bacak tam kestiremiyorum ağrılarım var, nadir bir durummuş, ama doğalmış, çatı kemikleri yumuşuyormuş, bu kadar şiddetli oluşu canımı çokkk yakıyor ama anne olmak kolay mı diyorum, sabrediyorum, allah beterinden korusun, sizler nasılsınız?

Ne guzel yaaa. Benim doktor fazla usg yi sevmiyor,bebege zararliymis göya arkadasima öyle demis yani.. arkadasimda gidiyor ayni doktora.

Ne guzel,zaten nrmalde para veriyorsun, 10gun tedavi hakkn var, benim diger doktorumda öyleydi ama, bu hep 1 ay snraya randevu veriyor..

32.haftada gitmiştim 36.da gel dedi

Belkide 36dan snra 2 hafta da 1 gel der canim..

kadını mahfettiler yaaa kıvırcık ve kabarık bi saca bu model verilir mi saaka gibi kısacık ve berbat yaptılar
Kadında beğenmedimya sürekli fönlü mü gezicek bu kadın valla ben sürekli fön cekemiyorum topluyorum daha kolayıma gidiyo bi kez omuz hizasında kestirdim şekil vericem diye uğrastım durdum hele de bu kadının sacı zaten kabarık bide cok kötü oldu

Son düzenleme:
dün ben ilk defa tanıştım yalancı sancılarla eger okuduklarımız olmasaydı soluğu hastanede almıştım
maalesef ki cok sancı çektim sanırım artık varlıklarını daha cok belli ediolar Allah yokluklarını göstermesin

Canım benimd çok asağıda bazen yürürken kafasını hissediyorum sanki düşücek gibi geliyo gercekten anne olmak zormuş

izlemeden kadına acıdımmmm yaaa

aynen oylee harbiden tiftik tiftik oldu sacları asla yıka cık yapamaz ki kaldı ki bu kadar kısa saclar aslında daha uğraştırıcıdır yaaa kimin sacı uzunsa aynı modeli yapıolar marjinallik degisim bu mu soytarıya çevirip herkese aynı modeli uygulamak mi kadının yüzü deisti ya

evet canım 36 da kontrole gel 38. haftada çatı yapacağız dedi

yaa bu stardaki benim kuaförüm programını izleyen oldu mu hiç ne saçma bi programdır bu herkesin saçını hep aynı model yapıyorlar bu gidişle istanbulda uzun saçlı kadın kalmayacak haa
aynen valla program ya acil sonlandırılmalı ya da formatta kısa sac yasaklanmalı yoksa uzun saclı hatun kalmıcak orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…