2014 Kasım Anneleri

Naslsnz kızlar, yaklastkca agrilar artiyor, geceleri karnim cok agriyo, tas gibi oluyorr..
Kacinci haftadan snra, 2haftada 1 gidiliyor doktora.

canım ben 33 de gittim 2 haftada bir gelceksin kontrole haftada birde nts ye bağlancaksın dedi..
haftaya nts ye bağlancam..kontrol var..

Canım Allah yardımcın olsun bir an önce şifa versin inşallah Cuma gününün yüzü suyu hürmetine...

bende de akşamları oluyor ama çok şükür iyyiyz benim doktorum ayda bir çağırıyor hala

Allah allah, 34.haftadasin ama aslnda cagirmali sanki..

canım ben 33 de gittim 2 haftada bir gelceksin kontrole haftada birde nts ye bağlancaksın dedi..
haftaya nts ye bağlancam..kontrol var..

Benide yarin 32.haftam.. doktor kontrolunde 32+4 olacam, bakalim ne diyecek, insallah benide 2 haftada 1çagirir.. cunku 1ay beni endiselendiriyor.. bebegim iyi mi diye endiseleniyorum.

neden haftada bir bağlanacakmışsın canım?

canım tam bilmiyorum öle dedi..
ama sanırım benim bebeğin gelişiöi yaklaşık 2-3 hafta ilerden gittiği için olabilir..

Benide yarin 32.haftam.. doktor kontrolunde 32+4 olacam, bakalim ne diyecek, insallah benide 2 haftada 1çagirir.. cunku 1ay beni endiselendiriyor.. bebegim iyi mi diye endiseleniyorum.

çağırır canım bence..
çağırmasıda lazım..
benim diğer gittiğim doktorda 35 den sonra 10 günde görüşcez 38 de 3 gün ara ile görüşcez dedi..
o doktorada randebum bayramdan sonra

neyse kontrolden ve bebeği daha sık görmeden zarar gelmez benim oğlum 1.5 aydır suratını göstermiyor bize. hep saklıyor kendini beyefendi epey naza çekiyor kendini

kızlar hayırlı cumalar grip olanlar geçmiş olsn hepinize söylemesi ayıp bende ishal olmşm neler iyi gelir ilacım var ama içmek istemyrm en son çare diye düşünyrm

kızlar hayırlı cumalar grip olanlar geçmiş olsn hepinize söylemesi ayıp bende ishal olmşm neler iyi gelir ilacım var ama içmek istemyrm en son çare diye düşünyrm

patates haşla canım onu ye ve muz ye.. geçmiş olsunn
neyse kontrolden ve bebeği daha sık görmeden zarar gelmez benim oğlum 1.5 aydır suratını göstermiyor bize. hep saklıyor kendini beyefendi epey naza çekiyor kendini

benimd eoğlan 6. aya kadar pipisini göstermedi..kız erkek kız erkek denirken en sonunda açtı..
nazlı bu oğlanlar..

Naslsnz kızlar, yaklastkca agrilar artiyor, geceleri karnim cok agriyo, tas gibi oluyorr..
Kacinci haftadan snra, 2haftada 1 gidiliyor doktora.
Benim doktorum çok aceleci çıktı. 28. haftamdan beri 2 haftada 1 görüşelim dedi. Bende 30. haftamda yine gittim. Yine 2 hafta sonra dedi. 32. haftamda yine gideceğim. Doktora göre değişiyor bence. Hiç bir risk durumum da yok bu arada.

Patetes haşla onu ye diyecektim. İsyan söylemiş zaten. Hamiş olmasaydın gazozun içine aspirin at onu iç derdim ama asitli olmaz şimdi bize
patates haşla canım onu ye ve muz ye.. geçmiş olsunn

benimd eoğlan 6. aya kadar pipisini göstermedi..kız erkek kız erkek denirken en sonunda açtı..
nazlı bu oğlanlar..
Sorma bu yıl oğlanlar pek bi nazlı çıktı Biz de zor öğrendik cinsiyeti

sağolun kızlar eşime söyledm şimdi gelirken muz alacak inşallah iyi gelir

32.haftada gitmiştim 36.da gel dedi

Huhuuuu, nasılsınız hanımlar. Takıldım kaldım başka bir konuya , sinirlerim oynadı yerinden neyse ki dönebildim aranıza.

canımm şeker diyet kadar yürüyüş de istiyor , bende çıkmadı ( ki ben kesin çıkacak diyordum, hem ailede var hem de bel çevrem çok kolay yağlanıyor) ama ben baştan beri çok dikkat ediyorum, bir kere her yemekte süt ürünü özellikle yoğurt tüketmek lazım, şekerin emilimini zamana yayıyor, ikincisi de tatlı yediğin zaman mutlaka onu yürüyüş, spor vb aktivite ile vücutta yakmalısın, ben evde dondurma lüksünü terk ettim, dondurmayı mutlaka sahil vb bir yere gidince ödül olarak alıyorum kendime ve bayaa yürüyorum üzerine, aslında şekeri yüksek olsun olmasın herkes dikkat etmeli, vücudun ürettiği fazla insülin rakamlara yansısa da yansıma da iç organları hırpalıyor maalesef! bir de stres tabii ki, herşeyi sallamayı bi öğrenebilsek, ama dikkat edin bu şeker belası hep titiz, sorumluluk bilinci yüksek, etrafı ciddiye alan insanlarda çıkıyor, benim babam bol yürüyüş ile şekerini dengeliyor, bizler de yapabiliriz!

benim de 32 de döndü canım, göbeğimin üstündeki hareket doktorda da denk gelince hemen sordum, ultrasonu tuttu, sol göğsümün altında poposu vardı, popo şu ara en hareketli yeri kuzumun, jenifer lopez e rakip geliyor fıstığımm vee aynen benimki de hep solda, kız solda oğlan sağda efsanesi gerçek mi ne

canım bu braun heralde modeli ne internetten mi aldın

evet canım braun dün de geldi zaten ve denedik, hakikaten çok hızlı, burada da etrafta da herkes braun önerdi bana, görümcem de hemşire braun kullandıklarını kulaktan ölçerlerin en hassası olduğunu söyleyince biz de aldık bunu, memnun oluruz umarım, çok gerekmez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…