2014 Kasım Anneleri

:) bebişler aynı tarihte doğacakmış ikinci yavrum olacak ama inanılmaz heyecanlıyım.unutmuşum 8 yılda bir de bu çok sürpriz oldu annelik işte endişeleniyorum ister istemez

ne güzel size annelik tadını yaşamışsınz eminim ki her birinde farklı duygulr vardır.. benim ilk bebeğim onu da zorlu uğraşlar sonucunda Rabbim nasip etti hamdolsun bizimkisi tüp bebiş yavrularımızı hayırlsııyla sağlıkla kucağımza da almayı nasip etsin Allah'ım
evet canım aynı tarihte geliyor bizim mucizeler inş

aaa biz seninle aynı sayılırız. benimde şuan 6+6 olması lazım. bende sadece bir kere gittim bu hamileliğimde doktora onda da kese varmı yokmu diye bakıldı iğne için. yani doktora 7. haftam bitmesine az kala gitmiş olucam heralde gözükür kalp atışı. ben çok doktora gitmek istemiyorum dediğin gibi hem korku hemde birşey diyecekler diye ama korkunun ecele faydası yok.
evet perinatolog bir araştırayım bursada bakayım kalp atışları başladıysa hemen giderim. zaten kafamdaydı benim perinatolog özele gitmektense bir perinatologa gitmeyi tercih ediyorum.

evet iğneyide doktora söylücem canım yakması berbat birşey. ya değiştirsin yada uygulama şeklini göstersin birkere başka yoldan.

gebelik takviminide koymak istemiyorum aslında. diğerlerinde hep koydum. hiç ilerisini göremedim kaldırmak zorunda kaldım

ama koyayım en azından kaçıncı haftada olduğum belli olur sayfada

Ankaradaki annecikler gebelik takibinizi yaptirdiginiz,memnun kaldiginiz hastaneler var mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

en iyisi canım tedbirli olmak lazım sonuçta çok rahat geçmeyecek bizim hamileliğimiz hep bi tedirginlik o yüzden şimdiden gidip dr la tanışmanda fayda var.iğneyi öğretsin demişsin çok beklersin ben daha öyle bi dr görmedim yap gitsin modundalar
bende hamilelik takvimini koymaya çekinmemiştim ama yaptım bile bu kez çokk umutlu olacağız zor olsada bebeklerimizle birlikte başaracağız inşallah bu kezz
aramızda 1 hafta var seninle

eslacım takip edelim birbirimizi hep canımm ama şimdi çıkmalıyım gelirim yine
öpüyorum sizi ve bebişlerinizi

54-55 değişiyordum hep hamile kalmadan önce şimdi 56 dan aşağısını çok zor görüyorum. 54 kaldım 56 kiloyum diyeyim.simdilik memnunum tuttum şu anki fizogimi eşim çok memnun cunku

özgulgulece gittin mi doktora kalp atışları için , bizim durumumuz benziyor seninle bugün doktora gittim haftasına göre minik dedi ama kalp atışlarını duyduk inşallah büyürler

eslacım takip edelim birbirimizi hep canımm ama şimdi çıkmalıyım gelirim yine
öpüyorum sizi ve bebişlerinizi

tamam canım önerilerini dikkate alıyorum bir doktor araştırıyorum.

evet takipleşelim bende kaçtım bende öpüyorum sizleri (siz=bebiş)

Ben dün geldim ıstanbula bu sabah lavaboda peçeteyle sildim kahverengi akintim gelmişti az önce gittim silince geliyo progestan içtiğim halde... Çok korkuyorum valizdi ucakti acaba ondan mi oldu ne yapmalıyim bisi diyin çok korkuyorum

merhaba annişlerr dün miniğimin kalp atışını duydum ben de rabbim henüz duymayanlara nasip etsin harika bi duyguymuş ağlattı bizi minik mercimeğim 8.5 mm pıt pıt yapıyodu rabbim daim etsin.

sizlerde durum nasıl inşallah her şey yolundadır. bu arada bulantım için ilaç verdi dr onu kullanıyorum bulantı yok ama iştahım da yok

kirmizi olmadikca takilma canim .Ama yinede icin rahat olsun diye bir doktora gitsen iyi olur.

Canım ne bilim çok korkuyorum gezmeye de gelmiştim korkuma dışarı adım atmıyorum progestan içtiğim halde olmasi korkuttu haftasonu doktor yoktur diye gitmedim pazartesi gidicem yaşıyordur di mi bebeğim

Tamam, doktora zencefili sorayim ben.

Bulanti icin surup daha once duymamistim. Premesis'i ben aldim ama artik bende hic ise yaramiyor maalesef Onun zarari yokmus, deneyin, belki sizde ise yarar.
Sikayet etmek istemiyorum ama gercekten bulanti yuzunden gundelik yasamimi surduremiyorum artik Ne beslenebiliyorum, ne de yapmam gereken seyleri yapabiliyorum. Evde de ofiste de olu gibiyim. Surekli elimde bir torba. KArnim ac, yemek yiyemiyorum Dusa bile giremiyorum bugun sabahtandir bulanti yuzunden Umarim hafifler zamanla, yoksa saglikli beslenemicem ve bebegime zarar gelicek diye cok uzuluyorum

Canım ne bilim çok korkuyorum gezmeye de gelmiştim korkuma dışarı adım atmıyorum progestan içtiğim halde olmasi korkuttu haftasonu doktor yoktur diye gitmedim pazartesi gidicem yaşıyordur di mi bebeğim

Cok gecmis olsun. Hemen oyle en kotu senaryoyu dusunmeyin, tabi ki de yasiyordur ki bebeginiz ayrica. Sizin yogun ve kirmizi bir akintiniz yok ki ben yanlis anlamadiysam.

Ara ara lekelenmeler olabiliyormus boyle ilk haftalarda.
Yorgunluktan belki bedeniniz zorlanmistir. Istirahat etseniz iyi gelebilir. Bence olumlu dusunun, sakin olun. Bebeciginiz sizinle, sadece azicik yorulmus :)

canim korkma .Ben oyle kotu kanamalar atlattimki kizimda anlatamam sana. Simdiki hamileligimde yine 5 gün boyunca kanamam oldu kahverengi degil canli kirmizi. Doktorumda soylemisti ozaman bana kahverengi akintidan korkma eski kan diye ama kirmizi olursa tehlikeli hemen gel demisti.Allahin izniyle hicbirsey olmaz bol bol yat dinlen . Hastaneye gidemezmisin icin rahatlar enazindan .BIde kanama ile agri olursa tehlikeli. Ama ben senin gayet masum bir lekelenme gecirdigine inaniyorum . Kac haftaliksin

Tebrikler, gozunuz aydin! :) Oh tadini cikarin, ne guzel. Darisi benim gibi henuz duymayan arkadaslarin basina.

Bulanti icin hangi ilaci verdi acaba doktorunuz? Ben feci surunuyorum da, derdime derman ariyorum. Kafami kaldiramiyorum bu bulantilardan

pardon canim cizelgene dikkat etmedim :) 7. haftadaymissin . Eger regl donemine yakinsa ondanda lekelenme olurmus

Sağolun inşallah öyledir bu bebeğimi kaybetmek istemiyorum ilki gibi hele kalp atışlarını duymuşken pazartesi doktora gidicem Rabbim korusun hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…