:) bebişler aynı tarihte doğacakmışikinci yavrum olacak ama inanılmaz heyecanlıyım.unutmuşum 8 yılda bir de bu çok sürpriz oldu annelik işte endişeleniyorum ister istemez
henüz kalp atışını görmedim duymadım 31 martta 7 haftta bitecek 8. haftadan gün alıcaz o zman gidicem nasipse artık acele etmiyorum benim için önemli olan kalp atışından sonra gittiğim kontrol çünkü ne zman gittiysem bana çoktan veda etmiş olduklarını öğrendim
ben 2 düşüğümden sonra perinatologa gittim zaten riskli gebelik uzmanı olduğu için herşeyi iyi biliyor detay anlatmıyorsun sadce kaç haftaye kadar geldin kaç kayıp oldu falan yoksa alalade birine gitsen anlat dur azıcıkta o senin üstünde deneme yapsın asla ollmazz
ayrıca erken hamile kalmamışsın ki bbende 2-3 ay oldu sandım erken diyince.daha ne kadar bekleyebilirsin ki iyi yapmışsın boşver bence sen bir yandan da perinatolog ara derim aklında kalcağına uygulamaya geç boşver
göbekten bende korkuyordum 2 kez yapıp acemiliğimi attım ayrıca kendim yapınca daha yavaş yapıyoum acıdığı an yönün değiştirebiliyorum bence daha iyi ama yapınca yataktan hiç kalma sızlama olacak sonra geçecektir
ayrıca sennde gebelik takvimini koy bakalım kaçıncı haftadasın zamanı gelmiş bnce
aaa biz seninle aynı sayılırız. benimde şuan 6+6 olması lazım. bende sadece bir kere gittim bu hamileliğimde doktora onda da kese varmı yokmu diye bakıldı iğne için. yani doktora 7. haftam bitmesine az kala gitmiş olucam heralde gözükür kalp atışı.ben çok doktora gitmek istemiyorum dediğin gibi hem korku hemde birşey diyecekler diye ama korkunun ecele faydası yok.
evet perinatolog bir araştırayım bursada bakayım kalp atışları başladıysa hemen giderim. zaten kafamdaydı benim perinatolog özele gitmektense bir perinatologa gitmeyi tercih ediyorum.
evet iğneyide doktora söylücem canım yakması berbat birşey. ya değiştirsin yada uygulama şeklini göstersin birkere başka yoldan.
gebelik takviminide koymak istemiyorum aslında. diğerlerinde hep koydum. hiç ilerisini göremedim kaldırmak zorunda kaldım
ama koyayım en azından kaçıncı haftada olduğum belli olur sayfada
54-55 değişiyordum hep hamile kalmadan önce şimdi 56 dan aşağısını çok zor görüyorum. 54 kaldım 56 kiloyum diyeyim.simdilik memnunum tuttum şu anki fizogimieşim çok memnun cunku
eslacım takip edelim birbirimizi hep canımm ama şimdi çıkmalıyım gelirim yine
öpüyorum sizi ve bebişlerinizi
Malesef canım yapabildiğim bişey yok. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldığım için sürekli yatmak zorundayım. Şu 3 ayı bir doldursaydim dolaşmaya baslasaydim rahatlardim.
Ben dün geldim ıstanbula bu sabah lavaboda peçeteyle sildim kahverengi akintim gelmişti az önce gittim silince geliyo progestan içtiğim halde... Çok korkuyorum valizdi ucakti acaba ondan mi oldu ne yapmalıyim bisi diyin çok korkuyorum
Nolur bisi söyleyinnnnn
canım kök zencefıl o taze olan ama yınede dra bır sor zararı var mıdır dıye o premesisi banada dün yazdı dr pahalı geldı almadım günde 1-2 tane yazıyor faydası oluyormu bırde bana surup yazdı metpamed oda ac karnına bır ölçek diyor henüz kullanmadım onuda bulantılara direnmeye çalışıyorum şimdilik
Canım ne bilim çok korkuyorum gezmeye de gelmiştim korkuma dışarı adım atmıyorum progestan içtiğim halde olmasi korkuttu haftasonu doktor yoktur diye gitmedim pazartesi gidicem yaşıyordur di mi bebeğim
Canım ne bilim çok korkuyorum gezmeye de gelmiştim korkuma dışarı adım atmıyorum progestan içtiğim halde olmasi korkuttu haftasonu doktor yoktur diye gitmedim pazartesi gidicem yaşıyordur di mi bebeğim
merhaba annişlerrdün miniğimin kalp atışını duydum ben de rabbim henüz duymayanlara nasip etsin harika bi duyguymuş ağlattı bizi minik mercimeğim 8.5 mm pıt pıt yapıyodu rabbim daim etsin.
sizlerde durum nasıl inşallah her şey yolundadır. bu arada bulantım için ilaç verdi dr onu kullanıyorum bulantı yok ama iştahım da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?