günaydın canım aynı durumdayız dün dr um bana da ayı şeyleri söyledi çok küçük normal dedi kesenin içinde beyaz nokta gibi bşy vardı yolk kesesi ve fetus dedi ama ben bişy anlamadım heycandan bi daha ki görşme 10 gün sonra benmde
benim bir tane 11 haftalık kalp atışı duran bebeğim var bir kimyasalım onun üzerine tutmayan 4 tüp denemem var ve mucizem kendi geldi pıhtılaşma bendede var ve tüp denemelerimde hibor kullandım bu defa doktora ısrarlı bi şekilde söylememe rağmen sadece aspirin başlattı endişelendim bak şimdi
Hiç bilmiyorum canım doktora gittiğimde soracam bi
benim bir tane 11 haftalık kalp atışı duran bebeğim var bir kimyasalım onun üzerine tutmayan 4 tüp denemem var ve mucizem kendi geldi pıhtılaşma bendede var ve tüp denemelerimde hibor kullandım bu defa doktora ısrarlı bi şekilde söylememe rağmen sadece aspirin başlattı endişelendim bak şimdi
canım hala tüp bebek yapan dr a mı gidiyorsun eğer öyleyse eninde sonunda başka bi dr a geçeceksin gecikmeden bence hemen yeni dr unla tanış ve bu sana iğne başlayan bir dr olsun lütfen pıhtılaşması olup hibora rağmen bebeklerini kaybetmiş biri olarak söylüyorum bu dr lar bizle aynı acıyı paylaşmıyor sonuçta.
ben şimdi 0,6 lık clexan kullanyorum aspirinle birlikte diğer dr uma kalsa aspirin bile vermiyordu aptal herif
Merhaba kızlar nasılasınız?:)) bizde meleğimin kalp atışını duymaya gittik dün ,kalp atışı duyamadık iki hafta sonra duyabilirmişiz ama ekranda gördük nasılda hızlı atıyor:)) kesemizde büyümüş ilk gittiğimiz ultrasonda nokta kadar görmüştük bebişi,şimdi epey belli olmuş nasıl tuhaf oldum valla anlatamam:))çok güzel bir duyguya Allah herkese tattırsın bu duyguyu.bu aralar sadece sabah 8 öğle 1 arası bulantılarla boğuşuyorum uyku denen birşey kalmadı ama bu günlerde geçer çoook mutluyum:)hayırlısıyla kucağımızada alsak özellikle ilk çocuk çok heyecanlı oluyor:)
bende hibor kullanıyorum canım doktor henüz testler çıkmadığı için ve kilomun düşük olduğu için bunun yeterli olduğunu söyledi. ne yapmam lazım bende mi değiştirsem iğneyi. bende asprinle kullanıyorum. ama doktora ne dicemde değiştiricem ki. anlamam bu iğne işlerinden hiç :18::18:
Hiç bilmiyorum canım doktora gittiğimde soracam bi
hayırlı olsun cok sveindim darısı başımıza inşallah burda duyamayan çok var benim gibi inşallah bizde duyarız.
kızlarr herkese iyi hafta sonları dilerim
nasıl gidiyor?benim bugün misafirim var,eve gidip temizlik yapacağım.kızlar mide bulantım arttı hiç birşey yiyemiyorum.acıkıyorum ama yemek yemek içimden gelmiyor.bütün kokulara karşı hassaslaştım.:18:
Kok zencefil dediginiz taze olan mi acaba yoksa kuru kok zencefil mi?
Baya bir zorlamaya basladi dunden beri bulantilarUyanik oldugum sure boyunca toplam 2-3 saat ancak bulantisiz geciyor. O saatlerde de yiyebildigim kadar biseyler yemeye calisiyorum.
Doktor Premesis vermisti, sabah iciyorum ama o da kisa sureligine kesiyor bulantimi. Acaba gunde bir tane ile mi sinirli Premesis, bir kezden cok icebiliyor muyuz? Bilen var mi arkadaslar?
canım senin son adet tarihi kaç. 24 ocak mı?
selamlar bende araniza katildim arkadaslar. Biz 8. haftamizdayiz. Gecen hafta sali gunu 1 kese gürduk. Bu sali 2 kese ve 2 kalp atisi ile bize süpriz yapti ikizlerimiz. Allahim bütün hamilelerin saglikla kucagina almayi nasip etsin. muhtemelen dogum tarihimiz kasim olmaz. ikizler sonuna Kadar beklemiyorlar .Allahim hayirli saglikli dogumlar nasip etsin
Hoşgeldin canım,hayırlı olsun bebeğin
Ne güzel bir sürpriz olmuştur size :))
Sağlıklı sıhhatli al kucağına inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?