2014 Kasım Anneleri

:) bebişler aynı tarihte doğacakmış ikinci yavrum olacak ama inanılmaz heyecanlıyım.unutmuşum 8 yılda bir de bu çok sürpriz oldu annelik işte endişeleniyorum ister istemez

canım hala tüp bebek yapan dr a mı gidiyorsun eğer öyleyse eninde sonunda başka bi dr a geçeceksin gecikmeden bence hemen yeni dr unla tanış ve bu sana iğne başlayan bir dr olsun lütfen pıhtılaşması olup hibora rağmen bebeklerini kaybetmiş biri olarak söylüyorum bu dr lar bizle aynı acıyı paylaşmıyor sonuçta.
ben şimdi 0,6 lık clexan kullanyorum aspirinle birlikte diğer dr uma kalsa aspirin bile vermiyordu aptal herif

geçmiş olsun canım benimde biri 6 haftalık biri 10 haftalık 2 düşüğüm var. benim genetik testlerim bitmeden hamile kaldım. doktoruma gittim hemen kan sulandırıcı iğne başladı. hibor 3.500 benimde. hamile kaldığım andan itibaren zaten corasprin içmeye başlamıştım.sende pıhtışalma sorunu olduğu halde nasıl başlatmaz doktor. çünkü pıhtılaşma bebeği beslemiyor biliyorsun bu yüzden ya gelişmiyor yada kalbi duruyor miniklerin. bence sen önermelisin bende pıhtılaşma var diye söyle.

Merhaba kızlar nasılasınız?:)) bizde meleğimin kalp atışını duymaya gittik dün ,kalp atışı duyamadık iki hafta sonra duyabilirmişiz ama ekranda gördük nasılda hızlı atıyor:)) kesemizde büyümüş ilk gittiğimiz ultrasonda nokta kadar görmüştük bebişi,şimdi epey belli olmuş nasıl tuhaf oldum valla anlatamam:))çok güzel bir duyguya Allah herkese tattırsın bu duyguyu.bu aralar sadece sabah 8 öğle 1 arası bulantılarla boğuşuyorum uyku denen birşey kalmadı ama bu günlerde geçer çoook mutluyum:)hayırlısıyla kucağımızada alsak özellikle ilk çocuk çok heyecanlı oluyor:)

Son düzenleme:

bende hibor kullanıyorum canım doktor henüz testler çıkmadığı için ve kilomun düşük olduğu için bunun yeterli olduğunu söyledi. ne yapmam lazım bende mi değiştirsem iğneyi. bende asprinle kullanıyorum. ama doktora ne dicemde değiştiricem ki. anlamam bu iğne işlerinden hiç :18::18:

buda iğnenin yaptığı morluklar malesef geçmiyor ve koldan vuruluyorum. :26:

hayırlı olsun cok sveindim darısı başımıza inşallah burda duyamayan çok var benim gibi inşallah bizde duyarız.

slm kızlar bende dün gittim dra gecen hafta küçük olan kesemız büyümüş 3mmlık embrıyoda gırmış ıcıne kalp atışı ıcın 1 hafta 10 gün sonra dedi benım hesabıma göre 4 gün gerıdeymıs tekrar takvımımıde gerıletıcem
dr bulantı ıcın bır ılac yazdı devlet ödemıyomus 30 l fıyatı 30 tane var ıcınde almadım cok pahalı geldı dedım aklımda olsun gerekırse alırım

canım ben eskiden hemşireydim şimdi bıraktım ama o yüzden yaptığım araştırmalar ve sunumları anlıyorum latince bildiğimden dolayı.
burda kanama pıhtılaşması olan arkadaşlardan da edindiğim bilgiye(her dr açık anlatmıyor çünkü malum) dr umu sıkıştırmaya başladım dozun belki de yetersiz olduğunu söyledim tabii onlarda bilmiyor herşey olabilir.çünkü bizim bu kullandığımız iğne tedavisi tamamen tesadüf bulunmuş kanıtlanabilirliği yok
dr dediim 0,6 clexan mı yoksa 0,4 clexan günde 2 kez mi hangisi doğru olur kararsız kaldık en sonunda 0,6 lık başladık
benim gibi düşükle çözüm alamayanlar yüksekle çözüm bulmuş el mahkum güveneceğiz napalım.bazıları aynı dozu uyguladığı halde sağlıkla kucağına almış
kimisinde de çok fazla pıhtılaşma faktörü çıkmış olmasına rağmen 0,2 lik iğneyle çözüme ulaşmış
bu durum maalesef çok karışık ama dr da ben de çok umutluyuz bu kez Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip etsin benimde 5. de yüzümü güldürsün inşallah
bir de ben dekort kullanıyorum bağışıklık sistemim baskılansın diye belki vücut bebeği mikrop olarak algılıyor da olabilir dedi(o da çok mantıklı geliyor çünkü ne zaman kalbi atsa kısa bi süre sonra vücudum onun gelişimini durduruyor ve atmıyor dışarı benim hiç kanamam olmuyor yani)

hayırlı olsun cok sveindim darısı başımıza inşallah burda duyamayan çok var benim gibi inşallah bizde duyarız.

Teşekkürler:) aslında bizde duymadık sadece kalp atışlarını gördük iki hafta sonra duyacağız inş bakalım:)sağlıklı olsunlarda biz bekleriz yeterlkibir sorun olmasın:)inş sizde biran önce duyarsınız :)

Son düzenleme:
bebeğiyle tanışanların kalbini duyanların gözü aydın darısı bize de olsun inşallahhh

eslacım göbeğimde bi morluk var görsen şaşarsın ama alıştım galiba ben 3cmx3cm içi de apse oldu
önnceki gebeliğimde her yapışta ağlardım saati gelsin istemezdim ama şimdi onun için besin gibi ilaç gibi diye düşünüyorum daha etkili oluyor eşim iğne yaptığım an içeri girse dudağını büzüyor kendini suçluyor bi de onu teselli ediyorum

Canım doktorun neden iğne başlatmadı söylemedi mi? Çünkü baya sonuç alamamışsın.
Benim doktorum aspirin falan önermedi, sadece Cleaxane 0.4'lük kullanıyorum. Bence baska doktora da görün derim..

Canımmmm, çok mu zorluyor bulantı falan. Kendini çok zorlama ama yinede yemeye gayret et en azından aç kalma.
Ben bugün sabah gittim doktora kalp atışını gördük yeni başlamıştı kuzumun ki :) O yüzden çok mutluyum,
Rabbim böyle sorunsuz geçirmeyi nasip etsin inş :)

Eki Görüntüle 1033042

buda iğnenin yaptığı morluklar malesef geçmiyor ve koldan vuruluyorum. :26:

Canım, iğneyi göbekten yapmayı denedin mi?
Ben göbekten yapıyorum ama hafif yanma oluyor sadece. Böyle morluk falan olmuyor, hatta bazen iğne yaptığım yer bile belli olmuyor.

Son düzenleme:

canım kök zencefıl o taze olan ama yınede dra bır sor zararı var mıdır dıye o premesisi banada dün yazdı dr pahalı geldı almadım günde 1-2 tane yazıyor faydası oluyormu bırde bana surup yazdı metpamed oda ac karnına bır ölçek diyor henüz kullanmadım onuda bulantılara direnmeye çalışıyorum şimdilik

selamlar bende araniza katildim arkadaslar. Biz 8. haftamizdayiz. Gecen hafta sali gunu 1 kese gürduk. Bu sali 2 kese ve 2 kalp atisi ile bize süpriz yapti ikizlerimiz. Allahim bütün hamilelerin saglikla kucagina almayi nasip etsin. muhtemelen dogum tarihimiz kasim olmaz. ikizler sonuna Kadar beklemiyorlar .Allahim hayirli saglikli dogumlar nasip etsin

Hoşgeldin canım,hayırlı olsun bebeğin
Ne güzel bir sürpriz olmuştur size :))
Sağlıklı sıhhatli al kucağına inşallah..

Hoşgeldin canım,hayırlı olsun bebeğin
Ne güzel bir sürpriz olmuştur size :))
Sağlıklı sıhhatli al kucağına inşallah..

tessekkur ederim. hayatimizin sokunu yasadik diyebilirim canim ama cok degisik cok guzel bir duygu. sende saglikla kucagina al insallah canim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…