selamlar bende araniza katildim arkadaslar. Biz 8. haftamizdayiz. Gecen hafta sali gunu 1 kese gürduk. Bu sali 2 kese ve 2 kalp atisi ile bize süpriz yapti ikizlerimiz. Allahim bütün hamilelerin saglikla kucagina almayi nasip etsin. muhtemelen dogum tarihimiz kasim olmaz. ikizler sonuna Kadar beklemiyorlar .Allahim hayirli saglikli dogumlar nasip etsin
canım ben eskiden hemşireydim şimdi bıraktım amao yüzden yaptığım araştırmalar ve sunumları anlıyorum latince bildiğimden dolayı.
burda kanama pıhtılaşması olan arkadaşlardan da edindiğim bilgiye(her dr açık anlatmıyor çünkü malum) dr umu sıkıştırmaya başladım dozun belki de yetersiz olduğunu söyledim tabii onlarda bilmiyor herşey olabilir.çünkü bizim bu kullandığımız iğne tedavisi tamamen tesadüf bulunmuş kanıtlanabilirliği yok
dr dediim 0,6 clexan mı yoksa 0,4 clexan günde 2 kez mi hangisi doğru olur kararsız kaldık en sonunda 0,6 lık başladık
benim gibi düşükle çözüm alamayanlar yüksekle çözüm bulmuş el mahkum güveneceğiz napalım.bazıları aynı dozu uyguladığı halde sağlıkla kucağına almış
kimisinde de çok fazla pıhtılaşma faktörü çıkmış olmasına rağmen 0,2 lik iğneyle çözüme ulaşmış
bu durum maalesef çok karışık ama dr da ben de çok umutluyuz bu kez Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip etsin benimde 5. de yüzümü güldürsün inşallah
bir de ben dekort kullanıyorum bağışıklık sistemim baskılansın diye belki vücut bebeği mikrop olarak algılıyor da olabilir dedi(o da çok mantıklı geliyor çünkü ne zaman kalbi atsa kısa bi süre sonra vücudum onun gelişimini durduruyor ve atmıyor dışarı benim hiç kanamam olmuyor yani)
selamlar bende araniza katildim arkadaslar. Biz 8. haftamizdayiz. Gecen hafta sali gunu 1 kese gürduk. Bu sali 2 kese ve 2 kalp atisi ile bize süpriz yapti ikizlerimiz. Allahim bütün hamilelerin saglikla kucagina almayi nasip etsin. muhtemelen dogum tarihimiz kasim olmaz. ikizler sonuna Kadar beklemiyorlar .Allahim hayirli saglikli dogumlar nasip etsin
25 ocak canım bugün 8. Hafta bitti şükür
Canım, iğneyi göbekten yapmayı denedin mi?
Ben göbekten yapıyorum ama hafif yanma oluyor sadece. Böyle morluk falan olmuyor, hatta bazen iğne yaptığım yer bile belli olmuyor.
benim tüp bebek tedavisiyle olduğu için transfer günü 2 haftalık olarak hesaplamıştım. kalp atışını dinlemeye gittiğimizde adet olduğum günden itibaren hesapladı doktor. yani bugün 8+1 oldum. galiba 31 ekime denk geliyo benimdeo zaman düzelteyim barii
gözün aydın canım hoşgeldiniz
Burda hesaplayıcı var ordan buldum bende canım sende ordan yap bence
Oncelikle hayırlı olsun bende çok istiyordum ikiz olmasını çünkü babam ikiz bide halamla amcam ikiz yani olasılık vardı ama olmadı sağ salim alalım Kucağımiza inşallah
anladım canım yani deneme yanılma olucak bu iş aslında mayısta çıkıcak test sonucum. rabbim ozamana kadar sıkıntı olmadan devam ettirse gebeliğimi en azından test sonucunda bir şeyler değişir. benim kanamam ilk gebeliğimde hiç durmadı doktora gittim (özele)karından baktı su an sıkıntı yok dedi kalp atışı için erken dedi progestan başlatmıştı. günde 3 defa vajinadan alınacaktı. ama malesef etki etmedi. birgün acile gittim kanamam çoğalınca ordaki doktor kalp atışları var dedi sorun yok dedi progestana devam ettirdi eve yolladı 3 4 gün sonra kalp atışı durmuş malesef kürtaj oldum. 2. gebeliğimde ise 10 hafta hiçbir sıkıntım yoktu. ama malesef bebeğin gelişimi geriden geliyordu.zaten oda düştü. doktorda bundan yola çıkarak decavit corasprin ferro sanol ve hibor verdi. birde kanamam olursa kan uyuşmazlığı iğnesi vurulucak ama şimdiye kadar kan uyuşmazlığı test sonucu hep negatif çıktı yani ondan da değil. benim bu 3. şuan ödüm patlıyor. sen ise 5. allah yardımcın olsun çok zor bir durum. artık herşey allahtan deyip yoluma devam etmeliyim. sanırım bunda kısmetim varsa zaten her türlü kucağıma alırım
birde senin test yapılmadımı. mesela benim birsürü test yapıldı fakültede daha çıkmadılar gerçi. en son eşimle bana genetik testi yapıldı mayıs ayında çıkıcak. yani deneme yanılma yöntemi şuan tamamen keşke doktoru dinleyip hamile kalmasaydım diyorum en azından test sonucuna göre ama rabbim böyle uygun gördü. hiç anlamadım bile nasıl hamile kaldığımı. herhalde bunda da bir hayır vardır.
bebeğiyle tanışanların kalbini duyanların gözü aydın darısı bize de olsun inşallahhh
eslacım göbeğimde bi morluk var görsen şaşarsın ama alıştım galiba ben 3cmx3cm içi de apse oldu
önnceki gebeliğimde her yapışta ağlardım saati gelsin istemezdim ama şimdi onun için besin gibi ilaç gibi diye düşünüyorumdaha etkili oluyor eşim iğne yaptığım an içeri girse dudağını büzüyor kendini suçluyor bi de onu teselli ediyorum
Merhaba tazecik annisler. :) ben de on gun once ogrendim hamile oldugumu ama her gun bi kez peceteyle silince kahverengi akinti geliyorsurekli degerlerim takip ediliyor guzel katladi hcg degeri progestan degeri de 20 oldugu icin ilac vermedi,dinlen dusuk riskin olabilir dedi. Hepimiz saglikla kucagimiza aliriz insallah minnaklarimizi :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım doktor ve eczacı koldan dedi. kafama göre de korkuyorum. ilk üç iğne böyle yaptı şimdi olmuyor. dün vurulduğumda yok birşey bugünde de yok. eşim vuruyor ben cesaret edemem. 27 sinde doktora gidicem yine sorucam bende sizin kullandığınızdan istiyecem. göbekten olandan. ve bu clexaneden daha pahalı bir ilaç. 62 tl. gibi bir ücret söyledi eczacı. bakalım doktor ne diyecek. yakıyor aşırı resmen kolum uyuşuyor hafif değil çok acıtıyor iğne.
genelde kanama pıhtılaşması olanların hep kanaması oluyor aslında bu da bir belirti ama dr lar diğer kanaması olanlarla karıştırıyorlar bizi hemen progestan yallahbenim hep kese etrafında kanamam vardı hiç dışarı gelen kanamam olmadı hep ağrıyla gittim kanama var dedndi düşün kürtajımın birinde kan çekmekten keseye ulaşamamış dr ama ona göre hava hoş ben 7. ayımda klomenle hamile kaldım ikiz oldu diye dr beni suçluyor niye şimdiki dr umu dinledim diye aptal herif ona kalsa 40 ıma gelse hamile kalamam.şuan gittiğim perinatolog ve 3 ayda bir hamile kalabilirsin sağlıklıyı bulana kadar devam dedi adam prof ve daha moral verici yaklaşıyor.suan başka bir yere gitmiyorum o yüzden sadece özel muayenehanesine.
bence sende hemen hamille kalmışsın iyiki yoksa stres çok önemli benim bu yine 7 ay sonra ilaçla oldu napalım kısmet Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize senin zaten önlemin alınmış pozitif çıksa da çıkmasa da kullanacaksın iğneyi kaçarın yokiyi bi tedavi olmuş bence dr güven dua et her iğne yapışımda dualarımı okuyup yatıyorum
bu arada bende 677 heterezigot çıktı bunu çok pıhtılaşmadan saymıyor geri zekalı bazı dr lar ama sonuç 4 bebek kaybı
canım bu iğnenin yapılış şekli subkutan araştırırsan görürsün 4 yere yapılıyor insülin gibi düşün deri altı yani
bu yerler kol, bacağın orta kısmının üstü ne yan kası, göbek deliğinin 4 parmak dış yan kısımları be oturunca popo üstünde kalan yağlı doku yerleri
banada göbekten önermiyorum dedi dr um ilkinde ama ben bu kez göbeğe başladım ve daha az yakıyor.hibor vermesini sebebi dr unun hibor satan reprezantla anlaşmış olması genelde üniversiteler onu kullanırmış
evet malesef bende öyle düşünüyorum. benim her şey normal ilerlerken birden düşüveriyorlar. perinatologa bende düşündüm de doktor erken dedi hem test sonucum çıksın hemde iğne tedavisine zaten başladık dedi. yani senin gibi 4 bebek kaybı olsa bende durmam. birde doktor beni tanıyor canım 2 düşüğümde de o vardı. başkasına dert anlatmak ölüm geliyor bön bön suratına bakıyorlar senin. hemen hamile kaldığım da 1 sene sonra oldu geçen seneki ilk gebeliğimle aynı zamanda hamile kaldım.evet kaçarım yok iğneye devam eğer 27 sinde kalp atışlarını duyarsak bir doktora çıtlatıcam acaba doz yeterli gelirmi diye bakalım ne dicek. allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin canım.
bakalım ilerleyen zamanlarda neler görücez. birde sen kaç haftalık oldun. kalp atışı duydunmu.
cıx korkuyom göbektenşaka bir yana doktora gitmeme 5 gün var ozaman iğnem bitiyor. doktordan başka isterim. yada kullanım şeklini sorarım. bu üni hastanesi değil. devlet hast. kadın doğum. . hem iğnem bitiyor o gün hemde doktora ultrasona giricem.
Canim benim resmen kanamam oldu. 5gün sürdü. Sükür Rabbime sonra gecti. BOl bol dinlen bol bol sivi ic.Kabiz olmamaya dikkat et. yerlesmeden kaynaklanan kanama olabilir. Az ve kahverengiyse korkacak birsey degil. ILk kizimda tam 16 hafta kanamam vardi ama oyle Boyle degil kovayla bosaltiyorlardi sanki icimden. 16 hafta sadece tuvalet icin kalktim .Rahimde hematom vardi bende. 16 haftalik olunca kese rahimden buyuk olunca Tampon gorevi yapip kanamayi durdurmustu. Korkma sakin ol bol bol dua et canim .Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah
Merhaba 2014 Kasım Anneleri :)
Hepiniz hoş geldiniz ... Bu heyecanlı süreçte birbirimize destek olarak, bilgilerimizi ve duygularımızı paylaşarak güzel bir hamilelik geçiririz inşallah :)
Hamilelik takvimini imza alanınızda paylaşmak için : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-11-2014
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitede bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Tablomuzu tamamlamak için de beklenen doğum tarihini, yaşınızı, kaçıncı çocuğunuz olacağını ve şehrinizi; bu mesajı alıntılayarak yada bana özelden yazarak gönderirseniz sevinirim..
Listede olan (olmayan da) tüm annelerin sağ salim ve sağlıkla bebeklerine kavuştuğu günleri de görmek dileğiyle...
Sevgiler...
[TABLE="class: grid, width: 524, align: center"]
[TR]
[TD="colspan: 7, align: center"]KASIM 2014 ANNELERİ [/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD]Annemiz[/TD]
[TD]Doğum Tarihi[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[TD]Yaş[/TD]
[TD]Kaçıncı[/TD]
[TD]Cinsiyet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]durunnehir[/TD]
[TD]27.10.2014[/TD]
[TD]Kayseri[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]xyz-h[/TD]
[TD]27.10.2014[/TD]
[TD="align: center"] ???[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]oyadidem[/TD]
[TD]30.10.2014[/TD]
[TD]Osmaniye[/TD]
[TD]???[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]NIHLEE[/TD]
[TD]31.10.2014[/TD]
[TD]Sakarya[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]qborg[/TD]
[TD]01.11.2014[/TD]
[TD]Antalya[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]carlademir[/TD]
[TD]01.11.2014[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]tikita[/TD]
[TD]01.11.2014[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Esrahim[/TD]
[TD]01.11.2014[/TD]
[TD]Konya[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]malena[/TD]
[TD]01.11.2014[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]Eileithyia[/TD]
[TD]01.11.2014[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]queenqueen[/TD]
[TD]02.11.2014[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]eylülyorgunu[/TD]
[TD]02.11.2014[/TD]
[TD]Antalya[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]sdnur[/TD]
[TD]02.11.2014[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]selin68[/TD]
[TD]02.11.2014[/TD]
[TD]Aksaray[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]3.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]erzurumlu[/TD]
[TD]03.11.2014[/TD]
[TD]Erzurum[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]DLEMMA[/TD]
[TD]03.11.2014[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]perskızı[/TD]
[TD]04.11.2014[/TD]
[TD]Trabzon[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]kaykut[/TD]
[TD]04.11.2014[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]ozgulgulece[/TD]
[TD]05.11.2014[/TD]
[TD]Konya[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]kivilcims[/TD]
[TD]06.11.2014[/TD]
[TD]Almanya[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]Bten[/TD]
[TD]07.11.2014[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]eskimav[/TD]
[TD]07.11.2014[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]matmazel83[/TD]
[TD]07.11.2014[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]cuttery[/TD]
[TD]08.11.2014[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]25[/TD]
[TD]peaceofmind[/TD]
[TD]08.11.2014[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26[/TD]
[TD]06zencefil[/TD]
[TD]08.11.2014[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]???[/TD]
[TD]???[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]27[/TD]
[TD]istahsıztospaa[/TD]
[TD]08.11.2014[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28[/TD]
[TD]sizofrenkarınca[/TD]
[TD]08.11.2014[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29[/TD]
[TD]saadetdemirel[/TD]
[TD]08.11.2014[/TD]
[TD]Antalya[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30[/TD]
[TD]eslaa[/TD]
[TD]09.11.2014[/TD]
[TD]Bursa[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]3.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]31[/TD]
[TD]Metbel[/TD]
[TD]09.11.2014[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]32[/TD]
[TD]Brownim[/TD]
[TD]10.11.2014[/TD]
[TD]Mersin[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]33[/TD]
[TD]artenur[/TD]
[TD]10.11.2014[/TD]
[TD]Konya[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]???[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]34[/TD]
[TD]dilara1331[/TD]
[TD]10.11.2014[/TD]
[TD]Hatay[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]35[/TD]
[TD]eslemeymen[/TD]
[TD]10.11.2014[/TD]
[TD]Mersin[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]36[/TD]
[TD]sosyalsorumsuz[/TD]
[TD]11.11.2014[/TD]
[TD]Malatya[/TD]
[TD]???[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]37[/TD]
[TD]ayseonur[/TD]
[TD]11.11.2014[/TD]
[TD]Antalya[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]38[/TD]
[TD]edre[/TD]
[TD]11.11.2014[/TD]
[TD]Van[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]39[/TD]
[TD]ebru1907[/TD]
[TD]11.11.2014[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]40[/TD]
[TD]LOVER1984[/TD]
[TD]11.11.2014[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]41[/TD]
[TD]foreverhayat[/TD]
[TD]11.11.2014[/TD]
[TD]???[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]42[/TD]
[TD]aysegulizmir[/TD]
[TD]11.11.2014[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]37[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]43[/TD]
[TD]arass[/TD]
[TD]12.11.2014[/TD]
[TD]Bursa[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]44[/TD]
[TD]isyan123[/TD]
[TD]13.11.2014[/TD]
[TD]Konya[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]45[/TD]
[TD]minikPrensim[/TD]
[TD]13.11.2014[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]46[/TD]
[TD]rain60[/TD]
[TD]14.11.2014[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]47[/TD]
[TD]afy2646[/TD]
[TD]14.11.2014[/TD]
[TD]Afyon[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]48[/TD]
[TD]alya35[/TD]
[TD]15.11.2014[/TD]
[TD]Erzurum[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]49[/TD]
[TD]sunalan85[/TD]
[TD]15.11.2014[/TD]
[TD]Bursa[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]50[/TD]
[TD]nurzengin[/TD]
[TD]16.11.2014[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]???[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]51[/TD]
[TD]yavrucuklarm[/TD]
[TD]17.11.2014[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.&2.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]52[/TD]
[TD]zeyy88[/TD]
[TD]17.11.2014[/TD]
[TD]???[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]53[/TD]
[TD]ErcanHavva[/TD]
[TD]18.11.2014[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]54[/TD]
[TD]musmus[/TD]
[TD]25.11.2014[/TD]
[TD]Kütayha[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 7"]Eksik Bilgililer İçin Listenin Devamı :))[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]55[/TD]
[TD]hafa[/TD]
[TD]30.10.2014[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]56[/TD]
[TD]es130813[/TD]
[TD]02.11.2014[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]57[/TD]
[TD]demet-1984[/TD]
[TD]02.11.2014[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]58[/TD]
[TD]serpil[/TD]
[TD]02.11.2014[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]59[/TD]
[TD]ercu[/TD]
[TD]02.11.2014[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60[/TD]
[TD]mehtapppps[/TD]
[TD]03.11.2014[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]61[/TD]
[TD]pembebuketim[/TD]
[TD]04.11.2014[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]62[/TD]
[TD]semaname[/TD]
[TD]04.11.2014[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]63[/TD]
[TD]uludur[/TD]
[TD]04.11.2014[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]64[/TD]
[TD]smyv[/TD]
[TD]05.11.2014[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]26[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]65[/TD]
[TD]belindamm[/TD]
[TD]05.11.2014[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]66[/TD]
[TD]annean[/TD]
[TD]05.11.2014[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67[/TD]
[TD]mayang[/TD]
[TD]06.11.2014[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]68[/TD]
[TD]klbk85[/TD]
[TD]07.11.2014[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]69[/TD]
[TD]missgrafik[/TD]
[TD]07.11.2014[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]70[/TD]
[TD]Sevgilimle[/TD
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?