- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Ankaradaki annecikler gebelik takibinizi yaptirdiginiz,memnun kaldiginiz hastaneler var mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kizlar
Umarim hepiniz iyisinizdir. Ben bu sabah uyandim ve kendimi oyle bos hissettimki oturdum bebegimi kaybediyorum diye agladim yarim saat. 3 kayiptan sonra artik paranoyak olmusum iyicene. Tam biraz kendime geldim bulantilarim basladi cok fenayim hele ayaktayken ve konusmaya kalksam cikarcak gibi oluyorum. Rabbim bu sefer evladima kavusmayi nasip etsinde ben hergun kusmaya raziyim. Allahim sizleride bebeklerinizide korusun insallah sag salim kucagimiza almamizi nasip etsin Amiinnnn
Bebeğimizi gördük 6+2 günlükmüş kalp atışını da dinledik
Merhaba canım,rüyan hayra çıksın inşallah..
Dualarım seninle bebeğini görüp mutlu haberlerini bize de yaz olur mu : )
Pozitif oluyoruz hiç kötü şeyler düşünmüyoruz.
kötü şeyler düşünme canım..inş.güzel haberlerle gelirsin bize :)) rüyanıda allah hayıra çıkarsın diyelim tatlım..Allahın izniyle alırsınız inş.bebişinizi kucağınıza..
Ben olayı pek anlamadım ama kahverengi akıntıyı soruyorsan bende ilj gebeliğimde bir bucuk ay yasadım üstelij progesyan kullanmadım çünkü bulantımı arttırdı zaten coktu canım korkma gecer benim tanidığım biçok hamilede varNolur bisi söyleyinnnnn
Ben dün geldim ıstanbula bu sabah lavaboda peçeteyle sildim kahverengi akintim gelmişti az önce gittim silince geliyo progestan içtiğim halde... Çok korkuyorum valizdi ucakti acaba ondan mi oldu ne yapmalıyim bisi diyin çok korkuyorum
bende duşa giremiyorum şuan bir hafta oldu sacım basım karıştı ama o sampuam kokusu allahım o kimyasallar öldürüyor beni esimle giriyorum düşer bayılırım diyeTamam, doktora zencefili sorayim ben.
Bulanti icin surup daha once duymamistim. Premesis'i ben aldim ama artik bende hic ise yaramiyor maalesefOnun zarari yokmus, deneyin, belki sizde ise yarar.
Sikayet etmek istemiyorum ama gercekten bulanti yuzunden gundelik yasamimi surduremiyorum artikNe beslenebiliyorum, ne de yapmam gereken seyleri yapabiliyorum. Evde de ofiste de olu gibiyim. Surekli elimde bir torba. KArnim ac, yemek yiyemiyorum Dusa bile giremiyorum bugun sabahtandir bulanti yuzunden Umarim hafifler zamanla, yoksa saglikli beslenemicem ve bebegime zarar gelicek diye cok uzuluyorum
bende duşa giremiyorum şuan bir hafta oldu sacım basım karıştı ama o sampuam kokusu allahım o kimyasallar öldürüyor beni esimle giriyorum düşer bayılırım diye
Gördük bebeğimizi Rabbim herkese nasip etsin dualarınız için çok sağolun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
özgulgulece gittin mi doktora kalp atışları için , bizim durumumuz benziyor seninle bugün doktora gittim haftasına göre minik dedi ama kalp atışlarını duyduk inşallah büyürler
merhaba annişlerrdün miniğimin kalp atışını duydum ben de rabbim henüz duymayanlara nasip etsin harika bi duyguymuş ağlattı bizi minik mercimeğim 8.5 mm pıt pıt yapıyodu rabbim daim etsin.
sizlerde durum nasıl inşallah her şey yolundadır. bu arada bulantım için ilaç verdi dr onu kullanıyorum bulantı yok ama iştahım da yok
kızlar drmu aradım acaba beta yükselişi durdumu diye kesenin ufak olması nedeniyle bana kan ver dedi ona göre konuşalım şimdi sonucu aldım 4096,9 çıkmış ama dr yok içimde rahatlama oldu nihayett beta yükselişte inşallah kesemiz büyüyecek bebişimde görünecek allahın izniyleee
Bilmiyorumki kokumu cnm şimdi dusa girdim anlarsın işte öldüm öğürmekten ama biraz rahatladım eğer istifra etmeseydim yıkanamazdım ben ilk gebeliğimde 15 gün yıkanmadığımı bilirim bacaklarım titriyo bayılıyorum diyordumki beni enson cenaze arabasında yıkayacaksınız heralde.. Koku olmasada bulanıyoo ben tiksindiğim seyleri görüncede bulanıyoo mesela burnumu tıkayıp buzdolabını acsamda aynı çok kötü olursan hastanede serumun içine zofran diye bi ilaç katıyorlar o iyi geliyoo ama gecici benim 12 haftada koku bitti ram 16 haftada bulantım bi sabah kalktım ağzımın tadı düzelmiş aksine çok acım bir yemeğe basşadım 5 ayda 20 kilo düşün artık acısını çıkardım bu bitkinlikten eser yok eve temizliğe kadın geliyodu ben beceremiyoo diye tırmanmak istedim camlara tırmanmak istiyordum 5 aydan 9. Aya kadr iyiydim ama 9 . Ayda nefes almak bile zor heleki yaza gelicek hepsi gecicek gül yüzlümü kucağıma verdiler yok böle bişiy acemilik mi hayır sen dünyanın en iyi bebek bakıcısı olur kimseyi beğenmessin herkesten kıskanırsın çok güzel bi duygu allahım herkese yasatsınBen ise gittigim icin her aksam dus aliyorum, ama son bir hafta ciddi ciddi zorlandim. Hatta persembe gecesi artik zorlukla sadece sacimi yikadim.
Sizin bulantilari koku mu tetikliyor?
Benim kokudan bagimsiz, surekli alttan alta hic gecmeyen bir bulantim var.Bazen insaf ediyor, yarim saat filan gider gibi oluyor. Oh diyorum normal insan olmak boyle biseydi..
Canim ben farklı aralıklarla ölçtürdüm.
Değerlerin
1.230
2.784,5
3.1238
4.4358
Ve 1. Ve 2. Arasında 2 gün var ve farklı hastaneler 2.si özel hastaneydi Dr. Devlet hastanesinin ölçümleri duyarlı ve doğru değil dedi.o yüzden takılma bosver:)))
Tam bilemiyorum ne kadarlık ama SAT 15 şubatben yumurtlamadan 9 gün sonra öğrendim hamile olduğumu, doktorumla telefonda konuştum ama henüz gitmedim, ilk randevum Pazartesi günü. İnşallah iyidir Daha önce bir kürtajım olduğu için biraz korkularım var bu hamileliğimde. Bir de hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum.
Senin bebiş ne kadarlık peki?
Doktorun kim?
herşey çok güzel olacak benim ilkinde doğum yapana kadar ağrıdı belim ama hepsi bebğimi kucağıma aldığımda geçti.. bebeğin yerleşme ağrısıymış ilk bel ağrısı eski kadınlar bile bunu söylüyo bi bel ağrısı dediğin nedirkiunutmayalım ki biz anneler her zaman güçlü olmak zorundayız ve bu yüzden ben çokkk güçlüyümmm yarını bekleyemedik bugun gidicm öğleden sonra doktora inşlallah güzel haberler alır sevincime sevinç katarım tabi daha henüz bi doktorum yok ya sen izmirden misin eğer izmirse doktorun kim söylermisin ben şimdi şifaya bucadaki şubesine gitmeyi düşünüyorum
dktur hiçbişey demedi ne alttan muayene ne başka bişeyyyalttan muayene ederse düşük tehlikesi olurmuş bak bak bak neysem bir sürü kan testi verdim yarın sabah dokuzda sonuçlarımı alıcam inşallah herşey yoluındadır elimde sadece elle tutulabilir bi çift çizgi var o kadar eşim hala inanamıyo
Günaydın güzellikler :)
Az önce kontrolümden geldim, ve çok şükür herşey yolundaymış, bebişimi gördük
Önce karından, emin olmak içinde vajinal baktı, ve benim meleğimin kalbi atmaya başlamış bile
Heyecanımı ve mutluluğumu tahmin edersiniz. :) Sat'a göre 6+1 ama bi kaç gün gerden geliyormuş, ama sorun yok şükür :)
10 gün sonra tekrar gidicem hem kontrole, hemde testler için.
İğnelerim için raporumu da çıkarttık sonunda :)
İnşallah bu sefer ilki gibi hüsranla sonuçlanmaz ve sağlıkla kucağıma alırım
Rabbim herkese nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?