2014 Kasım Anneleri

Seyla canım 6+4 üm bugün adet gününe denk gelmiyo sanirim inşallah kötü bisi yoktur bebeğim benledir

Ankaradaki annecikler gebelik takibinizi yaptirdiginiz,memnun kaldiginiz hastaneler var mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba, hayirli ugurlu olsun gebeliginiz.

Benim normalde duzenli olarak gittigin kadin dogumcum Baskent Hastanesi'nde Esra Kuscu idi. Cok iyi bir doktor ama asiri yogun, en ufak bir seyi sormaya zaman olmuyor.
Simdi ben ilk kontrolum icin Baskent'e gittim yine, ama Umitkoy'deki hastaneye gittim, cunku evime ve isime yakin, ulasmam oldukca kolay, trafik ve park sorunu yasamiyorum. Orda Cagri Gulumser diye bir doktor bey vardi, ona denk geldim. Ilk izlenimim cok olumluydu ama nasil ilerler bilemiyorum. Kontrollere boyle Umitkoy'de gidip dogumu Baskent'in merkez hastanesinde yapabilirim kismet olursa eger diye dusunuyorum. Ama soyledigim gibi, henuz yolun cok basindayim, zaman ilerledikce fikrim nasil sekillenir bilemiyorum.

Siz nereye gidiyorsunuz takip icin?

Merhaba kizlar
Umarim hepiniz iyisinizdir. Ben bu sabah uyandim ve kendimi oyle bos hissettimki oturdum bebegimi kaybediyorum diye agladim yarim saat. 3 kayiptan sonra artik paranoyak olmusum iyicene. Tam biraz kendime geldim bulantilarim basladi cok fenayim hele ayaktayken ve konusmaya kalksam cikarcak gibi oluyorum. Rabbim bu sefer evladima kavusmayi nasip etsinde ben hergun kusmaya raziyim. Allahim sizleride bebeklerinizide korusun insallah sag salim kucagimiza almamizi nasip etsin Amiinnnn

kızlar drmu aradım acaba beta yükselişi durdumu diye kesenin ufak olması nedeniyle bana kan ver dedi ona göre konuşalım şimdi sonucu aldım 4096,9 çıkmış ama dr yok içimde rahatlama oldu nihayett beta yükselişte inşallah kesemiz büyüyecek bebişimde görünecek allahın izniyleee

Son düzenleme:

Sizi anliyorum. Bende de cok duygusal dalgalanma oluyor, durduk yere, ya da ne biliyim dis fircasi reklami gibi alakasiz bir seye bile gozlerim dolabiliyor
Sacmasapan vesveseler doluyor icime. Bir de ustune bulanti eklenince tam eziyet.

Gececek diye teselli ediyorum kendimi. Gececek. Sabredelim, 12 haftadan sonra rahatlicaz insallah.

Merhaba canım,rüyan hayra çıksın inşallah..
Dualarım seninle bebeğini görüp mutlu haberlerini bize de yaz olur mu : )
Pozitif oluyoruz hiç kötü şeyler düşünmüyoruz.
Bebeğimizi gördük 6+2 günlükmüş kalp atışını da dinledik
Rabbim herkese nasip etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kötü şeyler düşünme canım..inş.güzel haberlerle gelirsin bize :)) rüyanıda allah hayıra çıkarsın diyelim tatlım..Allahın izniyle alırsınız inş.bebişinizi kucağınıza..

Gördük bebeğimizi Rabbim herkese nasip etsin dualarınız için çok sağolun

canım aynı olay bendede oldu progestan 200 lük olanı fitil olarak kullandım kesildi lekelenmem bol bol istirahat etmelisin korkma dr yerleşme kanamasıdır demiştii 1 hafta geçti yok hala şükür

bende duşa giremiyorum şuan bir hafta oldu sacım basım karıştı ama o sampuam kokusu allahım o kimyasallar öldürüyor beni esimle giriyorum düşer bayılırım diye

bende duşa giremiyorum şuan bir hafta oldu sacım basım karıştı ama o sampuam kokusu allahım o kimyasallar öldürüyor beni esimle giriyorum düşer bayılırım diye

Ben ise gittigim icin her aksam dus aliyorum, ama son bir hafta ciddi ciddi zorlandim. Hatta persembe gecesi artik zorlukla sadece sacimi yikadim.

Sizin bulantilari koku mu tetikliyor?
Benim kokudan bagimsiz, surekli alttan alta hic gecmeyen bir bulantim var. Bazen insaf ediyor, yarim saat filan gider gibi oluyor. Oh diyorum normal insan olmak boyle biseydi..

Gördük bebeğimizi Rabbim herkese nasip etsin dualarınız için çok sağolun

Çokkk sevindim canım :))) hadi gözün aydın, darısı bana ve diğer bekleyen arkadaşlarımın başına

özgulgulece gittin mi doktora kalp atışları için , bizim durumumuz benziyor seninle bugün doktora gittim haftasına göre minik dedi ama kalp atışlarını duyduk inşallah büyürler

Merhaba canım pazartesi gittim kese 1,13 cm di.ama ben Dr. Un yanlış ölçüm yaptığını düşünüyorum. Pazartesi küçük dedi ne yok saç a ne embriyo ya ne de kalp atisina baktikeseye baktı cihazı kapattı küçük dedi denemedim bile((bu pazartesi gitmem tekrar.ve son gidisim olcak zaten o Dr. A(senin de gözünaydin Dr. Bana o mutluluğu çok gordu

Inşallah yollarimiz açık olur canim

Maşallah canım ya erkenden duymuşsun benim Dr. Um bakmadı bile 11,3 mm olmasına ragmen

Canim ben farklı aralıklarla ölçtürdüm.
Değerlerin
1.230
2.784,5
3.1238
4.4358
Ve 1. Ve 2. Arasında 2 gün var ve farklı hastaneler 2.si özel hastaneydi Dr. Devlet hastanesinin ölçümleri duyarlı ve doğru değil dedi.o yüzden takılma bosver:)))

Bilmiyorumki kokumu cnm şimdi dusa girdim anlarsın işte öldüm öğürmekten ama biraz rahatladım eğer istifra etmeseydim yıkanamazdım ben ilk gebeliğimde 15 gün yıkanmadığımı bilirim bacaklarım titriyo bayılıyorum diyordumki beni enson cenaze arabasında yıkayacaksınız heralde.. Koku olmasada bulanıyoo ben tiksindiğim seyleri görüncede bulanıyoo mesela burnumu tıkayıp buzdolabını acsamda aynı çok kötü olursan hastanede serumun içine zofran diye bi ilaç katıyorlar o iyi geliyoo ama gecici benim 12 haftada koku bitti ram 16 haftada bulantım bi sabah kalktım ağzımın tadı düzelmiş aksine çok acım bir yemeğe basşadım 5 ayda 20 kilo düşün artık acısını çıkardım bu bitkinlikten eser yok eve temizliğe kadın geliyodu ben beceremiyoo diye tırmanmak istedim camlara tırmanmak istiyordum 5 aydan 9. Aya kadr iyiydim ama 9 . Ayda nefes almak bile zor heleki yaza gelicek hepsi gecicek gül yüzlümü kucağıma verdiler yok böle bişiy acemilik mi hayır sen dünyanın en iyi bebek bakıcısı olur kimseyi beğenmessin herkesten kıskanırsın çok güzel bi duygu allahım herkese yasatsın

ben en son 11 martta kan verdim canım özelde yaptırdım şimdi bu betaya göre kaç haftalık oluyor :26::26::26::26:

Merhaba öncelikle tebrik ederim hayırlı olsun allah tamamına erdirsin arkadaşım :))
Benimde SAT 15 Şubat ,bende pazartesi gidicem doktora inşallah güzel haberlerle geliriz buraya nasip olursa doğum aynı zamana gelicek anlaşılan

Hayırlı olsun canım,
sen hangi doktora gittin izmir de?? memnun kaldın mı?

sonuçlarını aldın mıı,umarım herşey yolundadırr canımm

Cok sevindim adina rabbim sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…