2014 Kasım Anneleri

ben Turgut ozal unv hastanesine gidiyorum canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok güzel haberler bunlar rabbim saglik sihhat versin

Dünden beri çok huzursuzum Dün kaynanamın bahçesinde mangal yaptık ve bir süre mangal dumanına maruz kaldım, 5 haftalık hamileyim. Bebişe zararı dokunur mu acaba:18:

Rabbimin izniyle saglikli bebisin olur ins

Dünden beri çok huzursuzum Dün kaynanamın bahçesinde mangal yaptık ve bir süre mangal dumanına maruz kaldım, 5 haftalık hamileyim. Bebişe zararı dokunur mu acaba:18:

Boyle birseyin bebege zarari olur diye hic okumadim sanmiyorum icini rahat tut

Listeye eklerseniz sevinirim

Dogum tarihimiz 27.10.2014 almanyada yasiyorum yasim 27 ve ilk bebegim

Bende hiç duymadım böyle birşey,içini ferah tut canım :)) hayırlı olsun hamileliğinde tatlım..

dramamine diye bi ilaç verdi bana işe yarıyo şimdilik. ben bu hafta başı böyleydim ya geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba,bugün bebeğin kalp atışlarını duyduk şükür,doktorum rahimde kanama alanı görünmüyorum dedi,ama benim lekelerim ara ara devam ediyor maalesef 😔bazen açık pembe bazen kahverengi,ama benim dikkatimi bir şey çekti ben geçen hafta ve bu hafta pruluthon depo diye bir iğne oldum ve her ikisindede 2saat sonra pembe leke oldu ,iğneden mi oldu acaba?doktorum riskli gebeliklerde Prof olduğundan çok güveniyorum aslında alttan muayenede etti ve kanama yok tertemiz dedi.inşallah bebeğimi sağlıkla alırım kuçağıma bu 3ay ne zor😔

metpamedin hapı vardı bende bır kere mıdeyı bozmuştum kustum cok hastaneden onu vermıslerdı aynı markanın surubu bu drun verdıgı bunu sanırım kusmalar olunca rahatlatıCı olarak verdı premesisse düzenlı kullanlıyomus bulantıyı önlesın dıye ama geblıktekı bulantıalrı ılac fln kesmıyor

Anliyorum Ben de oyle, koku olsa da olmasa da bulaniyor, hatta dusunce bile midem bulandiriyor. Bazen cok karamsarliga kapiliyorum becerebilecek miyim ben bu hamilelik isini, sonuna kadar goturmek kismet olacak mi, yoksa ya bana ya da bebege bisey mi olucak diye, korkudan gozumden yas geliyor

Demek sonradan istah o kadar aciliyor ve de muthis bir enerji geliyor, inanilmaz. Ne guzel siz tecrubelisiniz. Ah o gunleri bir gorsem, bulanti gecse de yemelerim baslasa, bitkinlikten kurtulsam..

Ben yazi cok severim, sicaktan hic bunalmam. Kuveyt'te 50 derecede mutluluktan ucmus bir insanim, o nedenle hic korkmuyorum yaz hamileliginden. Kisin usuyup hasta olurum korkusundan cok cok daha yegdir benim icin :)

Hepimize kolayliklar, tez zamanda bulantisiz saglikli gunler.

Bunyeden bunyeye degisiyormus, ben bulantili bir bunyeyim sanirim Normalde de gastroenterolojik problemlerim coktur, stresten filan hep ogururdum, depresyon nobetlerinde yemek yiyemez olurdum vs.

10 gun kadar once yine bu forumda hamilelikte makyajla ilgili biseyler konusmustuk arkadaslarla. Simdi dusunuyorum da, makyaj filan hak getire, ustume biseyler giyip ise gidebilirsem dua ediyorum. Ev desen her yer her yerde, bulantidan kusmadan kafa kaldiramiyorum ki.. Keske annem yakinimda olsaydi, boyle ne zormus

Sukurler olsun kizlar. Bebbegimin kalp atislarini hem gordum hem duydum bugun. Dk da 134 atim dedi doktor. Gayet iyi dedi. Darisi hepinizin basina insalah

Bulantisi olan annisler insallah gecer en yakin zamanda,ama ben de dort gozle bulanti bekliyorum bebis daha iyi tutunuyormusya,kahverengi akinti oluyor dusuk tehlikesi var cunku

Sukurler olsun kizlar. Bebbegimin kalp atislarini hem gordum hem duydum bugun. Dk da 134 atim dedi doktor. Gayet iyi dedi. Darisi hepinizin basina insalah

Yine cok mutlu bir haber, ne guzel :) Cok tebrik ediyorum.
Sonuna kadar boyle saglikla goturmek kismet olsun insallah.

Umarim hic bir problem yasamazsiniz, cok saglikli bir gebelik olur.
Yine de aman diyim arkadasim, bulanti isteme. Cok zor bisey saglikli olsun, bulantisiz olsun insallah de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…